جالبه من باتوجه به تجربه شما کامنت گذاشتم تو سایتش و گفتم این مدل تجمیع نداره روی این دو باند اما اصلا ثبت نکردن! میخوان زودتر این مدل رد کنن بره احتمالا بعدش ایا ۲۲ بیارن یا نه!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Printable View
جالبه من باتوجه به تجربه شما کامنت گذاشتم تو سایتش و گفتم این مدل تجمیع نداره روی این دو باند اما اصلا ثبت نکردن! میخوان زودتر این مدل رد کنن بره احتمالا بعدش ایا ۲۲ بیارن یا نه!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
آخه مساله اینه که کسی که 590 هزار پول بی زبون رو میده برای اون مدل حتما پیگیر تجمیعش هم میشهنقل قول:
?????????????????????
سلام من با هات اسپات و از طریق یو اس بی شر میکنم نامحدود شبانه همراه اولو رو لپتاپ ولی مشکل اینه بعضی شبا بعد چند مدت میبینم اتصال برقرار نیست و دانلود وسطش قطع شده در صورتی ک تو گوشی نت هست باید هات اسپات و خاموش روشن کنم ک درست شه
مشکل از چیه؟ تنظیمات یا خود اینترنت؟ گوشی هم اپله
سلام
من یه 3 الی 4 روزی هست مودم دانگل هواوی e3372 به 165600 از نمایندگی همراه اول خریدم
طرح اینترنت: الفا پلاس 1ماه . 1 شب تا 11 صبح
شب اول بسیار خوب و عالی کار میکرد و دانلودمون با بالاترین کیفیت و حجم خوب در بستر 4G انجام دادم
شب دوم یه بسته الفا 1روزه خریدم که محدودیت داره و سرعت دانلودم 250 کیلوبایت لیمیت شد و تاثیر گذاشت رو شبانه الفا پلاس و سرعت محدود شد و در بستر 3G قرار گرفتم
زنگ زدم پشتیبانی:
1- نصف شب از ساعت 12 تا 4 صبح زنگ زدم تا به اپراتور وصل میشد بعد اینکه شماره موبایلم تایید میکردم و شماره 0 میزدم پیغام خودکار میومد و سریع دنگ قطع میشد
بلخره یک بار وصل شد اما خنده داریش این بود که اپراتور میکروفونش رو گذاشته بود و رها کرده بود و در حال صحبت با دوستانش بود!
بلخره تلاش کردیم و نلاش کردیم به یکی وصل شدیم به اسم اپراتور! گفتم بسته الفا خریدم . بستم الفا پلاسه . سرعت لیمیت شده و....! یه جواب مزخرف داد که بسته نداری و.... .
بلخره با پشتیبانی بی سواد نمیشه صحبت کرد و قطع کردم.
بعد 24 ساعتش یک خط همراه اول دیگه بسته الفا پلاس خریدم 1 ماهه و قبلش هم یک بسته الفا پلاس 1روزه 30مگ روز و 30مگ شب خریدم .
انتن 4G شد و شب هم با بهترین سیگنال و با بهترین سرعت دانلودمون انجام دادیم
الان که دارم تایپ می کنم:
الان شب دوم هستم
الان هر کاری می کنم چه با دانگل و چه گوشیم سیگنال 4G نمیاد و فقط رو 3G هستم.
الان مشکل چیه؟؟؟
مشکل مودم هست؟
مشکل دکل های منطقه ما هست؟؟؟
اینم بگم 1ماه قبل کامل 4G بودم و هیچ مشکلی نداشتم و بسیار خوب دانلود داشتم
این ماه دوم هست این مشکلات پیش اومده
سرعت بنده با 4G:
3مگابایت
البته با گوشی
الان که دانگل دارم :
3.5 مگابایت
یه سوال در باره دانگل:
ایا مدل خوبی خریدم؟ گارانتیش به چه صورته و اگر بخوام بفروشم مثل ایرانسل باید مالکیت انتقال پیدا کنه به خریدار؟
بعدشم خیلی حساسه به صورت دستی شبکه 4 جی میخوام تایید کنم هی ارور میده ناموفق اما 3 جی سریع انتن میگیره !
لطفا اساتید راهنمایی کنن.
سلام به همه
دوستان من e5186-22a گرفتم. سرعت دریافت و پینگ بسیار عالی هست نسبت به گوشی. ولی یه مشکل که دارم اینه ک وقتی میخوام دانلود کنم سرعت درسافتم محدود میشه و 1/8 رو نمیده. بطور مثال سرعت 18 مگا بیت رو با گوشی میگیرم و سرعت دانلودم با هات اسپات 2 مگابایت میشه در صورتی که وقتی با مودم وصل میشم سرعت 24 مگا بیت هست ولی سرعت دانلودم میره رو 300 کیلوبایت !!!!!!!!! به نظرتون چیکار کنم. با این toolbox کار خاصی میشه کرد؟
با سلام
دوست عزیز مودم e5186-22a کجا خریدی ؟ بی زحمت آدرسشو به ما بده
از چین خریدم. قیمتشم خیلی بالاتر درومد. صبر کنید ایران هم میادنقل قول:
سرعت چی 24 مگابیته؟نقل قول:
از شاتل لند دانلود کنید/ کانکشنها دانلود منیجر رو هم 32 بزارید
اخوی سرعت دانلود کانکشن دیگه. با تمام سرورها مشکل دارم. وگرنه که نمیگفتم مشکل دارم. دقت کنید با موبایل تست شده و مشکلی ندارم.نقل قول:
به چیزی که می نویسید دقت کنید نوشتید با مودم 24 مگابیت سرعت دارید بعدشم می گید 300 کیلو بایت نه از اون 24 مگ یه عکس میزارید نه از اون 300 کیلو بایت. اگر دوست دارید کسی کمک کنه یه دو تا عکس هم بزارید . البته این خطاب به تمام کسانی هست که درج مشکل می کنند