دوستان پارس کد بن هدیه بامیلو اگر گذاشت هم لطف کنید اطلاع بدهین
Printable View
دوستان پارس کد بن هدیه بامیلو اگر گذاشت هم لطف کنید اطلاع بدهین
سلام
این طرح 12 ماه
اینترنت پرسرعت 12 ماهه با 62GB ترافیک:
مبلغ قابل پرداخت:
620,000 ریال
کسی میدونه با چه سرعتی هست؟؟؟
سرعتش خوبه؟
من بگیرم پشیمون نمیشم؟
پارس انلاین قطعی وصلی در طول سال خیلی اذییت میکنه؟؟؟؟؟؟؟:n13::n04:
من خودم 5 سال هست که مشترک پارس انلاینم ، یک چیزی رو که خودم تجربه کردم بهت میگم ، پارس انلاین یا همیشه خوبه یا اگر بخواد خراب بشه کلاً خراب میشه، روزهایی هم که خراب میشه یا از قبل اعلام میکنه یا اگر اعلام نکرد حداکثر بعد از 3 یا 4 روز درست میشه.نقل قول:
در کل بین isp هایی که ازشون نت گرفتم پارس انلاین از همشون بهتر بوده ، البته هدف اصلی من برای اینترنت پینگ خوب و ثابت بوده
از توی سایت میشه ثبت نام کرد ؟؟؟؟نقل قول:
چون من شهرستانم
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
ببینیدنقل قول:
اول من زندگیم واقعا با وبگردی میچرخه خب......
من الان 2 تا خط یکی شاتل یکی اسیاتک دارم حالا بنا به دلایلی اسیاتک رو میخوام تغییرش بدم به پارس انلاین اونم همین طرحه 12 ما 62GB چون شاتل من 512 هست 3 ماهی 45 تومن میدم 6 گیگ میدونم کمه اما اینو فقط به خاطر شبهای رایگان گذاشتم کنار چون شبها تا 7 گیگ هم دانلود میکنم هر شب سرعت واقعا خدا هست اما اما برای وبگردی در طول روز که ترافیک خورم ملسه باید حتما ترافیک بالا نیازمندم چون فقط برای وبگردی هست فقط صفحات برام باز بشه با سرعت بالا کافی کافیمه اصلا سرعت دانلود برام مهم نیست فقط وب با سرعت باز بشه
خلاصه این طرح 62 عالیه فقط در طول روز اگه قطعی وصلی اذییت کنه ما در عذابیم........
سلام دوستان.
من حدود 1 هفته هست که مشکلم اینه اینترنتم هر 7-8 دقیقه درمیون 1-2 دقیقه قطع میشه. مخصوصا شبا . یعنی یه وضعیه.
زنگ زدم پشتیبانی که اخرش باز مشکل برگشت به من. به هرحال رفتم یه مودم از رفقا گرفتم ، امشب که خدارو شکر خبری از قطعی نیست.
دیروز هم مودم خودم وصل بود، یه 5-6 بار قطع شد.
شبای قبلش راحت 30_40 بار قطع میشد.
در حین قطع شدن، چراغ های dsl و اینترنت روشن.
پشتیبانی حدود 4-5 ساعت خطم رو مانیتور کرد. (تو همون مدت من حدود 5 بار قطعی داشتم) ولی گفت اینجا چیزی ثبت نشده.
جالبه یه رفیق دیگه هم دارم، که از هردو از یه مرکز مخابراتی پارس افلاین گرفتیم، اونم با من قطع میشه. هر وقت من قطع میشم اونم میشه.
مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
واقعا سرعت افتضاحه ! الان با ۱۶ کیلو از اینترنت دان میکنه اینترانتش حدود ۳۰۰ کیلو ، شبانه رایگان نداشته باشی سرعت هم این باشه دیگه چرا مردم باید بیان سمتش !؟
اجبار :|نقل قول:
هيچ جا پورت خالي ندارن
منم طرح ٣ ماه ٥٣ گيگ ثبت نام كردم گفت ١٠ روز ديگه وصل ميشه
تو توضيحاتش ك نوشته تا ١٦ مگ ارتقا ميدن رايگان حالا تا ببينم چي ميشه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اصن انقدر این کشور لذت-بخش هست که آدم دلش نمیاد یک ثانیه توش بمونه که یک وقت یکم از این هوای زیبا هدر بره...
سرورهای داخلی (چپ) و سرورهای خارجی (راست)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://i.imgur.com/KnciLwg.jpg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
http://i.imgur.com/frFMsX4.jpg