شکار لحظه ها :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکار لحظه ها :دی
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید و سوال دیگم اینه که بین zemana antilogger و Trusteer Rapport کدومش بهتره که کنار کومودو استفاده کنم؟نقل قول:
با درود
دوستان من از امروز با این پیام مواجه شدن و زمانی که روی درست کردن مشکل می زنم کار نمی کنه
سلامنقل قول:
اینترفیس و چیدمان منوها/آپشنها/گزینه های نسخه 5 را فراموش کنید.... مطالب لازم در مورد بخشهای مختلف با توجه به UI جدید (نسخه6) گفته شده. اونها را بخونید.
میبینم که MBAM را هم نصب داری، که جزو مکملهای خوب هست. نگهش دار.
در مورد Svchost بدون ریپورت یا عکس نمیشه نظری داد. اصلا شاید اون همون پروسه ی Svchost ای باشه که کومودو مجازی سازیش کرده و ابزارهای شما را به سردرگرمی میندازه!
همیکنه اسکنر کومودو و مالواربایتس چیزی مشکوکی گزارش نمیکنند شاید احتمالا مورد مشکوکی نیست. ضمنا کومودو خودش یکی از قویترین Process Analyzer های دنیا را داره، در هر حال این بار که این پروسه را دیدید KillSwith را باز کنید و ببینید نظرش در مورد اون چیه؟
اگر به Trusteer عادت کردی میتونید استفاده کنید، ولی Zemana روی سیستمی که کومودو نصبه نیازی نیست.+Defense گردن کلفت وجود داره...نقل قول:
ممنون میشم من رو راهنمایی بفرمایید و سوال دیگم اینه که بین zemana antilogger و Trusteer Rapport کدومش بهتره که کنار کومودو استفاده کنم؟
!!Ooooopsنقل قول:
دوستان من از امروز با این پیام مواجه شدن و زمانی که روی درست کردن مشکل می زنم کار نمی کنه
اتفاق خاصی افتاد که این مورد رخ داد..... ویروسی، چیزی...
کنار فایروال از چه آنتی ویروسی_یا محصولات دیگری_استفاده میکنید؟
سعی کنید یکبار به اینترنت متصل باشید و "ابزار عیب یابی" را اجرا کنید
محتوای مخفی: --
شاید مجبور بشید کومودو را باز-نصب کنید....
سلام
علی جان میشه همه آپدیتهای کومودو رو (علاوه بر دیتابیس) فقط برام لیست کنید؟
ممنون
سلام علیکمنقل قول:
در رابطه با آپدیت برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از ورژنهای ابتدایی تا آخرین نسخه 5 قرار داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم از اولین نسخه 6 تا الان
در رابطه با آپدیت دیتابیس هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روزانه یک گزارش موجز داده میشه.
ضمنا در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شکل تصویری یک ریویو از نسخه 6 داده شده نسبت به نسخه 5
نقل قول:
با سپاس
در کنار دیوارآتش کومودو، ویروس یاب نورتون + ویروس یاب آویرا (خاموش) + مالواربیت نصب هست.
دوباره دیواره آتش کومودو رو نصب کردم و "عیب یابی" رو زدم ولی این بار پیام داد که نمی تونه اشکال رو درست کنه. به ناچار فعلا دیوارآتش زون آلارم رو نصب کردم.
مشکل از چی می تونه باشه دوست گرامی؟
خب در یکی از آخرین تستهای موسسه AV-TEST کومودو با قدرت ظاهر شده..... خیلی نمیخوام در این باره صحبت کنم.... من از اولش مبنام اینها نبود که اگر بود سمت یه آنتی دیگه میرفتم..... از اول جور دیگه فکر میکردیم که کومودو را انتخاب کردم. در هر حال بخشی از واقعیت این هست که خیلیها چشمشون به تستهاست و این هم بخشی از دنیای آنتی ویروس است.... اتفاقا خوب هم هست.
من چند ماه پیش یکی دو تا پست در این باره دادم و نظرات خودمو بیان کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و صفحه بعدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منظورم هست.....
...... حس میکنم کومودو این مسیر را رفته و در آینده هم خواهد رفت..... خیلی از آنتی ویرسها استارت کار را زدند و اینکه ما اومدیم...... یکسال بعد پر پر شدند.... الانم اسمی ازشون نیست.... بعضی ها هم وقتی متولد شدند رشد و رشد و رشد.... که جای تبریک داره..... من از کسپر این مورد برام خاطراتی باقی مونده..... حس میکنم CIS هم قدم در این راه گذاشته.....
100=Protection against 0-day malware attacks, inclusive of web and e-mail threats Real-World Testing
100=Detection of widespread and prevalent malware discovered in the last 4 weeks the AV-TEST reference set
در بخش PERFORMANCE هم نتیجه خیلی قابل قبول بوده.....
سلام خیلی ممنون از راهنمایی های شمانقل قول:
با killswitch دیدم که اون دوتا زیرمجموعه cmdvirth.exe بودن که جزو کومودو هست که نوشته بود کاملا مجازی ,
فقط اینا چرا ایجاد شدن و به چه دردی میخورن؟
و مطالب مربوط به نسخه 6 توی کدوم صفحه هست؟ چون چندتا سوال توی قسمت ip ها و بلاک کردن و... برام مبهم هست و
انشاءالله کتاب کی آماده میشه که اینقدر مزاحم نشیم؟
انشاءالله سربلند باشید
سلامنقل قول:
1-پروسه مجازی شده Svchost را زمانیکه از سندباکس مجازی یا اتوسندباکس مجازی یا زمانیکه از کیوسک استفاده میکنیم توسط کومودو ساخته میشه.، چون قراره همه چیز مجازی باشه. فرضاً یک نمونه/فایل/برنامه اجرا شده قصد داره در کیوسک یا سندباکس مجازی، به این پروسه دسترسی داشته باشه یا آلودش بکنه یا هر چیزی... ، نباید پروسه اصلی Svchost در اختیارش باشه.
2-هر سوالی داشتید بپرسید.
3- فعلا رفتم سمت Comodo Mobile Security و.... این یعنی تاخیر در...