زندگینامه جنجالی علی کریمی به قلم خودش
انتشار کتاب زندگی نامه علی کریمی با توجه به محبوبیت و دوران پر فراز و نشیب زندگی ورزشی او میتواند رکورد فروش کتاب در سراسر کشور را بشکند.
سایت قانون آنلاین نوشت:
با توجه به محبوبیت و دوران پر فراز و نشیب زندگی ورزشی علی کریمی، انتشار کتاب زندگی نامه او می تواند به آمار رکورد فروش کتاب در سراسر کشور حمله کند.
هم تیمی ها و کسانی که در این سالها با کریمی کار کرده اند خوب می دانند که یکی از عادت های همیشگی او نوشتن خاطرات روزانه اش است. کریمی هر روز بخشی از زمان خود را به نوشتن خاطراتش اخصاص می دهد و قصد دارد پس از پایان دوران فوتبالش آنها را در قالب یک کتاب منتشر کند. او بعضا حتی در اتوبوس تیم یا لابی هتل ها هم در حال نوشتن دیده شده است. حشمت مهاجرانی که زمانی به عنوان مدیرفنی باشگاه استیل آذین در کنار کریمی بود درباره این عادت شماره هشت می گوید:« علی بچه دست به قلمی است. من بعضی از دست نوشته هایش را خوانده ام و می دانم که قلم روان و دلنشینی دارد. نمی دانم می خواهد زندگی اش را کتاب کند یا نه اما به نظر من کار جالبی است. انتشار خاطرات و زندگی نامه ستاره های ورزشی در اروپا رسم است اما در ایران کمتر اتفاق افتاده. با توجه به شناختی که از روحیه کریمی دارم اگر این کار را بکند قطعا نکات غافلگیرکننده و جذابی را در کتابش خواهیم خواند.»
کریمی این روزها و در اوقات فراغتش در کمپ آماده سازی تراکتورسازی بیشتر از همیشه در حال نوشتن دیده می شود. او پس از اعلام خداحافظی اش از فوتبال با نمایندگان چند مرکز انتشاراتی برای چاپ کتابش وارد گفت و گو شد اما با منصرف شدن از خداحافظی انتشار این کتاب را به پس از جام جهانی فوتبال موکول کرد. این برای اولین بار است که یکی از ستاره های ورزش ایران خاطراتش را به قلم خودش به رشته تحریر درمی آورد.
وضعیت حضور ماکه لهله در پرسپولیس مشخص شد
حضور هافبک خارجی در پرسپولیس منتفی شد.
جام ورزشی، علی دایی چندی پیش از عملکرد بازیکن پرتغالی به نام ماکه له له ابراز رضایت کرد و قرار بود این بازیکن به پرسپولیس بیپوندد.
وی که در خط هافبک بازی می کند قربانی حضور مارکو سپانوویچ در پرسپولیس شد.
دایی پس از ماکه له له به بازی سپانوویچ علاقمند شد و وی را ترجیح داد تا حضور بازیکن پرتغالی منتفی شود.
ستاره بارسلونا به پرسپولیس پیوست!
به هرترتیب شیطنت یکی از عاشقان و شیفتگان پرسپولیسی-بارسائی باعث شد تا لحظهای در دنیای نشدنیها پرواز کنیم!
جام ورزشی؛ برای بررسی لیست بازیکنان پرسپولیس و پیدا کردن نام و نشانی از بازیکن جدید این تیم، یعنی مارکوو سپانوویچ سری مجبور به سرکشی به صفحهی ویکیپدیا باشگاه پرسپولیس شدم و از آنجائی که بروزرسانی بخش انگلیسی همواره دقیقتر بوده است ترجیح دادم برای کسب اطلاعات مورد نیاز نسخهی لاتین را بررسی کنم. زمانی که به لیست بازیکن فعلی پرسپولیس رسیدم، چشمم به نام لیونل مسی خورد، از تعجب یکه خوردم، اینکه هضم شوخی این ماجرا نیز سخت است، چه برسد به واقعیت آن ! حقیقت آن است که حضور اسطورهای همچون مسی برای کاتالونیا در پرسپولیس همانقدر سخت است که حضور او در رئال مادرید !
به هرترتیب شیطنت یکی از عاشقان و شیفتگان پرسپولیسی-بارسائی باعث شد تا لحظهای در دنیای نشدنیها پرواز کنیم ! نکتهی جالب آن است که ملیت مسی ایرانی درج است، یعنی دقیقا ملیت شمارهی 10 پرسپولیس یعنی غلامرضا رضائی. در اینجا بود که یک لحظه به خود نهیب زدم میان ماه من تا ماه گردون تفاوت از زمین تا آسمان ! آنهم در شرایطی که خبر حل شدن مشکل رضائی با وعدهی رویانیان را تازه شنیدهایم !
به گزارش گل، صفحهی وکیپدیا باشگاه پرسپولیس را در تاریخ 14/4/1392 و در ساعت 6:59 دقیقه مشاهده شد.
علی دایی به دیدار روحانی می رود
شایعات حکایت از آن دارد که علی دایی مربی سرشناس پرسپولیس اواسط این هفته به دیدار دكتر روحاني رییس جمهور منتخب خواهد رفت.
به گزارش "ندای انقلاب" به نقل از افکارنیوز، باشگاه پرسپولیس روزهای ناآرام و پرحاشيه اي را پشت سر می گذارد. به رغم ابقاي رويانيان در پست مديريت اين باشگاه، اين ابقا موقتي است و تلاش هاي وزارت ورزش براي انتخاب نفرات جديد هيات مديره و و البته مديرعامل جديد ادامه دارد و گفته مي شود بزودي بركناري رويانيان قطعي شده و مديرعامل جديد پرسپوليس از سوي وزارت ورزش معرفي خواهد شد.
همين شائبه پررنگ سبب شده تا رويانيان و باشگاه پرسپوليس در پي خنثي كردن برنامه جديد وزارت ورزش باشند و در اين ميان ظاهرا قرار است علي دايي نقش اصلي را بازي كنند.
شنیدهها و شایعات حکایت از آن دارد که علی دایی مربی سرشناس پرسپولیس اواسط این هفته به دیدار دكتر روحاني رییس جمهور منتخب خواهد رفت.
قرار است در این دیدار که توسط یکی از دوستان مشترک و غیر ورزشی دایی در حال هماهنگی است، علی دایی در خصوص وضعیت این روزهای پرسپولیس و تغییر مدیریتی که بارها به آن اعتراض داشته، صحبت کند. دايي اعتقاد دارد باید رییس جمهور منتخب بیاید و با وزیر ورزشی که انتخاب میکند، در این باره تصمیم بگیرد و قصد دارد كه اين نكته را از دكتر روحاني درخواست كند.