پنالتی آلکسیس گرفته شد؟
Printable View
پنالتی آلکسیس گرفته شد؟
همون كاري كه فرگوسن فينال جام باشگاهاي سر بارسا در آورد پاريسي ها هم اجرا كردن
به نظر من تنها راه براي از بين بردن تاكتيك بارسا بازي بلند مستقيم هست
يك بار تو يك جمعي بود يكي هم دوستانم گفت بارسلونا اگر تو دسته يك ايران بود الام اوت ميشد
پاريسي ها از موج دوم ضربات خوب استفاده ميكردند يعني زدن توپهاي بلند كاشتن توپ توسط زلاتان و ضربه نهايي
با اين تيم به مشكل ميخوريم بدون مسي:n27:
بلهنقل قول:
البته داور دو دل بود که نگیره و خدمت را برای psg تمام کنه ولی صحنه خیلی تابلو بود:n02:
پنالتی که تابلو بود..نقل قول:
چرا نمیگین محرومیت زلاتان بخشیده شد و اومد یه گل آفسایدم زد..؟
اگه ما بودیم...
صفحه رسمی مسی :
I will return soon, thankfully it was not so serious
من به زودی بر می گردم ، خوشبختانه خیلی جدی نبود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مصدومیت مسی حدوداً 10 روز طول خواهد کشید.
+
ماسکرانو هم 6 هفته از میادین دور خواهد بود.
چهار گزیده از مصاحبه دنی آلوس بعد تمرین امروز:
1-ما از نتیجه راضی هستیم، ما خوب بازی کردیم نتیجه طوری است که سرنوشت ما دست خودمان است. خطایی که روی من گرفته نشد و منجر به گل اول شد؟شانس آوردم که پایم را نشکستند
2-من مطمئنم مصدومینمان خیلی قوی هستند، آنها به زودی باز خواهند گشت، این یک چالش برای ماست که نشان دهیم بدون مسی هم می توانیم انجامش دهیم.
3-باز در دفاع میانی؟ در زمان گواردیولا من 3 بار در این پست بازی کردم و اگر از من بخواهند مشکلی ندارم .
4-مورینیو اشتارک(داور دیشب) رو توی لیست داورهایی قرار داده بود که به نفع بارسا سوت میزنن دنی میگه "وقتی شما بر روی داورها فشار می آورید قطعا تاثیر می گذارد .در مورد این قضیه نیز ما می توانیم ساکت باشیم ولی احمق نیستیم"
بوسکتس:غیرممکن است که داور آفساید را ندیده باشد ...ابرا 1-2 متر در آفساید بود
رورا:2-2 در خانه حرف در کل نتیجه خوبی تلقی میشود ولی با مصدومیت ها بهای زیادی برای آن پرداختیم .چند صحنه داوری وجود دارد که شما می توانید در مورد آنها بحث کنید ، دوستان به من میگفتن آفساید ابرا بسیاز واضح بود
ویا:
"مسی بادبان تیم ماست. من بشدت تلاش میکنم تا به اون و تیم کمک کنم. در بازیهای اخیر، من بیشتر وسط بازی کردم و تونستیم بهتر ارتباط برقرار کنیم"
دنی آلوس: مورینیو داوران را تحت فشار قرار می دهد
این مدافع برزیلی اخراجش در دیدار با رئال در سال 2011 را یک مثال برای ادعایش دانست.
سایت گل- دنی آلوس، مدافع بارسا، معتقد است که ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، با فریادهای پیاپی اش در کنار زمین، داوران را تحت فشار قرار می دهد.
این مدافع برزیلی اخراجش در دیدار با رئال در سال 2011 را یک مثال برای ادعایش دانست.
او در گفتگو با آ.اس، در پاسخ به این سوال که آیا گرفتن کارت قرمز در دیدار با رئال، به خاطر تاثیر رفتار مورینیو بوده است، گفت:" بله. وقتی داور تحت فشار قرار می گیرد، او از این شرایط استفاده می کند. در نهایت، اعتراض کردن روی کار داور تاثیرگذار است.
فکر می کنم در دیدار دیشب مقابل پاری سن ژرمن هم یک خطای خیلی شدید روی من انجام شد؛ مانند خطایی که په په در سال 2011 در ال کلاسیکو روی من انجام داد اما چون دنی آلوس هست، حتما نمایش می دهد.
در نهایت جام قهرمانی چمپیونزلیگ سال 2011 در ویترین بارساست و من هم یک مدل از آن را در خانه دارم. این مهم است."
او همچنین این اتهام را که بازیکنان بارسا خیلی به داور اعتراض می کنند، رد کرد و گفت:" طوری حرف می زنند که انگار ما حق اعتراض نداریم. اگر ما اعتراض کنیم، همه می گویند ما بچه های نِق نِقو هستیم اما ما احمق نیستیم."
+
ریکلمه: اینیستا کارهایی می کند که هیچ کس دیگری نمی تواند
این ملی پوش سابق آرژانتینی که در زمان حضورش در نوکمپ، در کنار اینیستا بازی کرده بود، معتقد است که این ملی پوش اسپانیایی یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیاست.
سایت گل- خوان رومن ریکلمه، هافبک سابق بارسا، هم تیمی های سابقش از جمله آندرس اینیستا را مورد ستایش قرار داد.
این ملی پوش سابق آرژانتینی که در زمان حضورش در نوکمپ، در کنار اینیستا بازی کرده بود، معتقد است که این ملی پوش اسپانیایی یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر دنیاست.
او در گفتگو با رادیو مارکا گفت:" اینیستا کارهایی می کند که هیچ کس دیگری نمی تواند. او واقعا بی نظیر است."
ریکلمه که بین سال های 2002 تا 2005، دوران ناامید کننده ای در بارسا داشت، قدرت تیم فعلی آبی و اناری ها را تحسین کرد و گفت:" بارسلونا تیم فوق العاده ای است و بازیکنان بی نظیری در اختیار دارد. به نظر من، وقی آبیدال بازی می کرد، بهترین مدافع چپ دنیا بود. بارسا همان طور بازی می کند که تمرین می کند. آنها فوق العاده هستند.
هروقت مسی در بازی های آرژانتین، برای 10 دقیقه صاحب توپ نمی شود، ما فکر می کنیم که بد بازی می کند. ما انتظار داریم او دائما صاحب توپ شود. مسی بی نظیر است و همیشه خوب بازی می کند. من دیدن بازی های بایرن مونیخ را هم دوست دارم. آنها هم مانند بارسا، تیم فوق العاده ای هستند. من سبک بازی آنها را دوست دارم."
Paris Saint Germain 2 - 2 Barcelona
uefa.com
Top Player
Daniel Alves
whoscored.com
Top Performer
Dani Alves
goal.com
Top of the Match
Zlatan Ibrahimovic !!!
پی نوشت: Shame
مسی بازی مایورکا را از دست داد
لیونل مسی به دلیل آسیب دیدگی عضله همسترینگ قادر به حضور در دیدار برابر مایورکا نخواهد بود. وضعیت مسی برای بازی برگشت با پاریس سن ژرمن هنوز مشخص نیست و به روند درمان بستگی دارد.
کادر پزشکی باشگاه بارسلونا اعلام کرد، مصدومیت عضله همسترینگ قطعا مانع از حضور ستاره آرژانتینی بارسلونا در دیدار مقابل مایورکا خواهد شد. وضعیت حضور مسی در دیدار برگشت مقابل پاریس سن ژرمن نیز بستگی به چگونگی پیشرفت مراحل درمانی دارد.
مهاجم بارسلونا در دقایق پایانی نیمه نخست بازی، در عضله پای خود احساس کشیدگی کرد و نتوانست نیمه دوم را آغاز کند تا فابرگاس جایش را بگیرد.
مصدومیتی مشابه 5 سال پیش
آخرین باری که مسی چنین مصدومیتی را تجربه کرد، چهارم مارس سال 2008 بود که در دیدار مقابل سلتیک دچار آسیب دیدگی شد. این بازی در مرحله برگشت از دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد و مسی به دلیل آن مصدومیت 5 هفته نتوانست بازی کند.
آخرین مصدومیت عضلانی مسی نیز در نوامبر 2009 رخ داد و مسی در دیدار مقابل اتلتیک بیلبائو آسیب دید و دیدار حساس مقابل اینتر را در مرحله گروهی از دست داد. بارسلونا آن بازی را 2 بر صفر پیروز شد. در مارس 2011 هم به همراه تیم ملی آرژانتین دچار مصدومیت شد، اما مشکلی برایش نیامد و دیداری را از دست نداد.
تعویض بین دونیمه برای اولین بار بعد از هفت سال
مسی در بین دو نیمه بازی مقابل پاریس سن ژرمن تعویض شد، اتفاقی که بعد از پنجم فوریه 2006 برای نخستین بار بود که رخ داد. فرانک رایکارد که در آن زمان هدایت بارسلونا را بر عهده داشت، بین دو نیمه دیدار مقابل اتلتیکو مادرید مسی و فان بومل را بیرون کشید و ژولی و اسکوئرو را به میدان فرستاد تا تیم بتواند گل فرناندو تورس را جبران کند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: مصطفی معدنی ثانی / FCBarcelona.ir
جوردی رورا: « باید اشتباه های داوری را فراموش کنیم»
کمک مربی آبی اناری ها تساوی 2-2 را نتیجه خوبی دانست و در عین حال اظهار کرد: «کمی ناراحتیم، چرا که با توجه به سختی های این بازی، برد در دستان ما بود».
رورا در نشست خبری پس از تساوی 2 بر 2 مقابل پاریس سن ژرمن در دیدار رفت، گفت: «مثل همیشه در انتظار بازی برگشت می نشینیم. ما سعی می کنیم که دروازه آنها را بگشاییم و کار را برای آنها دشوارتر کنیم. در بازی برگشت آنها با جو سنگین ورزشگاه و حمایت هواداران ما روبرو خواهند شد. ما برای پیروزی به میدان می رویم»».
تصمیمات جنجالی
رورا با انتقاد از عملکرد داور گفت: «تصمیم های مشکوک و جنجالی در این بازی گرفته شد که من اطمینان دارم به ضرر ما تمام شد. باید به حرکت خود در این مسیر ادامه دهیم و این اشتباه ها را فراموش کنیم».
رورا با بیان اینکه انتظار ارائه این عملکرد را از تیم حریف داشته گفت: «پاریس سن ژرمن مرا غافلگیر نکرد. ما از پتانسیل آنها در زمین اطلاع داشتیم. آنها تیم فیزیکی و سریعی هستند. می دانستیم که بازی سختی را پیش رو خواهیم داشت».
مصدومیت ها، تلخ ترین خبر
جانشین تیتو که با وجود بازگشت او باز هم در نشست خبر حاضر شده بود، همچنین گفت: «به زودی مشخص شد که مصدومیت بازیکنان تا چه اندازه جدی است. به نظر من مهم ترین مساله همین مصدومیت ها هستند. مشکل کوچکی در ناحیه همسترینگ پای مسی بوجود آمده و ما نمی دانیم که چه مقدار این مصدومیت جدی است و ماسکرانو نیز از ناحیه رباط پای راست خود دچار پارگی شده است» .
وی با بیان اینکه غیبت بازیکنان مصدوم در بازی برگشت می تواند کار را برای بارسا پیچیده کند، در پایان گفت: «در صورت عدم آمادگی آنها، کار برای ما سخت می شود، ولی بازیکنان دیگری هم هستند که در جای آنها قرار خواهند گرفت و اثبات خواهند کرد که به چه دلیل در این تیم حضور دارند. برای این دو پست فهرست بلندی از بازیکنان وجود دارد».
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: علی رضایی / FCBarcelona.ir
تیترهای روزنامه الموندو-3 آوریل
ماسچی 6 هفته از میادین به دور
مسی دروازه را بازکرد و مصدوم شد
بارسا نتیجه خوبی بدست آورد ولی دو مهره کلیدی را از دست داد و دوگل که یکی آفساید بود و دیگری در واپسین لحظه ها خورده شد دریافت کرد
تیترهای روزنامه اسپورت-3 آوریل
تساوی خوبی بود ولی پرهزینه
بارسا یک لنگ در نیمه نهایی
قولی که ژاوی داده بود....
حتما راجب خوشحالی دیشب ژاوی براتون سوالاتی پیش اومده!
قضیه از این قراره که چند هفته پیش در روز جهانی مبارزه با سرطان یه برنامه ی رادیویی محلی پخش شد که در اون گزارشگر به بیمارستانی رفته بود و با کودکان سرطانی مصاحبه میکرد؛ بین اون بچه ها یه بچه ی 10 ساله به اسم "میگل" بود که از 3 سالگی مبتلا به سرطان خون بود. بعد از شنیدن این برنامه، ژاوی به دیدن اون پسربچه میره و پیرهن امضا شده ی خودش رو به اون هدیه میده و 2تا قول بزرگ بهش میده! یک اینکه اگه خوب بشه 1 روز با خودش اون پسربچه رو به تمرینات بارسا میبره و دو اینکه اگه تو بازی با میلان گل بزنه گل رو به میگل تقدیم میکنه و به عنوان نشونه دستش رو به سرش می گیره بعد گل!
خب! ژاوی موفق نشد به میلان گل بزنه، اما دیشب دقیقه ی 90 دروازه ی پاریسن ژرمن رو باز کرد و.....
ادامه ش رو تو عکس ببینید! :)
ژاوی در طی 15 سال حضور در بارسلونا و انجام 665 بازی دیشب اولین پنالتی خودش رو برای بارسلونا زد .