من راستشو بگم کلاسور ارزیابی ندارم !نقل قول:
هدفون جان تبريک ميگم خسته نباشين
يه سؤال دارم: شما از کلاسور ارزيابی و خلاصه نويسی استفاده ميکنيد؟ نظرتون چيه؟
آقا محمد اگه ميشه شما هم جواب بده
اگه ميشه بقيه هم جواب بدند
ميخوام بعدا" افسوس ننوشتن اين کلاسور رو نخوردم خلاصه نويسی هم ميکنم البته پس از تسلط
تا حالا تو کل آزمونایی که دادیم خیلی کم پیش اومده سوالی رو واقعا بلد نباشم . فوقش 5-6 مورد . تو 99 درصد سوالا میرم خونه میبینم سواله چقدر راحت بوده و من به خاطر سوتی یا خستگی یا استرس غلط جواب دادم
ولی خلاصه نویسی چرا ! معجزه میکنه خلاصه نویسی ! من هر تیپ سوالی رو طبقه بندی کردم تو آخر خلاصه نویسی هر درس دارم ! مثلا اگر سوالی X را داد و Y را خواست اینجوری عمل میکنیم ...
از معجزات این خلاصه نویسی بگم ! من همونطور که گفتم این آزمون برنامه راهبردی نداشتم ! بعد دیشب که پدرم گرفت یهو دیدم ای داد بیداد :دی شیمی 3 کل فصله ! تحلیلی هم از فصل یک هم میاره ! دیدم دیر شده و وقت تست زدن نیست و فقط یه دور خلاصه هامو خوندم .
حالا قضیه خودم هیچی
یکی از بچه ها هست کارش خیلی درسته چند باریم اسمش رفته تو مجله ... یه دفتر داره هر وقت میبینیم دستشه میگیم این رتبه میاره و میاره هم واقعا ! :دی دفتر خلاصه نویسیشه !
ولی خور من اصل خلاصه نویسیم برای اختصاصیا بوده و نه عمومی ! دینی من گاج رو دارم آخرش خلاصه همه درسا رو داره که واقعا عالیه ! عالی ! هر آزمون اونو خوندم بالای 70 زدم ! :دی
ادبیات نه ! همیشه میشینم از اول میخونم گاج رو ! چون سرعتم زیاده مشکلی پیش نمیاد برام . هر پایه کل گاج رو تو 8 ساعت میخونم .
عربی چرا ! به شدت ! تنها درسیه که یه دفتر جدا دارم براش ! و تنها درسیه که غلط هامو هم مینوسم ! البته صورت سوال و اینا رو نه ولی آخرش یه لیست دارم مثلا اینجوری : آزمون 18 ام - فلان کلمه مونث معنویه ! آزمون 9 ام - این کلمه در این جمله خبره !