مسی : «می خواهم همچنان به شکستن رکورد ها ادامه دهم.»
باز هم نمایشی دیگر از لیونل مسی. با 3 گلی که لیونل مسی در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید به ثمر رساند، این ستاره آرژانتینی در مجموع 192 گل برای بارسا زده است و تنها 2 گل تا رسیدن به رکورد مهاجم افسانه ای و مجارستانی لازی کوبالا که 194 گل به ثمر رسانده فاصله دارد.
مسی اکنون 24 سال دارد، اما او یک بازیکن با تجربه به حساب می آید. مسی بعد از پشت سر گذاشتن کوبالا به طور فزاینده ای به رکورد برترین گلزن بارسا سزار رودریگز (235) نزدیک می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک مصاحبه اختصاصی در بارسا تی وی ال مارکادور (El Marcador)، مسی در مورد ابراز تمایل خود برای ادامه دادن تاریخچه باشگاه چنین گفت: «من در این مورد کاملآ آسوده خاطر هستم، من این را فقط یک بازی در طول زمان می دانم اما واضح است که من در مورد تبدیل شدن به بهترین گلزن باشگاه بسیار هیجان زده هستم، سالهای زیادی گذشته و او همچنان همان بازیکن است (اشاره به کوبالا)، من امیدوارم بتوانم آمار خود را ارتقا دهم، من همچنان می خواهم به شکستن رکورد ها در اینجا ادامه دهم.»
من به نقاط عطف پیش رو فکر نمی کنم.
فرم عالی مسی به او اجازه ی فکر کردن در مورد چالش های پیش رو را نمی دهد به جز در مورد تیم «ما باید ذره به ذره آن را بدست بیاوریم بدون فکر کردن به نقاط عطف پیش رو من فکر می کنم مهم ترین چیز برای تیم حفظ روند پیروزی است و همچنین بردن عناوین برای ما و طرفداران، اینها از اهمیت بیشتری نسبت به آمار و افتخارات فردی برخوردار هستند.»
اتلتیکو مادرید، قربانی مورد علاقه مسی
او در حال حاضر 14 گل در برابر اتلتیکو در لیگ به ثمر رسانده و آنها قربانی مورد علاقه مسی جلوتر از سویا (10) هستند. او شب گذشته با هتریکی که انجام داد موفق شد یازدهمین هتریک در طول دوران ورزشی خود به عنوان فوتبالیست حرفه ای و همچنین سومین هتریک مقابل اتلتیکو مادرید را انجام دهد. به عنوان سنت، آرژانتینی توپ بازی را برای خود نگه داشت. «من جایی پیدا کردم تا آن را کنار سایر توپ هایی که دارم قرار دهم.» همچنین این مهاجم گفت: «این صد و پنجاهمین گل من در دوران گواردیولا بود.»
ترکیب جدید
مسی اذعان داشت آنها هنوز باید با سیستم 3-4-3 که گواردیولا اخیرآ به کار می برد منطبق شوند. اما او در مورد آن بسیار هیجان زده است. «ما احساس خیلی راحتی با این سیستم داریم، اما چیز هایی هست که ما هنوز نمی توانیم به صورت خوب انجام دهیم، این همانند سیستم قبلی است و حتی از آن بهتر. کار و زمان می برد، ما هنوز به استفاده از آن کاملآ مسلط نشده ایم، من شخصآ در این مورد خوش بین هستم زیرا فضای بیشتری در جلوی ما ایجاد می شود و ما می توانیم با بازیکنان خط میانی ارتباط بیشتری داشته باشیم و پاس های بیشتری دریافت کنیم.»
مترجم: سید مرتضی اصلی / FCBarcelona.ir
چابی: رئال متکی به فرد است، ما متکی به تیم
سایت گل – چابی ستاره ملی پوش بارسلونا این نظر که رئال موفق شده استایل بازی آبی و اناری ها را تقلید کند رد کرد.
رئال در یکی دو فصل اخیر تلاش زیادی برای پایان دادن به سلطه بارسلونا در اسپانیا و اروپا کرده اما هنوز موفق به از پیش رو برداشتن این تیم نشده است.
بسیاری معتقدند رئال پیشرفت های قابل توجهی داشته و فاصله خود را با رئال مادرید کاهش داده اما چابی چنین اعتقادی ندارد.
او می گوید:" رئال در واقع نقطه مقابل ماست. تیم آنها بازیکن محور است و متکی به تک ستاره ها است اما بارسا یک تیم کامل است که تمام بازیکنان نقشی برابر در تیم دارند."
"ما بازیکنی مثل مسی داریم که به تنهایی می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد اما هنوز یک تیم هستیم و او هم در خدمت تیم است. رئال تلاش می کند بازی های خود را با استفاده از تک ستاره هایش ببرد. شیوره بازی ما با رئال بسیار متفاوت است."
"تک تک بازیکنان رئال از نظر توانایی در حد بسیار بالایی هستند اما رئال هنوز یک تیم کامل نیست و تنها دور هم جمع شدن ستاره هاست."
داوید ویا: هیچ بازیکنی با مسی قابل مقایسه نیست
سایت گل- داوید ویا، مهاجم بارسا، با ستایش از لیونل مسی، او را بازیکنی یگانه توصیف کرد. این ستاره آرژانتینی رقابت های فصل جدید را با آمادگی کامل اغاز کرد و اکنون با 8 گل زده در صدر جدول گلزنان لالیگا قرار دارد. او اخیرا اعلام کرد قصد دارد با پشت سر گذاشتن رکورد سزار رودریگس، به بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلوا تبدیل شود. ویا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مسی کارهای فوق العاده ای برای باشگاه انجام داده است. نمایش های او چشم ها را خیره می کند. نمی توان کسی را با او مقایسه کرد. ما از اینکه او را در اختیار داریم، بسیار خوشحالیم." این ملی پوش اسپانیایی که دومین فصل حضورش در نوکمپ را سپری می کند، از حضور در بارسا کاملا راضی است. " بودن در چنین باشگاهی شادی زیادی به همراه دارد. من هم در زمین و هم در خارج آن بسیار خوشحالم و امیدوارم برای سال های طولانی در این باشگاه بمانم. من هم مثل همه دوست ندارم تعویض شوم اما ما 16-15 بازیکن داریم که هیچ کدام شان دوست ندارند روی نیمکت بنشینند."
مذاکره دی بوئر و گواردیولا برای یافتن راهکارهایی برای شکست رئال
سایت گل- در آستانه دیدار حساس دو تیم آژاکس آمستردام و رئال مادرید در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در دور دوم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، فرانک دی بوئر، بازیکن سابق بارسلونا ، با گواردیولا ، بازیکن سابق آبی اناری ها و مربی کنونی تیم کاتالان در مورد روشهای غلبه بر رئال مادرید صحبت کرده است.
طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، دی بوئر در این باره گفته:« بله؛ با گواردیولا صحبت کردم تا راهکارهایی راب رای غلبه بر رئال بیابیم و بدانم که خطرات این تیم در چه جناح هایی هست؛ چون بارسایی ها تجربه زیادی در رویارویی با رئال دارند.»
مربی جوان آژاکس که الان در ماردید به سر می برد در صحبتهایی به تمجید از گواردیولا پرداخت:« الان تفاوت بین رئال مادرید و بارسلونا، خیلی بیشتر از زمانی است که من در بارسلونا بازی می کردم. بارسا تیم فوق العاده ای دارد؛ البته رئال هم همین طور ولی بارسلونا گویا تیمی از دنیایی دیگر است. البته رئال هم نشان داده که می تواند آسیب های زیادی را به بارسلونا وارد کند ولی بارسلونا بهترین است؛ چون بهترین بازیکنان دنیا را در اختیار دارد.»
مربی جوان آژاکس که روز گذشته اعلام کرده بود که به نظرش بازی امشب برنابئو با تساوی به پایان می رسد، بعد از آن نظر دیگری را مطرح کرد: « اگر با ترس و وحشت روانه میدان شویم، واقعا ناامید خواهم شد. ما باید نشان دهیم که می توانیم نتیجه را به نفع خودمان برگردانیم. اگر متحد و منسجم باشیم؛ می توانیم کار را بررای رئال سخت کنیم. باید شجاع باشیم و با تمرکز تمام وارد زمین شویم. نقطه کلیدی این است که توپهای زیادی را درمرکز میدان از دست ندهیم.»
دی بوئر در مورد محرومیت مورینیو و نقش او در رئال مادرید و غیبت او در دیدار امشب دو تیم به دلیل محرومیت گفت:« مورینیو مربی بزرگی است ولی می داند که مرتکب اشتباهاتی شده است.»
سوبی سارتا: آمار گلزنی مسی مثل بازیکنی است که در آستانه بازنشستگی است
مدیر ورزشی بارسلونا اعلام کرد مسی بازیکنی فوق العاده است که رکورد گلزنی های او حیرت انگیز است
سایت گل – آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی بارسلونا معقتد است لیونل مسی فصل جدید رقابتها را مثل همیشه فوق العاده شروع کرده است.
ملی پوش آرژانتینی بارسا در پنج بازی اول این فصل تا به حال 8 گل برای تیمش به ثمر رسانده و خیز بلندی برای شکستن رکورد لاژلو کوبالا و چزاره رودریگس برترین گلزنان تاریخ باشگاه برداشته است.
مسی که در اکتبر 2004 اولین بازی اش را برای بارسا انجام داده تا به حال 192 گل برای این تیم به ثمر رسانده و این در حالی است که کوبالا و رودریگس به ترتیب 194 و 235 گل با پیراهن بارسلونا به ثمر رسانده اند.
سوبی سارتا می گوید:" آمار گلزنی های مسی مثل بازیکنی است که در آستانه بازنشستگی است اما او تنها 24 سال سن دارد."
مسی آماده است در بازی مقابل باته بوریسوف در لیگ قهرمانان نیز برای بارسا گلزنی کند.
آراگونس: بارسا، حسادت برانگیز ترین تیم دنیاست
سایت گل – لوئیس آراگونس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال اسپانیا روز دوشنبه در صحبتهایی اعلام کرده که بارسلونا حسادت برانگیز ترین تیم فوتبال دنیاست و دلیل آن را سبک فوتبال این تیم دانسته.
آراگونس در صحبتهایی به این نکته اشاره کرده که رقابت شدید میان بارسلونایی ها رئالی ها در تیم ملی اسپانیا تاثیرگذار نخواهد بود:« اینها مسائلی هستند که همیشه در داخل زمین مانده و خواهند ماند.»
آراگونس در مراسم اهدای جایزه فرهنگی ورزشی بارسلونا که امسال از آن چابی ارناندس شد، گفت:« بارسلونا مدعی قهرمانی در تمام رقابتهاست و حسادت برانگیز ترین تیم دنیاست. حسادتی سالم به خاطر سبک فوتبال این تیم .نمی دانم که گواردیولا چند سال دیگر در بارسلونا خواهد ماند ولی او شایستگی ادامه همکاری با تیم را دارد؛ چرا که عملکرد او کاملا منسجم و مرتب است. بهترین مربی برای بارسلونا همیشه پپ خواهد بود.»
او که تیم ملی اسپانیا را به قهرمانی رقابتهای یورو2008 رساند از یک بابت متاسف است:« متاسفم که این روزها خیلی کم از فوتبال صحبت می شود تا موفقیتهای بارسا نادیده گرفته شود. »
سرمربی سابق تیم ملی اسپانیا درمورد کل کل های لفظی گواردیولا و مورینیو در کنفرانس های خبری شان گفت:« در خطوط کلی، همه ما اندکی مقصریم ولی کسی که این کارها را انجام می دهد ، مقصر اصلی است و به همین خاطر اینها را می گوید؛ تا خودش را توجیه کند.زمانی که تو حرف می زنی، در مورد تبعیض ها می گویی و سعی می کنی تا آنها را بپوشانی. اگر درمورد فوتبال صحبت می کنیم، باید بگوئیم که چه کسی بهتر بوده و بعد هم این صحبتها فراموش می شود ولی برخی از رسانه های امروز هستند که به همه چیز می پردازند. بعضی مسائل هست که نباید انجام داده شوند ولی در دنیای فوتبال و درزندگی همه ما اشتباه می کنیم و مسائلی هست که برخی درمورد آنها اشتباه کرده اند.»
دانای اورتالسا در پاسخ به این سوال که آیا رقابت بین دو تیم رئال و بارسا در لالیگا، اختلافاتی را میان بازیکنان ملی پوش این دو تیم ایجاد کرده یا خیر، گفت:« این مسائل در زمین مسابقه می مانند و چنین درگیری هایی همیشه بوده. الان رسانه های جمعی بیشتری وجود دارد و بیش از قبل به این مسائل پرداخته می شود. رقابت میان رئال و بارسا،رقابتی تاریخی است و طبیعی است که بازیکنان عصبی شوند.»
آراگونس درمورد چابی ارناندس گفت:« چابی ویژگی های فوق العاده ای را در کنار هم دارد که او را مبدل به بهترین بازیکن اسپانیایی حال حاضر فوتبال دنیا کرده.او انسانی فوق العاده است و این افتخار بزرگی است که من این جایزه را به او (در واقع به پدر چابی که به نمایندگی از پسرش برای دریافت جایزه به سالن رفته بود) اهدا کنم. هیچ شکی نیست که پر کردن جای او در بارسلونا و تیم ملی اسپانیا کار آسانی نخواهد بود ولی مطمئن باشید که بعد از چابی هم زندگی ادامه خواهد یافت.».