کاسیاس ، در تونل: ته یسیه را، حالا برو با بارسایی ها جشن بگیر
دروازه بان رئال مادرید درصحبتهایی اعلام کرد که در برخی از صحنه های بازی از دست داور مسابقه به شدت عصبانی شده.با به صدا درآمدن سوت پایانی مسابقه و درحالی که بازیکنان دو تیم در تونل و درحال رفتن به رختکن بودند، صدای فریادهای یکی از بازیکنان رئال شنیده می شد که تصمیمات داوری را به باد انتقاد گرفته بود:« ته یسیه را، حالا برو با بارسایی ها جشن بگیرد.»
کسی که این جمله را برزبان می آورد، ایکر کاسیاس بود. او درجمع خبرنگاران گفت:« در آن لحظات واقعا عصبی بودم. از اینکه در آن لحظه برخورد روی داور به سمت دیگری بوده؛ احساس عجز می کنی. بعد زمانی که من سعی در جدا کردن بازیکنان دارم، به من کارت زرد می دهد. تمام شد. ما هم می رویم.»
این بازیکن مادریدی ادامه داد:« هواداران رئال باید به چنین تیمی افتخار کنند. ما خودمان از بازی ای که انجام دادیم راضی بودیم. الان دو تورنمنت دیگر پیش روی ماست.»
این درحالی بود که داور مسابقه گل سرخیو راموس را مردود اعلام کرد.:2:
ژابی آلونسو: راضی نیستیم ولی به تیممان افتخار می کنیم
ژابی آلونسو بازیکن اسپانیایی رئال مادرید بعد از حذف تیمش از گردونه رقابتهای جام حذفی در گفت و گو با خبرنگاران از حذف تیمش ابراز تاسف کرد و البته به این نکته اشاره کرد که با وجود ناامیدی، از بازی خوب تیمش در نوکمپ راضی است
الونسو در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:« ما خیلی نزدیک بودیم. یک چنین بازی ای را کم داشتیم ولی فکر می کنم که می توان جمع بندی مثبتی از این بازی داشت.»
ستاره اسپانیایی درموردعملکرد تیمش در دیدار4شنبه شب نوکمپ گفت:« تیم ما تیم باکیفیتی است و پتانسیل بالایی دارد. بازی 4شنبه شب بازی خوبی بود . ما فرصتهای متعددی داشتیم و پینتو عملکرد خوبی داشت. ایکر هم به ندرت می شد که درجریان بازی قرار بگیرد. ما راضی به خانه برنمی گردیم ولی با افتخار و سربلندی برمی گردیم.»
آلونسو درمورد روند بازی ، از بازی نیمه اول تیمش ابراز حسرت کرد:«نتیجه ای که در بین دو نیمه رقم خورده بود، عادلانه نبود. در شرایط عادی ما در بین دو نیمه از حریف پیش بودیم.»
آلونسو ترجیح داد تا درمورد عملکرد داوری صحبتی نکند و گفت:« ما نمی خواهیم دنبال بهانه باشیم و داور را مقصر بدانیم.»
منبع:سایت گل