نقل قول:
احتمالا مشکل سخت افزاریه کارت گرافیک هست . اسلات کارت گرافیک رو عوض کن اگه درست نشد کارت گرافیکتو روی یه سیستم دیگه تست کن یا پیش تعمیرکار ببر .
نقل قول:
احتمالا مشکل سخت افزاریه کارت گرافیک هست . اسلات کارت گرافیک رو عوض کن اگه درست نشد کارت گرافیکتو روی یه سیستم دیگه تست کن یا پیش تعمیرکار ببر .
سلامنقل قول:
ممکنه از اسلات مادربرد یا رم باشه ولی هارد مشکل نداره . اول اسلات مادربرد رو عوض کن اگه درست نشد باید رم هاتو عوض کنی.
در ظاهر که مشکل از درایور کارت گرافیک ، دایرکتس و درایور کارت صداست ولی واسه اطمینان بیشتر یه گزارش هم با sysinspector آپلود کن . ممنوننقل قول:
نقل قول:
سلام خواهش میکنم . اگه اجازه بدین در مورد مشکل شما در مورد درایور اینتل بیشتر جستجو کنم تا بتونم جواب کاملتری بدم . ظاهراً این مشکل به مادربرد مربوط میشه ولی مطمئن نیستم .
متشکرم .
لب تاب من DELL n5010 هست پلمب پس باید ببرم تعمییراتنقل قول:
سلام
نمی دونم چرا هردفعه کد خطا فرق داره.(امروز دوبار خطا اومد با دوتا کد مختلف)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عکس هم گزاشتم که جزییات رو می گه (اخه بعد از اپلود جزییات نشون نمی ده) با برنامه BlueScreenView گرفتم
البته عکس مال کد 00050 هستش. عکس 0000A هم تقریبا شبیه به همینه
عزیز قبلا هم گفتم احتمال زیاد مشکلت سخت افزاریه . یه سر پیش تعمیرکار برو . ضرر نداره .نقل قول:
کار سنگین باهاش انجام دادی . مثه بازی یا نرم افزارای سنگین؟!نقل قول:
نه ولی بردم تعمییرات ویندوزو عوض کرد و فن و تمیز کرد فعلا مشکل حل شدهنقل قول:
نقل قول:
این لینک دانلود درایور اینتل :
محتویات این پوشه رو داخل مسیر زیر بریز :
c/windows/ system32/drivers
احتمالا مادربردت قابلیت بوت از طریق فلش رو نداره . میتونی از نسخه سی دی memtest استفاده کنی و بوسیله سی دی این نرم افزار رو بوت کنی .
برای استفاده از verifier گزینه دوم custom setting را انتخاب و به مرحله بعد بروید و سپس گزینه دوم individual setting را انتخاب و بعد از اینکه به مرحله بعد رفتید همه گزینه ها را تیک بزنید و ادامه ...