کاشکی الان چی نهار داشتی...نمره خودت رو تو انجمن چند میدی و نمره بنده رو...تاحالا واسه کسی کلاس گذاشتی البته میدونم که اینطور نیستی...کجای کرمانشاه میشینید آدرس کلی بده مثلا بگو فلان منطقه...چرا میگن جعفر آباد خطریه... ;)
Printable View
کاشکی الان چی نهار داشتی...نمره خودت رو تو انجمن چند میدی و نمره بنده رو...تاحالا واسه کسی کلاس گذاشتی البته میدونم که اینطور نیستی...کجای کرمانشاه میشینید آدرس کلی بده مثلا بگو فلان منطقه...چرا میگن جعفر آباد خطریه... ;)
عجب زبان قشنگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... دوستان حالا در ذهنتون تجسم كنيد رامبد با صداي بلند اين قطعه رو داره توي يك جمع چند نفري كاربراي فروم ميخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بـــــه بـــــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
1- به نظرت تا موقعي كه روي صندلي نشستي ( تا روز آخر ) صندلي داغ چند صفحه اي ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اسم پنج تا از كاربرهاي مورد علاقه مونيكا خانم رو بگو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- اسم 5 تا از كاربرهاي مورد علاقه خودت روبگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در مورد سوال 2 و 3 حتما اسم ببر چون من هم براي سوالت اسم بردم يادته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... پس منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
عجب سوالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... الان هم دارم از خنده روده بر ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
4- رامبد جان به نظرت در اين كل كل بين خودت و مونيكا خانم آخرش چه كسي پيروز ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خيلي باحالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برو ناهار بخور بعد بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاشکی الان چی نهار داشتی خورش خلال ...نمره خودت رو تو انجمن چند میدی و نمره بنده رو خودم 1- و تو رو 15 از بيست ...تاحالا واسه کسی کلاس گذاشتی البته میدونم که اینطور نیستی آره ولي لازم بوده ...کجای کرمانشاه میشینید آدرس کلی بده مثلا بگو فلان منطقه من بچه خيابون شريعتي هستم...چرا میگن جعفر آباد خطریه مثل قوم مغول ميمونن ميخوان كرمانشاه رو خراب كنن اما خدا رو شكر تا حالا نتونستن... ;)
نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
مونيكا خانم خواستم در مورد اين پستتون بگم ..... ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. من از اون دسته افراد نيستم كه شما بدتون مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... من قصد توهين نداشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... اصلا من هر وقت و هر كجا سعي داشتم .... دارم و خواهم داشت كه در مدت حضورم در فروم و زندگي هيچ كسي رو از حرفهام ناراحت يا رنجيده نكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... حالا ميخواد اون فرد دوست باشه يا دشمن ..... كوچك باشه يا بزرگ ..... دختر باشه يا پسر .... هيچ فرقي برام نميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... پس من از شما معذرت ميخوام اگر ناراحتتون كردم ببخشيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
در ضمن مونيكا خانم در مورد پيشنهادتون كاملا موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... و در كل بايد بگم اين فروم خيلي چيزها كم داره كه بايد به مرور اضافه بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... البته اين فروم خيلي چيزهاي خوب هم داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
1- رامبد جان نظرت در مورد كليد تشكر چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ناهار امروز چي داريد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فالوده رو بيشتر دوست داري يا بستني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم مونيكا خانم و رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
با اين كلمات جمله بساز...اسلام آباد...نوسود...كرايه...شاگرد راننده...اسماعيل...نون برنجي در روز چقدر ميخوري...غار كرفتو رفتي...اورامانات چي...يكم ازش بگو بچه ها كف كنن...
عجب زبان قشنگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... دوستان حالا در ذهنتون تجسم كنيد رامبد با صداي بلند اين قطعه رو داره توي يك جمع چند نفري كاربراي فروم ميخونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... چه شود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... بـــــه بـــــــــه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي يوسف جان ... لطف داري ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- به نظرت تا موقعي كه روي صندلي نشستي ( تا روز آخر ) صندلي داغ چند صفحه اي ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم اما بيشتر از 200 صفحه ميشه تا حالا كه يه 40-50 صفحه اي شده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اسم پنج تا از كاربرهاي مورد علاقه مونيكا خانم رو بگو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كاربران مورد علاقه مونيكا خانم تو خونه سالمندان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صغرا خانم - بتول بلا - سكينه خوشگله - كوكب بيوتي - راحله مارمولك
حالا جدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميثم - اميد - آرشي - يوسف پي سي - مافيا
3- اسم 5 تا از كاربرهاي مورد علاقه خودت روبگو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( در مورد سوال
بابا بخدا زيادن اما : ساويس - مستر - ميثم - من هانتر - مونيكا - يوسف پي سي - مافيا - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 و 3 حتما اسم ببر چون من هم براي سوالت اسم بردم يادته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... پس منتظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
عجب سوالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...... الان هم دارم از خنده روده بر ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
4- رامبد جان به نظرت در اين كل كل بين خودت و مونيكا خانم آخرش چه كسي پيروز ميشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه كم نيارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... مونيكا رو نميدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت برم رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... خيلي باحالي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..... برو ناهار بخور بعد بيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش عزيز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- رامبد جان نظرت در مورد كليد تشكر چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه اما من موافق نيستم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- ناهار امروز چي داريد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماكاروني .... بفرما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- فالوده رو بيشتر دوست داري يا بستني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فالوده (تكراري بيد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم مونيكا خانم و رامبد عزيزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .....
خواهش جيييگر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين كلمات جمله بساز...اسلام آباد...نوسود...كرايه...شاگرد راننده...اسماعيل...
تو جاده اسلام آباد - نوسود بودم كه اسماعيل شاگرد راننده اومدم از من كرايه گرفت ...
نون برنجي در روز چقدر ميخوري...
زياد نه ... اما ميخورم ... :biggrin:
غار كرفتو رفتي... كرفتو كجاست ؟ :blink:
اورامانات چي...يكم ازش بگو بچه ها كف كنن... حرف نداره خداييش خيلي باصفاست جاتون خالي
نازی کدخدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی دلت می خواست مادر بزرگ به جوونیه من داشته باشی نه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خب برو یکی از پرورشگاه بیار دیگه چرا دختره مردمو پیر می کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دروغه خداییش خیلی باحال بود رامبد 2 ساعت خندیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه من بشم رییس جمهوره p30 تو هم بشی بزرگه خاندان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف که شناسنامه یه من مفقود الاثر شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وگرنه بهت می گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو که شناسنامه داری کپی شو بذار تا بقیه سنتو ببینند پیره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معرفی می کنم کدخدایه بزرگ نویدرامبدنیشنیشووکمنمهران متولده ساله 1200 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف در مورده اون قسمت از پستتون هم مراجعه شود به پیغامه خصوصی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یوسف منو با این پیره مرد کل کلی ندارم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داریم مثله اون قدیما با هم شوخی می کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خودشم می دونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بلاخره دو تا دوست با هم شوخی می کنن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چه اشکالی داره که رامبد هم سنه جده منه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهم اینه که دلش جوونه مگه نه کدخدا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد خدا نذار بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این بتول بلا از اون خانومایه گله و جزئه دوستایه مشترکه منو رامبده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته کدخدا یه جورایی این بتول جونه مارو آی لاویلو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
كاربران مورد علاقه مونيكا خانم تو خونه سالمندان : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صغرا خانم - بتول بلا - سكينه خوشگله - كوكب بيوتي - راحله مارمولك
باور کنید امشب که آقا سعید یه سر بیاد تو تاپیکش وببینه چه خبره یه پیغام میده به میثم که یا این مونیکا رو بن می کنی یا من واسه همیشه می رم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- تا حالا شده بخواي در زمان سفر كني ؟ دوست داشتي الان چه سالي بود ؟( دلت می خواد برگردی به زمانی که هم سنه من بودی آره؟ آخی نازیی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
2- اگه پیر نشدی به این سوال جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند دفعه تا حالا جلویه من کم آوردی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من لیستشو دارماااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- بدترين ويژگيه اخلاقه ساویسو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- چرا اينقدر تو دير خسته ميشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5- اگه نويسنده ميشدي فكر ميكني در مورد p30 چند صفحه داستان ميتونستي بنويسي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
امشب دارم می رم مهمونی آخره شب که برگشتم می آم ببینم چه گلی زده به سره خودت و صندلیه داغ پیره مرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام رامبد جان مباركه انشاالله مومن خدا چرا به ما نگفتي اخيرا نامرد هم اي اي اي...استغفرالله...نترس نميامديم آره...خب چند تا سوال بپرسم ببينم چند مرد ه حلاجي...با اينا جمله بساز...مرده شور...مهدي هرو...كريم پوست كلفت...شعبان بي مخ...كلاس درس...كار خونه رو انجام ميدي ...چيپس با ماست با مزه هستش يا نونو ماست...كرم ضد آفتاب ميزني بهت شك دارم بزني...تا حالا شده كسي خيلي زياد سركارت بذاره...