فرقی بین تندر تولیدی ایران خودرو و سایپا وجود داره ؟؟
Printable View
فرقی بین تندر تولیدی ایران خودرو و سایپا وجود داره ؟؟
من که خودم پارس خودرویی و پدرم ایران خودرویی داره انصافا فرقی بینشون ندیدم.
از همه لحاظ یکسان هستند.
میگن پارس خودرو خط مونتاژ مجهز تر داره و خط منتاژ مگان هست و این حرفا منم فرق چندانی ندیدم ضمن اینکه ایرانخودرو چند موردی که من برخورد داشتم بهتر بود شایدم شانسی بوده
آیا می شه تندر 90را دوگانه سوز کرد و دوگانه سوز کارخانه بهتره یا ببری بیرون دوگانه اش کنی آیا موتور این ماشین با گاز سازگاره؟
نقل قول:
بله میشه دوگانه سوزش کرد ولی دوگانه سوز کارخانه رو شما بگیری بهتره.چون ایمنتره!!
همچنین موتور لوگان موتور پایه گاز سوز نیستش.
سلام دوستان من 2 هفته هست که یه ال 90 e1 ایران خودرویی گرفتم و 800 کیلومتر باهاش رفتم اول میخوام بدونم چه نکاتی برای آببندیش باید رعایت بشه و اینکه کی باید ببرم برای گارانتی یا اینکه کی باید ببرم که چک بشه و اصولا ال 90 چه چیزاییش باید چک بشه
ممنون
آب بندب شما كه ديگه كم كم رو به پايانه.
بايد قبل از خريد اين سوال را مي كرديد!!!
ولي اطلاعات آب بندي به طور كامل تو دفترچش هست: اصلي ترينشم اينه كه دور موتور بالاي 3000 تا 3500 نره و به موتور فشار زياد نياد توي 1000 كيلومتر اول. مثلا از شتاب دادن ناگهاني به ماشين خودداري بشه.
سرويس اوليشم رو 10000 كيلومتر انجام ميشه.
سلام عزیزان
تندر من (E1) حدود 27000 کیلومتر کار کرده و امروز که تست گرفتم از ماشین متوجه شدم که مصرف بنزینش در صد کیلومتر درون شهری تقریبا نزدیک 9 هست (نحوه اندازه گیری هم بدین صورت بود که پس از پرکردن باک ماشین ، 200 کیلومتر باهاش راه رفتم و دوباره باک رو پر کردم که 17.8 لیتر بنزین زده شد)
دفعه پیش که روی 20000 تا رفتم برای تعویض روغن فیلتر هوا رو هم عوض کردم ولی تا اونجایی که تو ذهنمه فکر نکنم فیلتر بنزین رو عوض کرده باشم
باتوجه به اینکه فکر میکنم این مقدار زیاد هست ، منتظر پیشنهادات شما هستم
مرسی
سلام
دوست عزیز مصرف ماشین شما برای مصرف شهری خیلی خوبه.
برای من هم بین همین 9 تا 10 هست.البته اگر ترافیک سبک باشه و به طبع اون دنده هم سبک تر بشه تا 8.5 میرسه.
سلام و ممنون آقا محمدنقل قول:
راستش حس ميكنم يكم زياد باشه ، اين ماشين بايد كمتر از اينا توي شهر بسورونه (وگرنه چه فرقي داره با سمند و 405 :19:)
البته من هنوز شمعها و هيچكدوم ديگه از قطعات رو تعويض نكردم
معمولا با ماشين پرشتاب رانندگي ميكنم و روي 3500 دنده عوض ميكنم ولي اينبار كه خواستم اندازه بگيرم دور موتور از 3100 بالا نيومد
برا مهم بدونم چه كنم كه بهتر عمل كنه
منتظر نظر كارشناسي مابقي دوستان هستم
ممنون