و اینکه به نظر من خط هافپک امروز ایران در نیمه دوم
در کنار بازی با یوگوسلاوی در سال 98 و بازی 6 بر 2 معروف در مقابل کره البته اونهم در نیمه دوم
بهترین و باشخصیت ترین خط هافپک بعد از انقلاب بود
نوری ، آندو و حدادی فر خیلی خوب همدیگرو کامل میکردن
به خصوص تعویض جای آندو و حدادی فر که به صورت کاملا حرفه ای و به روزی به نوبت وظیفه رسوندن توپ به نوری و حمایت از اون برای حمله کردن و همینطور تعین نوع حمله رو انجام میدادن که برای من پیامهای زیادی داشت و بسیار لذت بخش بود و نشوندهنده این بود که آندو چیزهای زیادی رو در انگلیس یاد گرفته و حدادی فر هم در ذوب آهن و زیر نظر ابراهیم زاده فوتبال مدرن رو تا حدودی یاد گرفته
من به شخصه به دور از هر گونه احساساتی
این ترکیب رو به ترکیب
نکونام ، پژمان نوری و مبعلی ترجیح میدم
به دلیل اینکه مبعلی رو چندان آماده ندیدم
نکونام هم همینطور
و از همه مهمتر اینکه این دوتا هنوز به روشی کاملا کلاسیک و کلیشه ای بازی میکنن
نکونام با تمام خوبیهاش در جا بازی میکنه
و به هافپک کناری زیاد اعتماد نمیکنه تعویض جا رو انجام نمیده توی یه خط طولی ثابت حرکت میکنه (که این باعث میشه فوتبال ایران به شدت قابل پیشبینی بشه)
و مبعلی هم با توجه به بازی درجای نکونام قدرت انتخاب زیادی براش نمیمونه ضمن اینکه آماده هم نیست
میمونه پژمان که هر چند آماده و خوبه اما به نظر من نمیتونه مثل حدادی فر و آندو که درک بهتری از فوتبال مدرن دارن بازی کنه
فکر میکنم بازی این سه نفر در نیمه دوم کادر فنی ما رو به شدت به فکر فرو ببره
واقعا این سه نفر در مقابل کره باید بشینن روی نیمکت؟
به نظر من با این بازی مرزهای از پیش تعیین شده تیم اول و تیم دوم در ذهن کادر فنی فرو ریخته
که این هم از عواقب نداشتن بازی تدارکاتی مناسبه که این موقع از جام تازه لایه های پنهان تیم ایران شناسایی میشه
کی فکرش رو میکرد میشه در تیم ایران ترکیب میانیه آندو ، حدادی فر و نوری اینقدر با هم جفت و جور بشه و همخوانی تاکتیکی داشته باشه
چیزی که سالهاست گمشده میانه زمین ایرانه
من به شخصه فکر میکنم
حداقل قطبی باید با شجاعت نکونام و شجاعی رو در مقابل کره بازی نده
امیدوارم کادر فنی به خصوص بیوتر و قطبی پیامهای صریح این بازی رو دریافت کرده باشن