نمیدونم اینو قبلاگذاشتید یا نه ولی خوب راهنمای قدم به قدم هست با عکس
[HTML]http://guidesftp.gamepressure.com/a126/Assassins.Creed.II.GAME.GUIDE.%28gamepressure.com% 29.zip[/HTML]
Printable View
نمیدونم اینو قبلاگذاشتید یا نه ولی خوب راهنمای قدم به قدم هست با عکس
[HTML]http://guidesftp.gamepressure.com/a126/Assassins.Creed.II.GAME.GUIDE.%28gamepressure.com% 29.zip[/HTML]
.................................................. .................................................. .......................نقل قول:
ای بابا .......ببخشید دوست عزیز ولی 2 روز بعد از انتشارش در کشور سریع همه نسخه ها تصحیح شدن و تمامی مراحل باز شدن ..........باز شما توی این مرحله گیر کردی.......آخرین ولیو رو از اول همین تاپیک دانلود کن و بریز و بازی رو تا آخر برو و حالشو ببر .................................................. .....
من دیروز رفتم پاساژ طلای شهرمون اراک حتی دیگه نسخه های easy set up این بازی رو آورده بودن و می فروختن که کرک رو هم خود بازی نصب می کرد و دیگه احتیاج به هیچ دستکاری نبود .......
من نمی دونم دوستان بازی هاشونو از کجا تهیه می کنن که هنوز مشکل دارند .......
ببخشید قصد توهین به کسی رو نداشتم
موفق باشید
دوست من تهران امکانات شما رو نداره و و پاشاژ طلا و فردوسی هم نداره که برم تهیه کنم و ما بیچاره ها توی تهران از هر امکاناتی بی بهره ایم :27::27::27:نقل قول:
من هم قصد توهین نداشتم
نقل قول:
دوست من به نظرت باید 190 صفحه رو میخونم ؟!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال از کمکت ممنونم حال دادی
آواتارت هم خیلی عالیه و شماره 3 اون فیلم هم داره میاد موفق باشی :10:
kortol جان ادامه داستان بازی رو میگی؟ چیزی جلوتر رفتی؟
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
هر چند ربطی به تاپیک نداره ولی باید بگم اره داره میاد این فیلم منو بدبخت کرد من نسخه های بلور ری این فیلمو دانلود کردم که برام 60 تومن خرج برداشت چون حجمش 13 گیگ بود:27::18:نقل قول:
دوستان بزودی براتون داستان و موضوع کلی بازی رو به زبان شیرین فارسی میزارم ...کم مونده تموم شه ... برای اونایی که نسخه 1 رو بازی
نکردن و چیزی از دیالوگ ها سر در نمیارن میتونه مفید باشه
دست همه درد نکنه .... سوال تکراری هم نکنید لطفا:31:
داداش این رو دان کردم و حالا باید چکارش کنم ؟نقل قول:
یه فایل به نام values.db که حجمش حدود 400 مگه
60 هزار واسه این سریال !!!!!!!!!! چرا آخه ؟ درسته خیلی عالیه و کارکتر اول دختر و ÷سرش و اون گرگ سرخ÷وسته رو دوست دارم اما ارزشش رو نداره و باید به دیوی دیش راضی بود
بچه ها یه جای بازی هست که کد پیج میخواد تا بره پیش عموش حالا این کد پیج چی هست؟؟؟؟
مگ رو با کیلوبایت قاطی کردی ها اگه مگ بود یه نیم ساعتی طول میکشید دانلودش تازه با اینترنت من خوب کنار فایل سرور به جای ولیو قبلی کپیش کننقل قول:
دی وی دی فیلم کیفیتش خوب نبود اخه حیفه ادم تلویزیون ال ای دی 55 اینچ داشته باشه بعد بشینه اون نسخه ها رو ببینه ضد حاله نیست؟
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
راستی یه چیزی بگم وقتی دزموند قابلیت چشم عقابی رو پیدا میکنه میتونه یه نوشته هایی رو ببینه که یکیش عربیه
و یکیشم چینی یا ژاپنی درست نمیدونم بچه ها کسی این زبان ها رو بلد نیست ترجمش کنه؟
کد پیج که نه ، کدکس پیج...باید بری شهر ها رو بگردی ببینی کدوم یادت رفته برداری ... علامتش هم شبیه علامت صفحه شطرنج سیاه سفیدهنقل قول:
از مپ استفاده کن ببین کجاست