من دو سه ماهی میشه از ایرانسل وایمکس گرفتم! دو هفته ی اول همه چی آروم بود و مشکلی نداشتم تا اینکه یهو چن روز اینترنتم قطع شد! با بدبختی بعد یکی دو روز پشتیبانی رو گرفتیم یه بار گفتن جای مودمو عوض کن .. یه بار گفتن ویندوزتو عوض کن!!! خلاصه هر سری یه جوری پیچوندنمون و آخرشم تنها راه حلشون این بود که مودمو از برق بکشم و دوباره بزنم به برق! تا یکی دو ماهم با این روش سر کردیم و حتی بازم چن بار دیگه زنگ زدیم بازم جواب نگرفتیم تا بالاخره یکی دو هفته پیش کلا قطع شد و مودم اصلا سیگنال نداشت! این بار هم مث سریای قبل پیچندنمون! یه بار گفتن منطقه تون مشکل داره تا چن ساعت دیگه درست میشه .. یکی دو ساعت بعد زنگ زدم گفت آنتن تو منطقتون فوله و اصلا مشکل نداشته! تا اینکه بالاخره یه شماره پیگیری دادن گفتن باهاتون تماس میگیرن! یکی دو روز هم منتظر تماسشون بودیم تا اینکه ظهر عاشورا!! بالاخره زنگ زدن و اون موقع هم خونه نبودم و جواب ندادم! بعدشم که اومدم خونه زنگ زدم ایرانسل گفتن تا 24 ساعت دیگه تماس میگیرن دوباره! 3 تا 24 ساعت گذشت و زنگ نزدن! هر موقع هم که زنگ میزدم بازم همون جمله ی معروف تا 24 ساعت دیگه .... رو تکرار میکردن! بالاخره اونقدر زنگ نزدن که بعد یه هفته خودش درست شد! تازه آقایون لطف کردن دو سه روز بعد زنگ زدن که گفتم مشکل حل شده! جالب اینه که حتی یه آدرس یا شماره ی دیگه ای به غیر از 707 ندارن و اینجور موقع ها آدم نمیدونه باید دردشو به کی بگه! زنگ زده بودم میخواستم شماره ی مدیریتش رو بگیریم که گفتن اصلا نمیشه با مدیریت صحبت کرد و به جز این شماره ی دیگه ای نداریم!
جالب اینه وقتی بخوان سرویساشونو بهت قالب کنن روزی صدبار بهت زنگ میزنن! یکی دو روز بعد این اتفاق واسه سرویس 512 به صورت مودم اشتراکی ثبت نام کردم در عرض دو روز 4،5 بار بهم زنگ زدن که بگن سرویستون فعاله و میتونین شارژش کنین و ازش استفاده کنین!
خـــــــلاصه ... ایرانسل واقعا پشتیبانی ضعیفی داره و اپراتوراشم خیلی آدمای باسوادی نیستن و کارتو راه نمیندازن!
---------- Post added at 02:05 AM ---------- Previous post was at 02:01 AM ----------
من با نماینده ی مبین نت تو نمایشگاه که صحبت کردم گفتن مودمای ما با ایرانسل هیچ فرقی نداره و جفتشون از یه شرکت میاد اما با اینحال مودمای همدیگه رو قبول نمیکنن و باید حتما مک آدرس شرکت خودشون باشه! ایرانسل هم فک نمیکنم مودمای مبین نت رو قبول کنه!