در این مورد کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
Printable View
در این مورد کسی اطلاعی نداره؟نقل قول:
سلام
من زیاد از بنزین استفاده نمی کنم. چند روز پیش رفتم جای همیشگی و باک رو پر کردم سوپر برای مسافرت. حالا وقتی استارت میزنم باید ۱۵ تا ۲۰ ثانیه استارت بخوره تا یه صدای تقه (احتمالا از سمت پمپ بنزین) بیاد و روشن بشه. وقتی روشن میشه روی گاز مشکلی نیست ولی روی بنزین اگه گاز ندم سریع خاموش میشه و یا اتومات سویچ میکنه روی گاز و دیگه به بنزین بر نمیگرده. چراغ چک هم روشن شده. به نظرتون مشکل از چیه؟ پمپ بنزین یا پر شدن باک و یا کیفیت بنزین. تازه متوجه شدم وقتی کار میکنه کلی آب هم از اگزوز چکه میکنه که نمیدونم طبیعیه (با توجه به سرمای این روزا) یا نه!
حدود 20 تومان ( چون 89 هست و 10 روز دیگه هم یه مدل ازش کم میشه بعد عید بازم کاهش قیمت پیدا میکنه )نقل قول:
درست شنیدی من مدل 89دارم هیچ مشکلی ندارهنقل قول:
قراره تا چند ساعت دیگه قیمت جدیدا رو بزن ببینبم سمند چندی ازش کم شده من که فک کنم 1 میلیون کم میکنند ازش
پراید 131 sl و زحمت کشیدن از 15700 رسوندنش به 15200
مشکل از کیفیت پایین بنزین سوپر داخلی هستنقل قول:
یه سوال ماشین من که مدل1388 نیاز به معاینه فنی داره یا نه؟
طبق قانون فعلی که باید عمر ماشین بیش از 5 سال باشد برای معاینه و بنابراین 88 شامل نمیشود.نقل قول:
نقل قول:
واشر سرسيلندر رو عوض كردن ولي آخر فهميدن فقط يه سيم پاره شده بود!
!!
سیم چی ؟ بگید شاید به درد ما هم بخوره .نقل قول:
واشر سرسيلندر رو عوض كردن ولي آخر فهميدن فقط يه سيم پاره شده بود!
+
دوستان عزیز ،
به موقع هایی وقتی دنده عقب میگیرم ، صدای بوق سنسور نمیاد ! یه وقتایی هم میاد ! داستان چیه ؟
و یه چیز دیگه هم اینکه یه موقع هایی وقتی ماشین رو روشن میکنم ، بیخودی درب صندوق باز میشه !
مشکل کجاست ؟