ضمن عرض تبریک به مناسبت برد پرسپولیس بابا یه ماشالا بگین فردا یه وقت استارها میترکه انقدر تعریف نکنید...همه میدونیم عالیه
Printable View
ضمن عرض تبریک به مناسبت برد پرسپولیس بابا یه ماشالا بگین فردا یه وقت استارها میترکه انقدر تعریف نکنید...همه میدونیم عالیه
ماشا الله ! کلا دیگه کسی جرات نداره تو دور و بری های من برند دیگه بخره !
سامسونگ !:19: سامسونگ !:19: سامسونگ ! :19:
تو شرایط جوی مختلف فرق میکنه.نوع کمی اش توی ارتفاعات مختلف خیلی تفاوت داره ( مثلا تهران و گرگان )نقل قول:
به صفحه اين گوشي حداکثر تا چقدر فشار وارد کردن مشکلي پيش نمياره.
اگه ممکنه هم به صورت کيفي بگيد و هم به صورت کمي gr/mm2
چیزی هم نیست که کسی نوع کیفیشو امتحان کنه.فکر کنم خود کارخونه هم دلش نیاد این امتحانو بکنه .
چه برسه به کسی که 160 - 170 خرج کرده باشه.
آخه چون ظاهر اين گوشي خيلي جذابه همه دوست دارن ازم بگيرنش باهاش ور برن:18:نقل قول:
يه نفر که گوشي رو ازم گرفت به حدي به صفحه ي گوشي فشار مياورد که رنگاش موقع فشار دادن قاطي ميشد.
ميخوام ببينم ايرادي نداره؟ ما هم که رومون نميشد گوشي رو ازش بگيريم :angry:
باید طرف رو توجیه می کردی که این گوشیه .نقل قول:
اما مقاومت صفحش خیلی عالیه.
بد جوری از دستم افتاد روی اسفالت اما صفحش آخ نگفت.
در کل باید در حد معقول روش فشار اورد.
این گوشی بخاطر بدنه نسبتا باریک و براق و صفحه نمایش بزرگ و اینتر فیس جذاب خیلی شیک و با کلاس به نظر می رسه و واقعا بدجوری جلب توجه میکنه.:46:
درست برعکس گوشیهای لمسی نوکیا که علیرغم امکانات زیاد خیلی زشت و بیقواره هستن.:21:
در ضمن من هنوز مشکل باز شدن بدون دلیل قفل پوشه پیامها رو دارم.ضروری ترین قسمتی که من باید قفل کنم همین پوشه پیامهاست که متاسفانه گوشی با من سر لج افتاده.بقیه قسمتا راحت قفل میشن ولی این پوشه پیامها بدجور حال گیری می کنه.
نقل قول:
چرا کسی جواب نمیده ؟ یعنی همتون sms فارسی رو سالم دریافت می کنید؟!!
اون سوالم هم که sms به گوشی های سونی اریکسون ناشناس میره رو کسی جواب نداد!:41:
با سلام .
دوستان میشه بگید چطور میشه تشخیص داد که مدل گوشی ما استار هستش یا کوکی ؟؟؟
ییه توضیح کوچولو هم بدید که چه فرقی دارند ! دیروز گوشی رو خریدم ! واقعا عالی هستش
:eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh: :eh:نقل قول:
دوستان میشه بگید چطور میشه تشخیص داد که مدل گوشی ما استار هستش یا کوکی ؟؟؟
تابلوترینش اینه که رو استار نوشته SAMSUNG و رو کوکی زده LG.....
این عکس کوکی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس استار:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون گارانتی خریدم اما کوچکترین مشکلی نداره...از این به بعد همه گوشیامو سامسونگ بی گارانتی می گیرم:31:
---------- Post added at 04:23 PM ---------- Previous post was at 04:19 PM ----------
من اس امم اس فارسی رو میگیرم.نقل قول:
مشکل اولی رو هم ندارم نمی دونم