یعنی گرامرش هیچ ربطی به اول و دوم نداره؟نقل قول:
هيچ نيازي نيست
اصلا گرامر زبان خيلي آسونه ،فقط سوم و پيش
يه كم كه بخوني ميبيني كه تستا از يه الگوي خاص پيروي ميكنه!
موفق باشي
Printable View
یعنی گرامرش هیچ ربطی به اول و دوم نداره؟نقل قول:
هيچ نيازي نيست
اصلا گرامر زبان خيلي آسونه ،فقط سوم و پيش
يه كم كه بخوني ميبيني كه تستا از يه الگوي خاص پيروي ميكنه!
موفق باشي
سلام.نقل قول:
مطمئنا هر دوشون با هم امکان پذیر نیست . ولی هر کدوم جداگانه هم عیب هایی دارن هم نقایصی .
عیب های مدرسه :
1 - معلم چپ و راست بهت گیر میده ، ازت پشت سر هم تکلیف می خواد .
2 - اگه توی آزمون هایی که مدرسه شرکت میکنه ، درصد پایین بزنی ، معلم بخاطر موقعیت خودش تو مدرسه هم که شده می خواد یه کاری کنه که درصدت بیاد بالا ، اونجاس که بهت کلی تمرین اضافه میده ، تا جایی که ممکنه از درس های دیگه خیلی عقب بمونی .
3 - مدیر و ناظم هم که زرت و زرت بخاطر تاخیر ورود و مسائل انظباطی بهت گیر میدن . تا جایی که تمرکزی واست نمیمونه .
4 - اگه یه معلم بیخود داشته باشی مجبوری باهاش بسازی ودر پایان نیز باهاش بسوزی .:31:
مزایای مدرسه :
1- فضای کلاس مدرسه مطمئنن ، از کلاس های توی آموزشگاه ها بهتره . توی آموزشگاه یهو دیدی 50 نفر ریختن رو سر و کول هم . نه تخته معلومه نه معلم .
2 - توی مدرسه احساس مسئولیت بیشتری نسبت به درس خوندن داری . خیلی ها از وقتیکه میرن آموزشگاه ( انگار که رفتن کلاس زبان ) از اون حالت درس و مدرسه خارج میشن .
3 - اگه چند تا نخاله توی کلاستون باشه چون باهاشون برخورد جدی نمیشه ، ممکنه مزاحمت های زیادی برای دیگران ایجاد کنن. ولی توی مدرسه چون نظم بیشتری داره فضای کلاس خیلی خیلی آروم تره .
ولی در کل مطمئنا مدرسه بهتره . چون اکثرا ( نمیگم همه ) کسانی تو آموزشگاه ها ثبت نام میکنن که به دلایلی خاص توی مدرسه ثبت نامشون نکردن . من که مدرسه رو ترجیح میدم . حالا تصمیم با خودت ....
یه راهنمایی ازتون می خواستم.
من بیست هزلرتومن بن تخفیف کتاب قلم چی دارم به نظرتون چی بخرم؟
هرچی پیشنهاد دارین بدین(البته یه توضیح مختصرهم بدین خوب میشه).:20:
من از رو انديشه سازان خوندم خوب بود...كتاباي ديگه رو نديدم:20:نقل قول:
1. من سالاي قبل اين مشكلو با جعبه ي لايتنر حل كردم و امسالم همين كارو مي كنم ولي اگه شما حوصله ي فيش نويسي و اين جور كارارو نداري بايد بگم يه روش تو انديشه سازان ادبيات(پيش2) نوشتن كه به نظر روش خوبي مياد و ممكنه به دردتون بخوره اما من تاكيد نمي كنم روش چون خودم عملا امتحان نكردم تا ببينم واقعا نتيجه مي ده يا نه در هر حال من كل مطلبو مي ذارم واستون (قسمتاي اصلي شو هم مشخص كردم) ؛اگه خواستين امتحانش كنيننقل قول:
2.پارسال دبير ما خيلي روي معاني و آرايه هاي اشعار حفظي تاكيد مي كرد و مي گفت نكات خوبي دارن كه بايد ياد بگيريم ...اما خود شعر حفظي رو من نديدم مستقيما بدن تو سوالاي كنكور(مثلا يه بند از شعر رو نمي دن كه بگن كدوم گزينه اينو كامل مي كنه!)...من شخصا با اين اشعار مثل بقيه ي شعراي كتاب برخورد مي كنم...نه مي ذارمشون كنار و نه مي شينم حفظشون بكنم
3.توضيحي شو نمي دونم اما تستشو من ده استاد زدم و انديشه سازان (فقط براي تابع)...مبتكران محمود نصيري خيلي مباحث اضافه داره...دبير ما مي گفت اون كه جلدش سبزه(نويسندشو نمي دونم!) بهتره...كتاباي ديگه رو نديدم
روش يادگيري تاريخ ادبيات:
تاريخ ادبيات يكي از قسمت هاي درس زبان و ادبيات فارسي است كه جنبه ي كاملا حفظي دارد . چنين بخش هايي كم و بيش در اغلب درس ها وجود دارد كه شيوه ي مطالعه ي آن ها با شيوه ي مباحث مفهومي و استدلالي كاملا متفاوت است؛ براي مثال شما براي يادگيري هر يك از مباحث درس رياضي،چاره اي جز اين نداريد كه از مقدمات آن شروع كرذه با صرف وقت و حوصله ي كافي پله پله بر مطالب آن مسلط شويد و روشن است كه اگر در اين ميان يكي از مطالب برايتان نامفهوم بماند به احتمال زياد از درك و در نتيجه يادگيري مطالب بعدي هم وا مي مانيد؛ اما ماجرا در مباحث حفظي كاملا متفاوت است....
فكر نمي كنم كاري عذاب آورتر و اعصاب فرساتر از آن باشد كه خود را مجبور كنيم مثلا يك صبح تا ظهر بنشينيم و تاريخ ادبيات بخوانيم.موضوع كم اراده بودن و كم حافظه بودن و كم سواد بودن و كم شانس بودن و اين جور كم و كسري ها نيست - كه بدبختانه در اين موارد خداوند عالم براي هيچ آدمي كم نگذاشته است!- نيست. اين بار ماجرا اين است كه ما راه را اشتباه رفته ايم؛ پس اگر بااراده ترين و باحافظه ترين و باسوادترين و با... آدم دنيا هم باشيم نمي توانيم به هدف برسيم.تاريخ ادبيات را نمي توان با همت عالي و سعي جزيل و صبر جميل به خاطر سپرد.زوري نيست،مروري است؛ يعني بايد از كنار مطالب آن عبور كرد ، به مرور -و بدون آنكه خودتان متوجه باشيد- مي بينيد كه بعد از چند بار گشت و گذار بر همه ي گوشه و كنار آن مسلط شده ايد؛ به همين راحتي!
پس اگر براي خواندن تاريخ ادبيات از حالا تا كنكور سراسري به فرض زماني حدود 1/5 روز در نظر گرفته ايد«البته به شرطي كه "حالا" اواخر ارديبهشت باشد اما اگر حالا مثلا اول مهر است طبيعتا بايد زماني معادل 5-6 روز را به فراگيري تاريخ ادبيات بپردازيد» -سه روز از صبح تا ظهر يا از ظهر تا شب يا ...- و با فرض اينكه در هر روز شما مي توانيد حدود 10 ساعت به طور مفيد درس بخوانيد ، اين 15 ساعت را (1/5 روز * 10 ساعت) به 60 قسمت 15 دقيقه اي تقسيم كنيد؛ يعني حدودا از حالا تا كنكور روزي يك ربع يا يك نيم ساعت -يا اگر زمان كم تري براي خواندن تاريخ ادبيات در نظر گرفته ايد از حالا تا كنكور يك روز در ميان ربع ساعت يا نيم ساعت- در نظر بگيريد«و اگر در ابتداي راه كنكوريد هفته اي دو روز، روزي نيم ساعت» و در اين زمان ها به شيوه ي زير عمل نماييد:
1.روز اول يكي از سه كتاب ادبيات خود را انتخاب كنيد - بهتر است از كتابي كه احساس مي كنيد يادگيري تاريخ ادبيات آن براي شما دشوارتر است شروع كنيد- و بخش هاي مربوط به تاريخ ادبيات را در مقدمه ي فصل ها و درس ها روزنامه وار روخواني كنيد تا 15-30 دقيقه تمام شود.براي امروز كافي است.
شما امروز يك آشنايي كلي با آنچه در روزهاي بعد به خاطر خواهيد سپرد،پيدا كرده ايد؛ همچنين برخي از موارد كه از قبل به ياد داشته ايد برايتان تكرار و تثبيت شده است.
2.حالا روز دوم است.دوباره شروع كنيد به خواندن مطالبي كه ديروز (يا چند روز قبل) روخواني كرده ايد.بعضي از نكات به نظرتان آشنا مي آيد ؛ حفظ كردن اين ها كار سختي نيست؛پس شروع كنيد اما مطالبي را كه برايتان سخت يا عجيب و نا آشناست فقط روخواني كنيد تا وقت تان تمام شود.
3.قبول داريد كه بعضي از آدم ها و كتاب هاشان كه روز اول خيلي غريبي مي كردند امروز(روز سوم) رفتارشان عوض شده است! بعضي هاشان بي ميل نيستند كه با ما سلام و عليكي داشته باشند، يواشكي چشمكي مي زنند! برويم كه حالا نوبت اين هاست. البته نبايد يادمان برود كه با دوستان قديمي ترمان نيز بايد هر روز احوال پرسي گرمي داشته باشيم-از پيدا كردن دوست مهمتر نگه داشتن اوست!- به آن ها هم كه هنوز با اخم و تخم و فيس و افاده به ما نگاه مي كنند سلامي مي كنيم، اما هيچ اصراري نداريم كه به ما جواب بدهند.
4. خلاصه هر كسي باشد، در برابر اين مداومت خستگي ناپذير ما تسليم مي شود. مگر چند بار مي شود كه به يكي سلام كرد و روي خوش نشان داد و او مدام جواب ندهد و قيافه بگيرد؟ بالاخره خلاصه خودش شرمش مي آيد! بله، حالا موقع حفظ كردن نكته هايي است كه روز اول به نظر بسيار غريب و نا آشنا مي آمدند. ديگر اين نكته ها براي ما نا آشنا نيستند. چهار پنج روز است كه آن ها را مي بينيم و با اخلاق و رفتارشان آشنا شده ايم.حالا مي شود با آن ها هم دوست شد!
5. نتيجه اين كه ظرف 5 تا 6 روز شما موفق مي شويد بر تمام نكته هاي ريز و درشت و سخت و آسان آن بخش از تاريخ ادبيات كتاب مسلط شويد و آنچه را كه مي دانستيد نيز چندين بار دوره كرده ايد،بدون آنكه خود را دچار رنج و عذاب كرده باشيد- با دعوا كه نمي شود با كسي دوست شد، صبر و مداومت مي خواهد- ...خب، براي اين كار چقدر وقت صرف شد؟ مثلا 90 = 15*6 ؛ بله فقط يك و نيم ساعت...شكي نيست كه اگر قرار بود ظرف همين 1/5 ساعت به طور پيوسته تاريخ ادبيات اين بخش از كتاب را حفظ بكنيد بازده كار شما بسيار كمتر بود و فشار و خستگي آن چندين برابر.
6. خب حالا مطالعه ي قسمتي ديگر از تاريخ ادبيات كتاب درسي را با همين شيوه شروع كنيد.مطمئن باشيد كه تا كنكور بر تاريخ ادبيات كتاب هاي درسي مسلط خواهيد شد.
7. اين شيوه مي تواند بسياري از فرصت هاي مرده ي شما را زنده كند. مثلا فاصله ي بين خانه تا مدرسه،داخل اتوبوس و...، زمان خوبي است براي مطالعه ي روزانه ي تاريخ ادبيات ؛ يك ربع تا 20 - 30 دقيقه نه بيشتر.
8. احتمال طرح يك تا دو پرسش از مطالب عنوان شده در فرهنگ اعلام پايان كتاب هاي 2 و 3 بسيار زياد است. از آْن ها غافل نباشيد. البته فقط مطالب مربوط به شاعران و نويسندگان و آثار و كتاب هاي آن ها را به خاطر بسپاريد.
9. تاريخ ادبيات را فقط از روي يك منبع مطالعه كنيد-بدون شك هيچ منبعي مطمئن تر از كتاب درسي نيست- به هر حال در خواندن تاريخ ادبيات از منابع مختلف استفاده نكنيد زيرا در اين صورت شما حافظه ي ديداري خود را - كه مهم ترين بخش حافظه ي شماست- بدون استفاده گذاشته ايد. با چند بار خواندن از روي يك صفحه ، تصوير بسياري از مطالب و كلمات در حافظه ي شما حك مي شود؛لطفا با تغيير منبع مطالعه ، اين اطلاعات حك شده را پاك نكنيد!
10. و يادتان باشد كه هيچ چيز بيشتر از پيشرفت در يك درس، خستگي درس خواندن را از تن آدم در نمي آورد ، قبول داريد؟ پس درس بخوانيد تا خسته نباشيد!:46:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منبع: پرسش هاي چهار گزينه اي زبان و ادبيات فارسي عمومي(2)-پيش دانشگاهي- ...انتشارات مبتكران(انديشه سازان)...دكتر هامون سبطي...چاپ 36-1384 (چاپ چهارم مبتكران)
خب برو امتحان بده خودتو خلاص کن!نقل قول:
سلام من یه 1 سال 0 نیم هست که به دلیل چند تا درس نتونستن برم پیش دانشگاهی الانم تا دی و به احتمال زیاد تا همو خرداد شاید نتونم پاسشون کنم رشتمم تجربیه و درسامم 3 درس زیست 2 و ریاضی 3 و فیزیک 3 هست!
حالا یه سوال داشتم اینکه میتونم کنکور بدم بعد اگه قبول شدم پیش رو برم و بعد همون رشته رو برم!
کلا میشه برام توضیح بدین شرایطش چه جوریاست؟
پیش دانشگاهیی که حتما نباید بری شما برای دانشگاه باید ترم 1 و ترم 2 پیش درساشو پاس کنی حالا چه بری سر کلاس چه خودت بخونی
شرایطشم این بسته به دانشگاه داره ممکنه یه دانشگاه قبول نکنه ثبت نامت کنه (چون برای ثبت نام نیاز به مدرک پیش هست)
شما دی امتحانتو بده بعدشم برای کنکور که میخونی درسای پیشم میخونی دیگه
بعدش برو یکی از این مدرسه هایی که غیرحضوری هستن ثبت نام کن امتحان پیش 1 و پیش 2 رو تا شهریور دیگه بده که بعدش بتونی بری دانشگاه
مدرسه+کلاس رفتن خیلی سختهنقل قول:
سلام
یه راهنمایی میخوام!
من پیش ریاضی هستم.
همه درس هارو کلاس نوشتم.
میخوام مدرسه نرم.
ولی موندم سر 2راهی چون یه سری میگن نرو یه سری هم میگن برو!!!
از دوستان کسی که تا الان کنکور داده میتونه بگه که مدرسه و کلاس(بیرون) بری وقت واسه درس خوندن کم نمیاری؟
ممنون میشم سریع تر جواب بدید
چون مدرسه هم یه سری تکالیف میخواد ازت
اگه سطح درسیت خوب بوده تا حالا
مشکلی پیش نمیاد
نمیشه گفت همه کسایی که غیرحضوری هستن نتیجه نمیگیرن
درس بخونی حتما میشه
فكر نمي كنم داشته باشه...چون هيچ جا توصيه نشده كه گرامر كتاباي 1و2 رو بخونين ...واژگانشو بعضيا مي گن يه دور مرور كنين ولي گرامرو من جايي نشنيدم...به نظر خودمم نيازي نيست چون حتي مباحثي كه تكميل مطالب سالاي قبل بودن از نو كامل توضيح داده شدن:20:نقل قول:
-زبان فارسي (3) مشترك با همگامانش به نظر من خوبه ؛ خلاصه ي مختصر و مفيد اولش داره تستاي تاليفيش خوبه و پاسخ تشريحياشم خيلي خوبه حجمشم كاملا مناسبه...نقل قول:
-كتاب آبي مثلثاتشم من دارم و خوبه به نظرم.كامل و جمع و جوره
-دبير هندسه تحليلي ما كتاب آبي كانونو واسه اين درس توصيه كرده بود كه من چون گاج و انديشه سازان داشتم، نگرفتمش براي همينم خودم در موردش نظري ندارم ولي به هر حال اونايي كه دارن باهاش كار مي كنن(دوستام) راضين ازش
-از كتاباي ديگه ي كانون من 3 تا دين و زندگي شو( 2 - 3 - 1،2) دارم كه كتاباي بدي نيستن ولي شنيدم گاج بهتره
...
اينا اطلاعات من از كتاباي كانون بود...اميدوارم به دردت خورده باشه:20:
سلام.نقل قول:
به نظر من بن هاتو به نصف قیمت به یکی از دوستات بفروش . بعد با اون ده تومن برو یکی از کتاب های اندیشه سازان قدیم رو بخر .:31:
البته من هم پارسال بن داشتم ، البته زمانش واسه نمایشگاه کتاب بود . رفتم باهاش کتاب زرد قلم چی و یه کتاب بنام ( شبیه ساز کنکور قلم چی ) رو خریدم .
ولی در کل سه جلد ریاضیات آبی قلم چی کتاب ارزشمندیه . مخصوصا واسه تثبیت درسی ، مثل دیفرانسیل . تست هارو بصورت موضوعی خیلی خوب طبقه بندی کرده .
سلام.كتابهايي از قلمچي كه من فكر ميكنم خوبه به شرح زير ميباشد:نقل قول:
1.كتاب فيزيك پايه و جوابش(كه براي جمع و جور خوندن خوبه و تستاش تيپبندي داره)
2.كتاب حسابان سبز نوشته حامي(نكته هاي تستي خوبي داره)
3.كتاب زبان فارسي انتشارات همگامان(كه كتابشون و با قلمچي شريكن فك كنم بتوني با بن بخري)(از معدود كتاباي خوبه براي زبان فارسي)
4.كتاب عربي جامع(2و3) (بد نيست)
5.كتاباي زردش هم براي جمعبندي بد نيست كه حالا موقعش نيست.
6.البته بايد توجه داشت كه معرفي كتاب خوب از قلمچي كار بسيار سختيه چون تعداد كتاباي خوبش خيلي كمه.
نقل قول:
اگه وقت داري تستهاي كنكوريشو بزن ،ضرر نميكني ... ولي تاليفياشو بزار براي آزمونات....
ممنون سهیل جان
توی دینی من از گاج سه سال سفیدش هر درس دینی رو حداکثر تو 40 دقیقه میخونم نکات آیاتشو استخراج میکنم تستاش رو هم که بعد از پایان درسنامش نوشته میخونم میزنم نکته اونا رو هم استخراج میکنم کنار همون مطلب مورد نظر توی کتاب درسی مینویسم حالا با توجه به این ارزش داره که 32 روز وقت بزارم همه درس هارو اینطوری تموم کنم بعدش با مرور این درس که 70 درصدش هم آیات و احادیت هست بپردازم البته به خاطر مدرسه الان درس سر درس هفتم دینی2 هستیم یعنی از دوم فقط 9 تا درس مونده که این کارا رو براشون نکردم :دی
behtare ke hame ghavedo be soorate mp3 az ye ketab khundنقل قول:
vaght gozashtane ziad ru ghvaed hich arzeshi nadare ba tavajoh be in ke tu salaye akhir konkur tu zaban be shedat loghat mehvar shode