سلامنقل قول:
من مدل N61 jv دارم اصلا داغ نمیکه و خیلی عالیه
اینهم عکسش
البته اگه کول پد بذارم دماش از این هم کمتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من مدل N61 jv دارم اصلا داغ نمیکه و خیلی عالیه
اینهم عکسش
البته اگه کول پد بذارم دماش از این هم کمتر میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
لپ تاپه خوبیه و Config خوبی داره و هم وزن پایینی . تنها مشکلش اینه که یکم گرونه.
جان !!!؟؟؟ داغ میکنه خاموش میشه !!!؟؟؟ داداش مگه با ذغال کار میکنه که داغ کنه !!؟؟
تمام سیستم های Core i ذاتا گرم هستن و دماشون نسبت به بقیه بالاست , مخصوصا Core i7 ها .این که خاموش میکنه واقعا یک شایعه ی محض هست !!!
تو گارانتی ها فقط الماس و ویستا و Digital قابل اعتماد هستن.
HP !!!؟؟؟؟ اگه میخواین پولتونو در جا دور بریزین حتما HP بگیرین.
این ASUS X4GJF که تو اهواز گیرم نیومد , ولی N82JV چشممو گرفته
امروز یه سری تو بازار زدم یارو گفت بیا ah-530 fujitsu core i7 بگیر.
نظر دوستان در مورد N82JV چیه؟ واسه برنامه های مهندسی برق میخوام , گرافیکش چطوره؟
با تشکر
نقل قول:
این مدل 1100 نیسا
1200 هست(همکاری).منظورم این رنج قیمت
پس شما میگی خوبه؟؟؟
N82 از نظر اندازه و امکانات یکی از بهترین های Asus هست به نظر من , ولی متاسفانه به علت مشکلاتی که تو فرکانس هماهنگ بین CPU و North Bridge وجود داشت ( و صداشو در نیاوردن !!) این محصول خوب از آب در نیومد .نقل قول:
مشکلاتش هم هنگ کردن ناگهانی سیستم و شطرنجی شدن صفحه نمایش همراه با هنگ بود .
در حال حاظر نمونه ی بهبود یافته ی این مدل روانه ی بازار شده .
مدل JV هم که به خاطر وجود Core i5 از اول مشکلی نداشت.
من نظرم رو N82JQ New Version هست. هم راحت قابل حمل هست و هم امکانات فراوانی داره.
با سلامنقل قول:
خيلي خيلي ممنون ازتون پس اون بحث گرم كردن اينا حرف هست؟ منم بدجوري از مدل هاي asus خوشم مياد ممنون :11:پس ميرم همون asus ميخرم
سلام وروز بخیر دوستان ازمدلهای مختلف ایسوس مثل k ، n ، ... کدوم بهترن ازلحاظ کیفیت ، جواب پس دادن اصلا باهم فرقی هم دارن جزدر کانفینگ و قیمت - ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام من فکر میکنم که سایت سرزمین رایانه سایت معتبری هستش چون خودم هم ازش خرید کردم یک لپ تاپ hp و خیلی هم راضی هستم.
سلام دوستان. من حدود یک ماه پیش یه لپ تاپ asus n53jf خریدم. با گارانتی ویستا(الماس). بدون ویندوز بود. وقتی برای اولین بار ویندوز نصب کردم مشکلی نداشت. ولی وقتی درایورهاشو نصب کردم، موقع بالا آمدن ویندوز هنگ میکنه. بردم گارانتی گفت دوباره ویندوز بریز، ولی از cd فقط درایورهارو نصب کن. چون utility هاش ایراد داره، تو ویندوز باگ ایجاد میکنه و هنگ میکنه. اینکارو انجام دادم ولی مشکل حل نشد. حتی دفعه بعد که رفتم گارانتی لپ تاپم اونجا 3 هفته موند. بعد از اینکه لپ تاپو تحویل گرفتم، اونجا تست کردم، مشکلی نداشت. ولی وقتی اومدم خونه روشنش کردم دوباره هنگ کرد. حتی bios هم آپدیت کردن برام. درست نشد. هنگشم اینجوریه که یا رو صفحه welcome هنگ میکنه یا رو دسکتاپ. جالب اینجاست که وقتی ری استارت میکنم هنگ نمیکنه. ولی وقتی دستگاه 2 ساعت یا بیشتر خاموش باشه، وقتی روشن میکنم هنگ میکنه. خلاصه دیگه موندم چیکار کنم. هیچ نرم افزاری هم روش نصب نکردم. مشکلشم احتمالا نرم افزاریه. خیلی زور داره لپ تاپ نو اینجوری در بیاد. اگه ممکنه کمکم کنید. ممنون.
دوست عزیز کانفیگتون چیه؟نقل قول: