اقا من هردفعه می خوام وارد بازی بشم باید انلاین بشم اسکیپ رو هم میزنم ولی باز هم میگه باید انلاین بشی
یه اکانت داشتم ولی هرکاری هم میکنم دیگه وصل نمیشه یکی دیگه درست کردم باز هم نشد
چی کار کنم؟؟؟؟
Printable View
اقا من هردفعه می خوام وارد بازی بشم باید انلاین بشم اسکیپ رو هم میزنم ولی باز هم میگه باید انلاین بشی
یه اکانت داشتم ولی هرکاری هم میکنم دیگه وصل نمیشه یکی دیگه درست کردم باز هم نشد
چی کار کنم؟؟؟؟
دوستان بنده این بازی رو نصب و کرک کردم طبق راهنما مشکل نشون ندادن درست بازی یا همون Texture داشتم که با راه حل نرم افزار cash bosster هم حل نشد
حالا یه نکته ای که هست اینه که من کارتم 256 مگا هست اما 7300 هستش و توی مینیمم بازی نوشته 256 مگا کارت 7900
من درایورو با اون برنامه Driver Sweeper پاک کردمو جدیدترین درایوری که برای کارتم ارایه شده یعنی 93.71 رو نصب کردم ولی درست نشد متاسفانه ضمنا برنامه ای هست تو پوشه درایور ورژن 180 که البته واسه کارته من نیست این برنامه اسمش PhysX_8.10.13_SystemSoftware هست که اومدم پس از نصب داریور نصبش کنم که وقتی روی Accept terms میزنم و دکمه next فعال میشه روی این دکمه هرچی میزنم عکس العملی نشون نمیده و به مرحله بعد نصب نمیره و نمیتونم نصبش کنم
حالا با این توضیحات اساتید میشه راهنمایی کنید ما چه کنیم؟؟؟؟؟
سلام بر همه اهل gta IV
اولا میخوام هشدار بدم Version 1.0.2.0 gta iv رو نصب نکنید چون این پچ یه سری مشکلات بد ریز داره که به هیچ وجه نمیتونید بعضی از مرحله های بازی رو انجام بدید مشکلم از خود پچ.من پیشنهاد میکنم Version 1.0.1.0 را دوباره نصب کنید.چون سالمه
بله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما با چه دلیلی همچین چیزی رو میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتمی پچ 1.0.2.0 رو نصب کنید که واقعا مفیده هر مشکلی هم که بود بگید البته همشو من بلد نیستم کرک این پچ هم در صفحه ی فکر کنم 170 تا 180 بود که همون حدودای 170 باید باشه.
ابن هم کرک با حجم 268 کیلوبایت:نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/file/mx1zzw1zziw/rzr-gt42.rar
نقل قول:
اينم لينك كرك جديد رازور
کد:http://gf.wiretarget.com/gt/rzr-gt42.rar
اون دوست بالاييمون هم كه گفته پچ دوم رو نصب نكنيد چون مشكل داره اشتباه مي كنه
پچ رو نصب كنيد بعدشم اين كرك رو بريزين و حالشو ببرين
فقط من یه مشکلی دارم که اعصابمو خورد کرده...
من بازی رو نصب می کنم و کرک رو میریزم..
هم با کرک Razor اجرا میشه هم با کرک Fed0r....
بعد از چند دفعه که میرم تو بازی و میام بیرون دیگه تو بازی نمیره...
با کرک Razor صفحه Cmd میاد و بعد ناپدید میشه و هیچ اروری هم نمیده!
با کرک Fed0r صفحه Cmd میاد که میگه برای خروج Ctrl+c رو بزنید و هیچ اتفاقی نمیافته...
هر کاری که به ذهنم رسید انجام دادم ولی نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پچ رو هم ریختم همینجوری بود فقط سه چهار بار میذاره بازی کنم!
پچ با کرک Razor هم ارور Ws10 میده!
فقط مجبورم بازی رو دوباره نصب کنم که بازم بعد از چند دفعه بازی کردن همین اتفاق میافته!
باید چی کار کنم
سلام
من این بازیرو تا حدود 40% رفتم ولی متاسفانه هاردم قاطی کرد وکلا درایو ویندوزیم فرمت شد
خواستم بدونم کسی سیو 40% بازیرو داره
ممنون میشم اگه بزارید
در ضمن من این بازی رو روی سرویس پک 2 اجرا کردم فقط رفتم تو رجیستری واسما ویندوزمو کردم سرویس پک 3
نقل قول:
نكنه هر دو تا كرك رو نصب ميكني؟
بازي رو نصب كن بعدش 2 تا پچ رو بچاق روش آخرشم با كرك رازور جديده تاكيد مي كنم فقط رازور كركش كن
من تا حالا 4 جا اينجوري نصبيدم بون مشكل
اقا من بازیرو نصب کردم بعد به جفت کرک های طبق دستور امتحان کردم صفحه cmd باز میشه میره تو بازی بعدش همین که کله صفحه سیاه میشه یه سری نوشته های سفید روی صفحه میاد از بازی میندازه بیرو ن اگه میشه کمک کنید لطفا!