نقل قول:
مرسی بابت فیلمها
Printable View
نقل قول:
مرسی بابت فیلمها
با سلام خدمت دوستان عزيز :
من ماشينمو ديروز بردم سرويس اوليه كارهايي كه براي من انجام دادن : تعويض روغن ، رگلاژ دربها (مقداري بهتر شده) ، كمكها رو صدا ميداد سرويس كردن ، صداي جير جير فرمونو گرفتن فقط كارهاي جانبي رو انجام دادن ، براي مصرف سوخت گفتم ميگن تو سرويس اوليه آچار كشي ميشه حتماً بهتر ميشه اگه نشد تو سرويس بعدي رفع عيب ميكنيم . براي جابجايي سپر گفتم ميگن درست ميكنيم ولي جزء گارانتي نيست و هزينش با خودتونه واقعاً خدمات پس از فروش در ايران ضعيفه
تو شهر ما 2 تا نمايندگي هستند كه كارهاي گارانتي تيبا رو انجام ميدن ديروز كه براي سرويس اوليه رفتم مسئول پذيرشش از همكلاسي هاي دوران دبيرستانم بود ازش پرسيدم تيبا چه جور ماشيني ؟ گفت تيبا تركيبي از پرايد و ريو هستش و ماشينهاي تركيبي تو ايران هيچكدومش خوب در نيامده .
-----------نقل قول:
من رو یادت رفته نوید جان؟
من 4000 تا ماشینم کار کرده. همچنان 12 میسوزونه!:41::41::41::41:
خسته شدم بسکه بنزین زدم... من فکر میکنم تیبا های 89 همه ecu هاشون مشکل داره :41:
ببینم قیمت ecu چنده؟
نقل قول:
اوه
100 12 ....
آقا شما باور کن مشکل داره یه قطعه از ماشینت.
دیگه 100 12 اندازه سمنده مصرفش
شما چند نفر به نظرم اگرچه براتون هزینه برداره به نفعتونه که دنبالشو بگیرین و اگه لازم بود قطعه ای عوض کنین.
خیالتون راحت مشکل داره ماشینتون
اینجا من هرکیو دیدم مگفت اوایل حدود 100 7 7.5 بود که بعد از مدتی اومده پایین
و الان واقعا مصرفی که میگفتن عالی بود
خدا کنه مشکلتون حل بشه.
تو هم مراجعه کن .انشالا درستش کنن برات.
nدوستان اگر دیاگ بزنن مشکل ecu معلوم میشه؟
کسی قیمت این قطعه رو نمیدونه چنده؟:13:
نقل قول:
من پیشنهاد میدم دوستانی که نو 1 شهر هستند با هم هماهنگ کنند همه 1 روز با هم برند.اینجور نمیتونن طفره برن
قیمت ECU تیبا نمیدونم چنده اما برای پرشیا 1.200 ایناست
که جزو قطعه گارانتی حساب میشه
زنگ بزن امداد بگو ECU سرقت کردند چنده!!!!اگه جواب داد به ماهم بگو
ecu فکر نکنم گیر بیادنقل قول:
برای مثال ecu سمند 450000 تومانه
نقل قول:
آره بچه ها علی جان راست میگه
قیمتشم گرونه
ماشینتونم 1 سال گارانتی داره
اگه فرصتو از دست بدین بعدا پشیمون میشین.
الان ولشون نکنین ....
بگین باید عوضش کنین.
البته اگه مشخص شد مشکل ازونه
من یه کاری بلدم برا سوزوندن ecu جوری که از گارانتی خارج نشه. اگه خواستید بگید تا بگم