مسیرش میشه بگین ببینم پهنای باند روی چند بسته شده؟نقل قول:
Printable View
مسیرش میشه بگین ببینم پهنای باند روی چند بسته شده؟نقل قول:
مارک مودمت چیه؟نقل قول:
معمولا ip بیشتر مودم ها 192.168.1.1 هست
اون IP را داخل ادرس بار مرورگرت بزن صفحه اول مودم که میاد قسمت Status نوشته داون استریم و آپ استریم مثلا 544 kbps / 158 kbps
اگه برای ورود یوزر و پسورد میخواد اکثرا admin admin هست.
میدونم این جا جاش نیست !! ولی این واسه 512 وایرلس تو مرودشت هست چطوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این اینجوری هست! سرعت آپلودش بیشتر از دانلودش هست:13:نقل قول:
سرعت آپلودش که خوبه.دی
مهم سرعت دانلود و آپلود هست این تست ها را بیخیال..
مال منم آپلود هیشه میزنه 0.28 ولی سرعت آپلودم 100 هست! ولی سرعت دانلود رو درست می زنه.نقل قول:
سلام دوستان
من حدود یک سال پیش از شرکت پارس آنلاین اشتراک گرفتم . مرکز ولیعصر هستم و روی فیبر نوری. سرعتش خوب بود ولی الان اینترنت شبانه سرعت محدود کرده و حدود 14-16 کیلو بایت بیشتر نمیشه دانلود کرد .قبلا تا 120 کیلو بایت هم می رفت . در بقیه ساعات روز سرعتش بین 50-80 کیلو متغیر هست . من یک خط دیگه هم از شاتل یک ماهه گرفتم اونم روی فیبر نوری هست که به نظرم سرعت شاتل با وجودی که لینک روی 512 بسته شده و پینگش چند میلی ثانیه بالاتر از پارس آنلاین هست توی باز کردن صفحات بهتره . شبانش هم فعلا که حدود همون 50-60 کیلو هست و تغییری نداره نسبت به روزانش .
خط منم فیبر نوری هست ، upstream و downsream روی چند بستن ؟ ( شاتل و پارس آنلاین )نقل قول:
روی خط جدیدت کی پورت گرفتی ؟ من رفتم واسه یک خط دیگمون بگیرم می گفتن پورت خالی نداریم . منم اگه بشه
می خوام واسه اون خطمون از پارس آنلاین بگیرم ، اینجا که خیلی ها از پارس تعریف میکنن و میگن تا 2مگ سرعتاشو
باز گذاشته . من الان 128 اکو دارم ولی الن روی 1 مگ بازه.
از لحاظ قیمت کدوم ارزون تره ؟
شاتل upstream 158 و downstream 541 .
پارس آنلاین upstream 352 و down stream 928 .
البته این پارس آنلاین کم و زیاد میشه این سرعت کانکت شدنش . شاید بخاطر فیبر نوری باشه . از نظر ارزونی شاتل ارزونتر هست اگر بخوای یک ساله بگیری و روز هم خیلی دانلود نداری . الان با ترافیک 15 گیگ داره میده 87900 یکساله . ولی خوب ترافیکش برای من کم هست . 3 گیگ هم کم میاد . قیمت پارس آنلاین با ترافیک 3 گیگ در ماه حدود 162000 تومان هست یکساله . من حدس میزنم که از پارس آنلاین زیاد د انلود کنی شبانه سرعتت محدود میکنه . حالا باید زنگ بزنی و بپرسی . من هفته پیش شاتل برام رانژه کردن و مشکلی هم نبود 3 -4 روزه خط رانژه شد .
یک مشکل دیگه هم که من روی فیبر نوری داشتم با پارس آنلاین این بود که خط از رانژه خارج میشد و بعضی وقتها یک روز قطع میشد و چراغ لینک چشمک زن میشد که پشتیبانی میگفت از فیبر نوری هست و کاریش نمیشه کرد و بعد خودش خود به خود درست میشد. بعضی وقتها هم که لینک کاملا قطع میشد باید به اون خط زنگ میزدم که لینک برگرده اینو همین جور شانسی کشف کردم و جواب داد .
الان یک چیزه دیگه هم که جالب هست اینه که شاتل لینک سریعتر میگیره ولی پارس آنلاین دو بار مودم try میکنه تا لینک ثابت بشه . هر دو مودم هم D-link هستش . الان که دارم این مطلب مینویسم شاتل داره با سرعت 60 از رپید شر دانلود میکنه و پارس آنلاین 16 کیلو بایت .
مودمم smc هستش با این ip باز نمیشه!!!نقل قول:
ffیاieکه فرقی نداره درسته؟
192.168.2.1نقل قول:
Username: admin
Password: smcadmin
ترجیحا IE