نزديك ترين شهرو نمي دونم يه نگاه به رنكينگ كني كارت راه ميفته .نقل قول:
در مورد فروختن نيازي نيست عضو شهر باشي . يعني براي لول يك نيازي نيست .:5:
Printable View
نزديك ترين شهرو نمي دونم يه نگاه به رنكينگ كني كارت راه ميفته .نقل قول:
در مورد فروختن نيازي نيست عضو شهر باشي . يعني براي لول يك نيازي نيست .:5:
من میتونم 5 تا اسکیل اضافه کنم.الان تنها مشکلم اینه که زود خسته میشه .مثلا از صبح ساعت 4 تا 1 بعد از ظهر حدود 30تا به انرژیم اضافه شده.
حالا به نظر شما من چیا رو اپگرید بدم؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
واقعا لول 2 باید حتما عضو بشه ؟ وا ی ی ی ی ی !!! بد بخت شدمنقل قول:
نزديك ترين شهرو نمي دونم يه نگاه به رنكينگ كني كارت راه ميفته .
در مورد فروختن نيازي نيست عضو شهر باشي . يعني براي لول يك نيازي نيست .
مگه توی رنکینگ نوشته که داره یا نه ؟ :دی
اسكيل ها رو الكي استفاده نكن
بذار تا لازم نشد هيچ استفاده اي نكن كه مثل من گرفتار ميشي
تازشم لازم شد ببين با لباس و كلي چيزاي ديگه چقدر از نيازت برطرف ميشه
ديگه راهي نداشتي از اسكيلها استفاده كن
سلام
امروز چقدر خلوته اینجا!!!
چه اتفاقی افتاده؟
لول دو ميخواي دوئل كني؟نقل قول:
بابا بيخيال
تو رنكينگ شهرها برو چند تا شهر اول همشون دارن ببين كدومش طرف توئه
ده دقيقه هم طول نميكشه
:8:
فکر کنم اومدن همه رو تنبیه کردن :دی
سلام..
چطورییید
دوستان من 3 ساعت دیگه میرم شهر پولو میریزم بعد میام بیرون هرکی نزدیکه بگه تا دعوت بشه بعد پولو که ریخت بیاد بیرون تا شهر سریع ساخته بشه
منکه فعلا حوصله شهر و ازینچیزا رو ندارم پولم ندارم :دی