رضا جان متاسفانه هنوز وسیله ندارم.. فردا میرم لوازم دوچرخه بخرم تا دوچرخه رو راه بندازم برم دنبال اون ترنز ام.. چون بدون وسیله نمیشه...
Printable View
رضا جان متاسفانه هنوز وسیله ندارم.. فردا میرم لوازم دوچرخه بخرم تا دوچرخه رو راه بندازم برم دنبال اون ترنز ام.. چون بدون وسیله نمیشه...
اینجا شبیه بنگاه شده!!:31:
نقل قول:
به خدا من قصد تبديل به بنگاه رو نداشتم :37::31:من ديوانه وار به اون فاير برد دارم فكر ميكنم
انشا الله می خری و لذتشو می بری:11:نقل قول:
نه amiva جان.. بنگاه چیه؟ اتفاقا خیلی عالیه...
این خیلی خوبه که بچه ها ماشین ها رو به هم معرفی کنن تا اگه کسی از رفقا خواستش ، اونو بخره..
سلام
محمد نیستی داداش
تودوزی و داشبورد این ایمپالا چه رنگیه؟
وضعیت رودری ها و داشبورد و تودوزیش چطوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.نقل قول:
بلآخره من پس از غیبت 2-3 هفته ای برگشتم....
این ماشین دیگه به درد نمیخوره
میگه 3.5
داخلش کرم رنگه
تودوزی معمولی
رو دری پاره
داشبورد ترمیم شده....
1.2 اگه میداد خوب بودنقل قول:
==============
چنتا سوال
1-چرا اکثر ایمپالا/کاپریس های توی ایران موتورشون 350e؟ مگه موتور 400 454 ممنوع بوده اون زمان وارد کردنش؟
2-چرا به بلیزر های توی ایران میگن بلیزر شایان؟
3-موتور کادیلاک 350e یا 400e؟ من 400 میدونستم ولی تو مجله ماشین دیدم نوشته 350
نقل قول:
2-بلیزر شایان فقط به یه سری از بلیزر ها گفته میشه که امکاناتشون به طور فابریک از بقیه بیشتره... (مثلا اگه اشتباه نکنم شیشه عقب فابریک برقیه..) بقیه امکاناتش رو یادم نیس.. اینا تعدادشون کم تره و با ارزش تر هستن..
1- اگه منظور شما در مورد ایمپالا / کاپریس های مدل بالاتر از 77-76 (همین حدودا) هستش (ماشین هایی با موتور آبی رنگ، معروف به موتور آبی)، علت 305 و 350 بودن این ماشینا اینه که ، به خاطر قوانین بزرگراه ها و آلایندگی ماشین ها و ... GM ماشین ها رو با قدرت و توان و مصرف سوخت کم تری تولید کرده.. بنابراین نمیشه انتظار داشت که مث قدیم موتور های حجم بالا تولید بشه...
اگه منظورتون ماشین های قدیمی هستش، باید بگم که اکثر کسانی که ایمپالا ها اینا رو وارد کردن، بیشتر به خاطر تک بودن ، و اون حالت کشتی بودن این ماشین ها، اونا رو انتخاب کردند.. حالا حجم موتورش باشه پیشکش! و کمتر کسی دنبال ماسل بازی و اسب بخار بوده!! همین که یه ماشین تک تو شهر داشته باشه همین کافیه..
این موضوع فقط در مورد ایمپالا نیست... بقیه ماشین های وارد شد به ایران هم ، همگی بهترین نوع زمان خودش نبوده! چون همون طور که گفتم تمام افراد دنبال قدرت موتور نبودن... مثلا شاید تو کل ایران نشه یه z28 مدل 69 پیدا کرد... اما دقیقا برعکس اش میشه کلی rs 6 سیلندر مدل 69 پیدا کرد..
نکته مهم اینه که : یه ایمپالا با موتور 427 در زمان خودش قیمت بسیار بالاتری نسبت به یه ایمپالای 350 داشته... و شاید این مهمترین علتی بوده که اکثر افراد دنبال خرید ماشین ضعیف تر بوده اند...
البته ایمپالا های SS 427 هم تو ایران هستش.. ایمپالا 67 ss با موتور 427 هیولای واقعیه !!!
بچه ها از اين آماري نداريد؟ تو تي تي يه لينك از سايت خودرو ايران مربوزط به اين هست بعد نوشته دنده اتوماتيك اونوقت از داخلش عكس گذاشته دنده دستي هست
اينم توي تي تي نوشته:ماشین توی شهرک غرب هست و به نظرم خوابیده