عزيز بايد ذكر كنيد كه در كجا ميخوايد بررسيش كنيد.دوستمون جواب خوب ولي كلي بهتون دادند ولي كاربردهاي دگري هم دارند مثلا در دستور Cout و...نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Printable View
عزيز بايد ذكر كنيد كه در كجا ميخوايد بررسيش كنيد.دوستمون جواب خوب ولي كلي بهتون دادند ولي كاربردهاي دگري هم دارند مثلا در دستور Cout و...نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk HD
سلام تا به حال برنامه نویسی با c++ نکردم و کتاب های الکترونبکی c++ رو هم دارم ولی خیلی پیشرفته توضیح داده میشه بگید برای برنامه نویسی با c++ ابتدا باید از کجا شروع کرد؟
اگه زبانت خوبه بهتره از روی یه کتاب یا سایت انگلیسی بری جلو، پیشنهاد من cplusplus.com هستش، ولی اگه فارسی میخوای، میگن کتاب جعفر قمی نژاد خوبه. ولی سعی کن از یه منبع انگلیسی بهره بگیرینقل قول:
در ضمن بهتر بود این پرسشت رو توی این تاپیک مینوشتی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان امروز میخواستم یه آرایه رو بفرستم توی یه تابع، مرتبش کنم برگردونمش. ولی هر کاری کردم، نشد، یعنی در هر حالت تابع کارش رو بدون اشکال انجام میداد، ولی آرایه من تغییرینمیکرد. مگه برای این کار نباید وقتی که میخوایم تابع رو فرا خوانی کنیم یه علامت & پشت متغیرمون بذاریم؟ ولی نشد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اول باید از شما تشکر کنم که توضیح دادید و من متوجه شدم..نقل قول:
البته سوال اولیتون با دومی کمی فرق میکرد و من کد را بر اساس آخرین مطلبتون نوشتم..
برنامه جالبیه .. :sq_1:
این برنامه بازتون رو تعیین میکنه؛به مقدار دلخواهتون به مقدار مساوی تقسیمش میکنه و به مقدار دلخواهتون به صورت تصادفی از این بازه ی تقسیم شده انتخاب میکنه و در معادله ی f(x)=x^2 قرار میده و مقدار ماکسیمم و مینمم تابع رو بهتون تحویل میده..
فقط حواستون باشه مقدار نقاط تصادفی از مقدار نقاط ایجاد شده بیشتر نباشه (که منطقی هم نیست و شرمنده وقت هم نداشتم!!*)
موفق باشید....:6:کد://written by Mehrdad Sh. (mehrdad_joon) ;)
//CHon zahmat keshidid towzih dadid vaght gozashtam neveshtamesh,harchand aslan vaght nadashtam refigh..
#include <iostream>
#include <conio>
#include <stdlib>
#include <math>
main()
{ float a,b,d,j[99999],max,min ;
int p;
cout<<"2 adad(baaze) ra vared konid :\n";
cin>>a>>b;
if(a>b)
{cout<<"\nbazeye shoma barabare : ["<<b<<","<<a<<"]\n";
min=a;
max=b;
cout<<"\nAdadi ra be Onvane meGhdare a'adade tasadofi entkhab konid : \n ";
cin>>p;
for ( int i = 0;i<p;i++)
j[i]=((a-b)/p) + j[i-1];
cout<<"\nte'dade noghate entekhabi ra (randomize) vared konid : ";
cin>>d;
for (int h=0;h<d;h++)
{ if(pow(j[rand()%p],2)>max)
max=pow(j[rand()%p],2);
if(pow(j[rand()%p],2)<min)
min=pow(j[rand()%p],2);
}
}
//-----------------------------------------------------------------------------
if(a<b)
{cout<<"\nbazeye shoma barabare : ["<<a<<","<<b<<"]\n";
min=b;
max=a;
cout<<"\nAdadi ra be Onvane meGhdare a'adade tasadofi entkhab konid : ";
cin>>p;
for ( int i = 0;i<p;i++)
j[i]=((b-a)/p) + j[i-1];
cout<<"\nte'dade noghate entekhabi ra (randomize) vared konid : ";
cin>>d;
for (int h=0;h<d;h++)
{ if(pow(j[rand()%p],2)>max)
max=pow(j[rand()%p],2);
if(pow(j[rand()%p],2)<min)
min=pow(j[rand()%p],2);
}
}
cout<<"\nmin Tabe' barabare : "<<min<<"\n\n Max Tabe' barabare : "<<max;
getch();
}
سلامنقل قول:
شما اول باید C را یاد بگیرید بعد سراغ C++ برید.
در ضمن کتاب جعفرنژاد قومی اصلا پیشنهاد نمیشه (به تنهایی) و شما با توجه به منابع موجود ترجمه شده کتاب دایتل بهترین انتخاب است. :6:
عزیز جوابت متاسفانه اشتباه تایپ شده بود ولی درست بود چیزی که گذاشتم(تقصیر فرومه!!!).ببین،دستور به اسم scanf_s در استاندارد کتابخانه وجود نداره و عادیه که بورلند ارور بده..نقل قول:
برنامه ات به صورت کامل و صحیح به شکل زیره :
الات برنامه ات اجرا میشه ولی کدش از بن غلطه :6:کد:#include <stdio.h> //For scanf and printf#include <conio.h> //Just to use _getch ()
int InvSum (int UserNum) ; //The prototype of our function
//The main body of the program starts here
int main ()
{
char Repeat = 'y' ; //It indicates whether you want to re-run the program or not
int UserNum ;
do
{
printf ("Enter your number : ") ;
scanf ("%d" , & UserNum) ;
UserNum = InvSum (UserNum) ; //It takes the number to the function for the first time
for ( ; InvSum (UserNum) > 9 ; ) //It checks whether the number needs to be taken to function or not
InvSum (UserNum) ; //It takes the number to the function again and again if needed
printf ("The answer is : %d\nDo you want to do it again? (y/n) " , InvSum (UserNum)) ;
scanf ("%c" , & Repeat) ; //It gets the answer to repeat question
} while (Repeat == 'y') ;
}
//The function that sums up the numbers
int InvSum (int UserNum)
{
int Sum (0) ;
do
{
Sum += UserNum % 10 ;
UserNum /= 10 ;
} while ( UserNum > 0 ) ;
return Sum ;
}
امکان نداره نشه اگه همه کار را درس انجام بدین ، لازم نیس & بذارین !! اسم یک آرایه خودش بیانگر آدرس اون هستشنقل قول:
در ضمن احتیاجی به برگردوندن نیست ، چون آرایه آدرس هست و وقتی سرت میکنید مستقیم درون حافظه تغییر میکنه
مثال اینجا هست ، از پاس دادن یه آرایه به عنوان آرگومان
کد:http://www.cplusplus.com/doc/tutorial/arrays/
سلام
برنامه اي بنويسيد كه تعداد ارقام يك عدد اعشاري را محاسبه كند؟
[PHP]#include <conio.h>
int main()
{
float x,d;
printf("Enter a float number:\n");
scanf("%f",&x);
int s=0,f=0,n=0,m=(int)x,r=1;
x-=m;
while(m!=0)
{
m/=10;
n++;
}
for(r=1;r!=0;f++)
{
x*=10;
//f++;
;
r=(int)x%10;
}
s=f+n;
printf("out put=%d \n%d \n%d",f,n,s);
getch();
return 0;
}[/PHP]
من تا اينجا پيش رفتم فقط نميدونم اعداد اعشاري چطور شمارش ميشه
این برنامه اشتباست، اگه کاربر توی عدد اعشاری صفر وارد کنه مثل 0.505 اشتباه جواب میدهنقل قول:
بیا ، کامل و درست کار میکنهنقل قول:
کد:#include <conio.h>
#include <iostream>
int numberOfDigit(double x)
{
int nd=0;
while (x != (int) x) {
x *= 10;
}
while (x > 1) {
nd++;
x/=10;