ببخشید، یکی از دوستان میتونه نقشه شماتیک a1200 رو بهم بده؟
Printable View
ببخشید، یکی از دوستان میتونه نقشه شماتیک a1200 رو بهم بده؟
خدمت شما عرض کنم که این علامت رو میتونید با کلید بر روی device status و disable کردن gprs حذف کنین ولی وجود این علامت همیشه بیانگر دسترسی به gprs نیست اگه irancell داشته باشید این علامت پر رنگ تر میشه که اون موقه ...نقل قول:
امین واقعا ازت ممنونم!!:40::40:
نقل قول:
همون طور که n340 عزیز هم در مورد فریمور فارسی و جدید امین گفتن باید بگم البته به نقل از امین از امشب بر روی فروشگاه سایت موبایلستان قرار میگیره ( قیمت اون 10000تومن هست که با 2 فریمور دیگه به فروش میرسه) !
نقل قول:
منظورت از نقشهی شماتیک چیه دوست من ؟!
سلام بچه ها خوش می گذره
من a1200r دارم من هم از خبر ها جا نگذارید اگه سوالی دارید بگید شاید بتوانم جواب بدم چون مدت زیادی هست که دنبال کاراش هستم فقط دنبل این هستم که گوشیم بتونه sms فارسی بخونه و بزنه همین دیگه هیچی نمی خوام
و فایل های pkg رو بخونه ولی هر برنامه ای از اینترنت دانلود کردم گوشیم قبول نکرده و کار نکره و دماغم سوخته
:10:
نقل قول:
ده هزار تومان حالا چی توش داره بدرد می خوره چی هست
توشیح مچکر می شوم
سلام
من اصلا نمی فهمم شما ها چی میگین!!:31:
می خواستم از اول بحث شروع کنم به خوندن که دیدم خیلی کاره پیجیده اییه!!
این فریم ویر که شما ها می گین چیه!!؟؟:20:
این جوری که من فهمیدم ظاهرا یه چیزی بین نرم افزارو سخت افزاره که بهش سفت افزار یا لخت افزارهم میگن!!
هر جا اشتباه می کنم تصحیح کنین!!
ولی من کلا نمی فهمم یعنی چی؟؟
یه چیزی بین نرم افزارو سخت افزار!!!؟؟؟
یعنی چی؟؟
وقتی شنیدم که با نصب این فریم ویر میشه صدا رو تقویت کرد زیاد تعجب نکردم ولی وقتی میشنیدم کیفیت دوربینو می بره بالا مخم دود کشید!!:18:
آخه دیگه دوربین که به ظاهرو چه میدونم لنزو از این حرفا بستگی داره!!!
حالا در کل اگه می شه لطفا یه توضیحه مفصل درباره ی فریم ویر و روش استفاده و نصبش بدید و بگید که من از کدووم استفاده کنم!! کدوومش خوبه؟؟ جدید تره؟؟
راستی با این میشه برا a1200 که gps نداره gps گذاشت!!!!!!
یه چیزه عجیبه دیگه هم که من در این فروم دیدم این بود که ظاهرا a1200 چند نوعه!! A1200e, r, I !!
من از کجا باید بفهمم مال من از کدوومه؟؟
اصلا مهمه؟؟ فرقی هم داره؟؟
راستی این 0.8p 25p 53p که شما ها میگید چیه؟؟
نقل قول:
سلام دوست من من چیز هایی که نوشتی رو زیاد نمی دونم ولی اون هایی رو که می دونم می گم
قبول دارم دوباره بحث شروع بشه بیشتر می فهمیم
آره با برنامه میشه یکم تغییر داد ولی زیاد نه
اگه منظورت gprs هست گوشی داره ولی من نمی دونمم این که گفتی چی هست
بعدش من خودم a1200r دارم رم داخلیش 12 مگ هست و یکم یا a1200 خلی فرق داره
همشون فرق داره با برنامه ها نه قیافه
لطفا بقیه به سوالات ایشون جواب بدن
اول ممنون که جواب دادی!:40: و بعد اینکه از کجا فهمیدی مال تو a1200r ؟؟
در ضمن تو خودت از این firmware ها استفاده کردی؟
از کدووم؟ خوب بود؟
من باید چی کار کنم؟
نقل قول:
مال من روی جعبه گوشه گوشش نوشته a1200r بعدش من خودم نه استفاده نکردم تازه می خوام بینم چی هست تو چی کدوم a1200 رو داری
:8:
به گفته ی امین اين بسته شامل 3 فيرمور اصلي با نسخ مجزا براي A1200E و A1200R و همچنين يک نسخهي فارسي کامل براي Rokr E6 ميباشد.نقل قول:
و علاوه بر اين 3 فيرمور، آرشيو کاملي از بهترينفيرمورها براي هر رده دستچين شده و به همراه فيرمورهاي اصلي عرضه ميگردد
علاوه بر اينها در پک محصول، بيش از 150 رينگتون بينظير، والپيپرهاي رسمي موتورولا، و دو برنامهي ويژه ارايه ميشوند:
به منبع مراجعه کنید !
- نرم افزار بلکليست براي 16R (براي اولين بار در همهجاي دنيا منهاي چين!) البته به زبان چيني(MCleaner)
- وينامپ چيني محبوب، به زبان انگليسي!(eXmms-mPlayer_V3.3)
منبع :کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=46301