بچه ها مخابرات adsl دیگه شبانه رایگان نداره؟ من نامحدود دارم ولی سرعتش رو محدود کردند.گفتم اگر شبانه رایگان داره تعویض کنم وگرنه برم تحویل بدم .
اگر شبانه رایگان داره میشه یک توضیحی بدید یا لینکی؟ مرسی
Printable View
بچه ها مخابرات adsl دیگه شبانه رایگان نداره؟ من نامحدود دارم ولی سرعتش رو محدود کردند.گفتم اگر شبانه رایگان داره تعویض کنم وگرنه برم تحویل بدم .
اگر شبانه رایگان داره میشه یک توضیحی بدید یا لینکی؟ مرسی
مخابرات بسته های جدید فوتون گذاشته اما به پنل من که از یک ماه پیش طرح همسفر دارم اضافه نشده و ظاهرا افرادی که جدیدا بیان روی طرح همسفر،براشون فعاله ،واقعا چه مسخره و خسیس
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
دوستان میدونید که اروپا اجناس و نرخ کرایه بالاتر از ایرانه،
جالبه الان از یکی از بستگان که تویکی از کشورهای اروپای مرکزیه پرسیدم که اینترنت اونجا هزینش چطوره؟
میگه 40 هزارتومن ماهی میدیم،
تلویزیون اینترنتی جدا رو خطمون میدن،
علاوه بر اون سرعت دانلود هم بین 500 کیلوبایت تا یک مگابایت هست. (یعنی 4 تا 8 مگابیت)
حالا جالبش اینجاست میگم چقدر حجمشه! میگه آزاده ، Free.
فقط عمق فاجعه و نحوه چاپیده شدن خودمون اومد جلوی چشمام.
کار اینا تو حجمی کردن اینترنت ،مثل این میمونه که بیان بگن آبی که از شیر در میاد هر دبه ای 3 هزارتومنه ولی فشار آب رو خیلی ببرن بالا!
سلام میخوام بیام مخابرات . میدونم مالی نیست ولی دیگه از دست اسیاتک کلافم و هیچ شرکت دیگه ای تو منطقمون سرویس نمیده
الان تعرفه ها اینه ؟:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا شبانه هم داره ؟ این طرح همسفر چیه ؟ تو این صفحه که نیست چیزی ؟
نقل قول:
تو سایت 195 شکایت میکنی میگی چرا سرعت اینترنت نامحدود شده 128 جوابهای غیر منطقی و بی ربط میدهند آخرش هم میگن فلان طرح مسخره مخابرات رو بجاش بگیر!
l
سرعت شد 1 مگ
دوستان امان ندید
این صفحه رو ببینید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرخ اینترت در کشور چک. اینترنت 100 مگابیت دانلود و 10 مگابیت آپلود بدون محدودیت حجم و بدون ف ی ل ت ر ماهی 18.5 یورو که به پول ما میشه حدود 77 تومن.
من الان ماهی 74 میدم برا اینترنت 2 مگابیت که فقط اسمش 2 مگابیته و فقط ساعتهای 2 تا 8-9 صبح واقعا 2 مگابیته تو روز تلگرام و اینستارو هم بزور جواب میده.
سرعت کی شده 1 مگ؟نقل قول:
یعنی کسی نمیتونه اینو جواب بده ؟ یه بار دیگه هم پرسیدم کسی جواب نداد !!!نقل قول:
من الان طرح همسفر دارم ، نوسان زیاد،گاهی یک ساعت سرعت ۱۶ کیلوبایته ،کیفیت کم،دی ان اس افتضاح ،پشتیبانی داغون .یعنی هیچ نقطه مثبتی نداره مخابرات ، طرح ها هم هموناس که تو سایته،الان ظاهرا همسفر ویژه عید فطر و رمضان میدن من از جزییاتش خبر ندارم.نقل قول:
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk