سلام
آقا میثم اگه دستمو بیارم قیمت تعویض دکمه ی A چقدره؟
سلام
سلام. اره میشه عوضش کرد. خودت دست به پیچ گوشتی نیستی؟نقل قول:
سلام
منظورم فقط دکمه ی A هست.
میشه تعویضش کرد
امروز ۳۷۰ بود.نقل قول:
380تومن
new xbox360
سلام.نقل قول:
سلام
والا نمیدونم. ولی همون ۴ تا ۶ تومن هست
با دسته دیگه امتحان کردی؟ امروز من این مشکل رو گفتم گفتن ۸۰ در ۱۰۰ دسته هستنقل قول:
من با هردو دسته چک کردم اینطوریه.....ربطی به باطری نداره چون باطری سالمه ...من میگم دستگاهم مشکل داره.
چرا هستم ولی دکمه ی A را از کجا پیدا کنم؟نقل قول:
آقا این New Xbox360 هایی که با تعویض درایو کپی خور شدن در آینده مشکلی براشون پیش نمیاد؟ ( نرم افزاری)
برادر میثم آدرس فروشگاه رو برام پ خ کن حظوری بیام خدمتتون.:20:
تهران هستید؟نقل قول:
چرا هستم ولی دکمه ی A را از کجا پیدا کنم؟
سلام. کاشکی تعویض درایو بود. چون تعویض درایو ۵ دقیقه وقت میگیره ولی اسلیم فقط ۵ دقیقه باز کردنش طول میکشه.نقل قول:
آقا این New Xbox360 هایی که با تعویض درایو کپی خور شدن در آینده مشکلی براشون پیش نمیاد؟ ( نرم افزاری)
برادر میثم آدرس فروشگاه رو برام پ خ کن حظوری بیام خدمتتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا تا حالا که مشکلی نبوده (منظورم رو xbox360 قدیمیاست) باید دید
بله تهران هستم.نقل قول:
سلام... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد این کنسول چند سوال داشتم که ممنون میشم راهنمایی کنید(پست اول مطالعه شده!):
در مورد الیت میخواستم بدونم بعد از نصب بازی روی هاردش هنوزم باید دیسک داخل دستگاه باشه؟ اگه اینطوره چند صفحه قبل خوندم این کار رو میشه با یک فلش ساده در آرکید انجام داد! با این وضع خریدن الیت رو بصرفه میدونید....اصلا غیر از هارد, مدل الیت چه مزیتهایی نسبت به آرکید داره؟ از نظر کیفیت و دوام دستگاه فرقی میکنن؟
در ضمن هارد xbox رو میشه به pc وصل و ازش استفاده کرد یا برعکس میتونیم از یک هارد اکسترنال معمولی در مدل آرکید استفاده کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر!:20:
سلامنقل قول:
بله باید باشه
اون فلش تا 16 گیگ نهایت support میکنه که میشه 2 تا بازی اما هارد 120 گیگ elite کجا !
قبلا خیلی مزیت داشت اما الان فقط هارد 120 گیگ
نه از نظر کیفیت ساخت و قطعات و دوام و این مسائل کاملا یکی هستن
نه
بله ولی همش رو نمیتونی استفاده کنی رو 360
لطفا پاک شود قبل ازمن یکی جواب داد:19: