باز خوبه پینگ داری ، از جمعه تا دوشنبه شب پینگ نبود بتناسب هیچ سایتی هم باز نمی شد.نقل قول:
به پشتیبانی هم که زنگ زدم مثل اینکه بهشون گفته باشن فقط یک جمله تکرار می کردن، طرح شیرینگ هست و بعلت مصرف بالا روی سرویس شما اعمال شده!
Printable View
باز خوبه پینگ داری ، از جمعه تا دوشنبه شب پینگ نبود بتناسب هیچ سایتی هم باز نمی شد.نقل قول:
به پشتیبانی هم که زنگ زدم مثل اینکه بهشون گفته باشن فقط یک جمله تکرار می کردن، طرح شیرینگ هست و بعلت مصرف بالا روی سرویس شما اعمال شده!
کسی نیس جواب بده؟ مخابرات داره همچین طرحی؟نقل قول:
نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرح رمضان هست که شبانه 50 گیگ داره, نامحدود ندیدم.
اون 50 گیگ هم برای یک ساله(برای مدت قرار داد)نقل قول:
سرویسش یک ماهه هست.نقل قول:
از مخابرات تماس گرفتن گفتن طرح همسفر 300 گیگ 95 تومن در صورتی که میخواین کلید 1 منم چون اطلاع کاملی نداشتم قبول نکردم
الان که دنبالش رفتم دیدم همسفر ویژه عید فطر گذاشته اما باز 300 گیگش 300 تومنه و همچین چیزی توش نیست
فایل pdf که دانلود کردم توش نوشته سه برابر حجم روزانه اینترنت شبانه داره یعنی 300گیگ میشه 900 گیگ شبانه 2 تا 7
طرح یکساله هست باز حساب کردم دیدم 900 گیگ یکساله میشه روزی2.5 گیگ شبانه دانلود میشه یا اگه 6ماهه مصرف کنم روزی 5 گیگ شبانه میشه و ماهی 25 گیگ روزانه
باز هم اصلا به صرفه نیست شبانش شبانه محدود آخه دیگه چه صیغه ایه به شما زنگ نزدن؟
یه سوال میشه تلفنی سرویس رو به پیش پرداخت تبدیل کرد و از سری بعد حجم نخرید؟ اینطوری بدون اینکه بخوایم حضوری بریم مخابرات برای تخلیه دیگه سرویس ازشون نمیگیریم
تو تبلیغ این طرح که دقت کنید جلوی مدت قرار داد نوشته 12 ماه:نقل قول:
نقل قول:
اینجا هیچ حرفی در مورد قرداد یکساله نزده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فردا زنگ میزنم ببینم جریان چیه.
خوب من زنگ زدم 2020 و حق با شما بود. عجب آدمایی هستند, سرویس یک ماه میفروشند و ترافیکش رو یکساله حساب میکنند. :n21:
کی بود میگفت اینترنت میره سمت اینترنت همراه 4g این حرفا ؟ مصوبه اومده همه اپراتورهای همراه باید بسه های نامجدود و کلا بسته های خوبشون رو یا حذف یا تغییر بدن.