واسه من ۴ مگ شده. ولی سرعت دانلودم هیچ فرقی نکرده. :|نقل قول:
Printable View
واسه من ۴ مگ شده. ولی سرعت دانلودم هیچ فرقی نکرده. :|نقل قول:
الان که میبینی دارم حرص میخورم ، واقعا دلم خون از پارس .نقل قول:
تو 6 ماه اخیر نتونستم یه فایل 500 مگی رو یه شبه دانلود کنم . سرعت شبانم بیشتر از 30 نشد در بهترین حالتش !!
اکثر کسایی که از پارس شکایت داشتیم همه فسخ قرارداد کردیم و الانم خیلی خوشحالم . سرعت دانلود شبانه ام از 120 کمتر نمیاد و مطمئن هستم همیشه به این منواله .
مطمئن باشید این دوره پلوخوری شما هم زیاد دووم نداره . ببین حالا کی گفتم
سلامنقل قول:
والا من حدود 1 ساله که پارس دارم ، درسته قطعی زیاد داشته ، سرعتش زیاد نوسان داره ، و پینگش بالاست و ... ولی تو این یک سال هر شب متوسط 1.5 گیگ دان داشتم ! و حقیقتا دروغ نباشه خیلی کم پیش اومده که کمتر از 1.5 گیگ دانلود داشته باشم !
مشخصا اگه دانلود منم شبی 500 مگ بود ابدا تو همچین شرکتی نمیموندم !
لپ کلام اینکه ، ما هم مثل شما منتظر لغزش هستیم ، نه فقط پارس بلکه هر شرکتی ! کلا کاربر به سمت سرویسی میره که ایده آل باشه و اصلا عاقلانه نیست که یه سرویس رو به خاطر اسمش یا جوایز و ... انتخاب کنه !
اینم تست الان من : ( 512 محدود )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لطف کنن ببینن میتونن به چیز پی ان وصل شن ؟ من یه مدتیه نمیتونم وصل شم :( یعنی پارس پورت هاش رو بسته ؟ :(
شما از کجا پرسیدی اینو گفتن که انشاءالله قراره همه رو روی 4 مگ ببندن؟نقل قول:
و از دوستانی که توی مخابرات 512 میگیرن چطوری میگیرین؟ چون میگه بالاتر از 128 نمیده
بیزحمت پاک شود :)
داداش چرا هول میکنی ؟ :)نقل قول:
من فک کنم یه دو ماهی هستش که نمیتونم وصل شم !
گفتم شاید مشکل از پارس نباشه و از کامپیوترم باشه !
بیزحمت اینم پاک شود :)
من الان وصل میشم ، پینگ هم میتونم بگیرم ولی نمیتونم هیچ سایتی رو با مرورگر باز کنم :(نقل قول:
منم از امروز صبح نمیتونم به پرو سکی وصل بشم ! خدا کنه دیگه این فیس پوک رو از ما نگیرن!!!