واقعا چرا ایرانسل اینجور میکنه! هی داره بسته هاش آب میره! دارم فکر میکنم مودمم رو بفروشم برم adsl نامحدود بگیرم.حداقل اون مطمئن تره.مشتریهاشو با این سیاستش از دست میده ایرانسل که اصلا فکر مصرف کننده هاش نیست.
Printable View
واقعا چرا ایرانسل اینجور میکنه! هی داره بسته هاش آب میره! دارم فکر میکنم مودمم رو بفروشم برم adsl نامحدود بگیرم.حداقل اون مطمئن تره.مشتریهاشو با این سیاستش از دست میده ایرانسل که اصلا فکر مصرف کننده هاش نیست.
بسته 30 گیگ خریدم 17 دقیقه وصل بودم یک گیگ و 800 ازحجمم کم شده درصورتی که فقط سه ایمیل زدم فقط این یعنی چی؟؟؟؟؟؟
Sent from my LT25i
سلامنقل قول:
شاید اپدیت کرده نرم افزاری خودشو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان لطف کنید بگید این دکل 3جی هستش ؟
Sent from my SM-G531H using Tapatalk
واللا متغیره مثلا صبحا تا 13 مگ دارم شبا 6 مگ بعد سرور داخلی سرعتش دانلودش همینه اما خارجی نه خارجی شاید نهایت 2 مگ بده خلاصه اگه از سایتهای داخلی دانلود می کنی خوبه اما خارجی نهنقل قول:
نقل قول:
دیتا بعد از استفاده خاموش کردم چجوری میخاسته این همه دانلود کنه؟ ما از پشت کوه نیامدیم
- - - Updated - - -
نقل قول:
دیتا بعد از استفاده خاموش کردم چجوری میخاسته این همه دانلود کنه؟ ما از پشت کوه نیامدیم
سلام مجددنقل قول:
احتمال این هست در همان زمانی که دیتا روشن بوده و دیوایس یا دیوایس هایی که متصل بودند و هستن داز ان استفاده کردند
سلامنقل قول:
اولی بله دومی واضح نیست
چرا سیم هاش اینقدر ژولیده و بیرون زده ...
بسته های شبانه اینترنت همراه ایرانسل از این پس از 2 بامداد تا 8 صبح در دسترس شماست
دوستان این معنیش چی هس ؟ امروز اس ام اس داد بهم
رفتم دیدم بسته جدیدی اضافه نشده بود
سلام
یعنی زمانش تغییر دادند نسبت به قبل