هم اپراتورهای 2020 هم شعبه مخابراتی منطقه اصرار و تاکید داشتن که فقط مالک میتونه درخواست تخلیه بده. منم مجبور شدم پدرمو با بیشتر از 50 سال سن دیروز صبح زود بفرستم مخابرات که درخواست بده. اینا هم فرم رو گذاشتن جلوی پدرم و ایشونم چون برای سرکار رفتن دیرش شده بود، تند تند بدون خوندن برگه، امضاها رو کرد و رفت. نزدیک ظهر چک کردم ببینم قطع شده یا نه، دیدم هر سایتی رو میزنم سایت مخابرات میاد بالا. زنگ زدم به 2020، خط رو چک کردم. گفتن تعرفه اینترنت شما از نامحدود به حجمی پیش پرداخت تبدیل شده و جمع نشده!!!!!!!!!!!!!
هیچی دیگه. به شعبه ی منطقه زنگ زدم. دیدم هیچ کدوم از خطها رو جواب نمیدن. شماره ی مدیر شعبه رو پیدا کردم و زنگ زدم. گوشی رو برداشت. با عصبانیت و داد و بیداد گفتم به چه حقی وقتی ما درخواست تخلیه دادیم، خودسر و غیر قانونی و غیر اخلاقی درخواست دیگه ای رو ثبت کردید و به جای قطع سرویس تعرفه رو عوض کردید؟؟؟؟ ترسید و سریع گفت شماره خط رو بدید. وقتی گرفت بدون خدافظی مثل گاو قطع کرد. آماده شدم برم دم مرکز و دهنشونو سرویس کنم. خیلی عصبانی بودم. دوباره زنگ زدم به 2020 که اگه درخواست تخلیه ثبت نشده باشه، برای دعوا و آبروریزی برم تو شعبه شون و حالشونو بگیرم. اپراتور 2020 گفت درخواست تخلیه صادر شده و تا غروب کامل سرویس تون جمع میشه. منم دیگه نرفتم.
حتما اگه همون روز به درخواست تخلیه تون رسیدگی نشد، تهدید به شکایت و اقدامات عملی کنید. چون خودشون میدونن کارشون غیر قانونیه، حتما میترسن و رسیدگی میکنن. این سایت 195 هم سوسول بازیه و فقط برای دکوره. خودتون اقدام کنید. شکایت هم حضوری و کتبی باشه بهتر از این سایت مسخره س. میخواستم کارو به دادگاه بکشونم و تا تهش برم. قرارداد هم حرفای منو تایید میکرد. واقعا دیگه صبرم تموم شده بود.
امیدوارم شمام زودتر جمع کنید و از جای دیگه ای بگیرید. بله همه شون در محاسبه ی حجم دزدی میکنن ولی اولا مخابرات در حجم دزدی از همه شون کثیف تره، دوما حداقل افت سرعت و قطعی شرکتای دیگه از مخابرات کم تره.