سلام به همه ی دوستان
من متولد 4 آذر 73 هستم فارغ التحصیل پیش دانشگاهی رشته ریاضی در خرداد 92 هستم .
الان دارم برای کنکور 93 آماده میشم ...
نمیدونم برای این که غیبت نخورم و سال دیگه انشالله بتونم برم دانشگاه و مشکلی پیش نیاد چکار باید بکنم ؟!
یسری از دوستان گفتن تا خرداد 93 باید دفترچه رو بفرستم و زمان اعزام رو تویق بندازم تا بتونم کنکور رو بدم ونتایج بیاد برم دانشگاه بعدش ترخیص بشم ! (اما مث اینکه از امسال قانونش تغییر کرده ) دوستان این راه رو پیشنهاد ندن لطفا"(میترسم دفترچه رو بفرستم و ترخیصم نکن )
توی دفترچه راهنمایی ثبت نام کنکور 93 نوشته :
"دانش آموزانی که در سقف مجاز سنوات تحصیلی ، در ماه های خرداد یا شهریور هر سال فارغ التحصیل می شوند،چناچه تا پایان شهریور سال آینده در دانشگاه پذیرفته شوند ، فاقد غیبت بوده و از معافیت تحصیلی استفاده خواهند کرد."
دوتا مثال هم زده ، دانش آموزان متولد 1375 و ما قبل آن و 1374 و ما قبل آن .
الان نگرانیم اینکه من متولد 1373 هستم به من هم تعلق میگیره ، یانه؟ و اینکه میگه فاقد غیبت بوده ، چی هست؟ چجوری نباید غیبت بخوردم ؟
این خبر رو هم خوندم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نوشته بشرط معرفی ! نمیدونم باید چیکار کنم ؟ این خبر هم واسه کنکوریایی 92 هست ، یه وقت نظرشون عوض نشه ؟!
خیلی استرس دارم از یه طرف فشار درس از یه طرف هم ترس از سربازی ، اینکه الان دارم کلی زحمت میکشم تا کنکور سال دیگه رو خوب بدم ، بعدش اگه نتونم برم دانشگاه بخاطر وضیعت نظام وظیفه داره دیوونه ام میکنه
پلیس +10 میرم یه زنه هست ، هر وقت میرم میگه مشمولی :| چیزی نمیدونه فقط کاغذ بازی های سربازی رو انجام میده ، هروقت هم به شماره نظام وظیفه زنگ میزنم اشغاله . اگه آدرس نظام وظیفه ی کرج رو بگید ممنون میشم خودم برم بپرسم /
خواهشا" منو بردار کوچیتون بدونید و راهنماییم کنید :n16: