سلام. از ساعت 2 الی 7نقل قول:
Printable View
سلام. از ساعت 2 الی 7نقل قول:
دوستان عزیز :10: جواب ما رو یکی بده خواهشأ
دوستان از کدوم نرم افزار واسه روشن کردن اتوماتیک کامپیوتر در ساعت معین برا دانلود شبانه استفاده میکنن؟
من از Auto power-on and Shut down 5 استفاده میکنم که از دیروزه کار نمیکنه. یعنی کرک نشده. کرکشم گیر نمیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی راه حلی داره بگه.
256 ما که هنوز روی 2 مگ هست!
نقل قول:
خود مین بورد رو تنظیم کنید سر ساعت خاصی روشن بشه و دانلود منیجر شروع به کار کنه و همون دانلود منیجر میتونه سر ساعت خاص یا بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنه. به تاپیک مربوط به دانلود منیجر ها مراجعه کنید.
یه نفر نیست جواب مارو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
حداقل 140 در شب و 200 تا 250 در روزنقل قول:
سلامنقل قول:
با تغییرات جدید که دان استریم روی 4096 بسته شده، روزانه تا 500 هم میره بالا (مخصوصا" اگه سرور دانلود داخل کشور باشه)، ولی معمول روی 300 تا 350
شبانه هم سرعت متغیر از ضفر تا 500، که در مجموع و بهترین حالت 5.5 الی 6 گیگ میشه گرفت
آقا گول این کثافت کاری های پارس آنلاین رو نخورید ، حالا که دیده اکثر افراد دارن فسخ قرارداد میکنن " نمونش خودم و 10 تا از دوستام " با این افزایش سرعت ها میخواد الکی فریبتون بده . مطمئن باشید این افزایش سرعت ها چند روزی بیش دوام پیدا نخواهد کرد .
بقول معروف " دیگه حنات پیش ما رنگی نداره پارس آفلاین "
شما اگه قرار بود مشتری رو راضی نگه داری تو یه سال این کارا رو میکردی نه اینکه به اسم " درخواست مشتری " ساعات رایگان رو تغییر میدادی .
نقل قول:
سلام
مسئله اینجاست که پارس آنلاین قبل از شرایط فعلی هم وضعش از سرویس های دیگه (برای منطقه ما) بهتر بود، بهتر بود که چه عرض کنم، یه سر و گردن از همشون بالاتر بود، حالا شرایط فعلی موقتی هم باشه ما ضرری نکردیم و یکساله تمدید کردیم
داون استریم من همون 2 مگه
سرویسم هم 1 مگه