با توجه به اون قیمتی که در ماه میدی، خیلی هم عالی نیست!نقل قول:
Printable View
با توجه به اون قیمتی که در ماه میدی، خیلی هم عالی نیست!نقل قول:
خب اون که بله،قبول دارم حرفت رو،.ولی از روی ناچاری هست،من الان صبانت هستم،قبلا شبی تقریبا 7گیگ دانلود داشتم،ولی صبانت رفت جزو سودجو ها شبانه رو نابود کرد،الان دنبال یک شرکتم که حداقل محدود نکنه !!!داستان های داریم سر این اینترنت ....... :n13:نقل قول:
قطعی وصلی داره همونطور که گفتن 20بار باید ریست کنینقل قول:
پینگت که برای بازی انلاین داغونه!
سرعت دانلود شبت هم خیلی شانس داشته باشی رو 120 هست
هر ماه هم تعرفه ها گرون تر میشن
اینم فعلا سیاستش هست که شبا محدود نمیکنه وگرنه زیاد شه کاربراش محدود میشی
میگن مخابرات شیراز خیلی خوبه چرا از اونجا نمی گیری؟
دوست عزیز شاید منطقه مخابراتی شما مشکل دارهنقل قول:
دلیل نمی شه کلاً این سرویس دهنده خراب باشه
یکی از آشنایان ما سرویس 256 3 گیگ دارن
روی 10 مگ بسته شده با پینگ داخل 50 60:n16:
اقا دمت گرم توضیحات بسیار مفیذ بود،با این تفاسیر این هم به درد نمیخوره،خودمم هم گیر کردم بین مخابرات و این،تعریف مخابرات زیاد شنیدم،من بیشتر دانلود شبانه میخوام سرعتش بالا باشه محدودیت نداشته باشه،الان صبانت هستم که زد نابودش کرد شبانه رو،قبلن شبی 7 گیگ تقریبا دانلود داشتم !!!نقل قول:
اسیاتک سرویس 10 مگ شبی راحت 6 گیگ دانلود رایگان میده محدودیت هم نداره اما در طول روز افت سرعت و قطع و وصلی زیاد دارهنقل قول:
دوست عزیز شما 2 مگ مخابرات بگیر خیلی هم خوبه به چند دلیل: 1. مخابرات شیراز یوزر کم داره و سرعتا معمولا دوبرابرن.یعنی دو مگ میشه 450 کیلو 2. مخابرات اصلا محدود نمیکنه و دو دلیل هم به خاطر اینکه مخابرات نگیری:1.سرور خارجی حالی به حالی2.نوسان خیلی داره (توی طول روز).نقل قول:
درسته اما فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه چون 12 مگ رو راحت کشید و اصلا مشکلی نداشتنقل قول:
منم صبانت بودم اما هم مخابرات شیراز مخصوصا یکی از بهترین ها تو شیراز هست و هم اینکه اینجا داغون هست اما برای شبانه شبی 3گیگ رو میگیرینقل قول:
نه 3گیگ راحت هست اما اینم بعدا محدود میشهنقل قول:
منم با این نظر موافقمنقل قول:
۲ روزه سرعتم اومده رو ۱۲۸ کیلوبایت شب و روز هم تقریبا ثابته! :eek:
ماهم ده مگ گرفته بودیم خیلی افتضاح بود . بطور متوسط سرعت 4 اینا . بود قطعی وصلیش دیگه هیچی .
الان هم یه مگ داریم یه 256 مخابراط از این خیلی بهتره :n22: