جدی جدی خاک عالم بر سر مایکروسافت با این طراحی کنسولش.نقل قول:
مادربورد کامپیوتر های 100 سال پیش هم یه باطری روشون بوده که با هر نوسانی تقویمشون نپره!
من فکر میکردم کنسولم ایراد داره که اینجوریه!
جدی جدی خاک عالم بر سر مایکروسافت با این طراحی کنسولش.نقل قول:
مادربورد کامپیوتر های 100 سال پیش هم یه باطری روشون بوده که با هر نوسانی تقویمشون نپره!
من فکر میکردم کنسولم ایراد داره که اینجوریه!
نه گند مایکروسافته برای کم کردن هزینه ها . با این کار روی هر کنسول حدود 10 دلار صرفه جویی کرده که اگر این مقدار رو در 40 میلیون کنسولی که فروخته ضرب کنیم میشه خداد دلار :31:نقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
به این DVD ها که برای چاپ کردن عکسی خاص یا قسمتی از اطلاعات داخل دیسک استفاده میشن Printable میگن که مارکهای مختلف هم همگی تقریبا به یک شکل هستن
و تنها تفاوت آنها در رنگ سطح رایت شونده و Label حک شده دوره حلقه ی نقره ای رنگ است.
حالا اگه کامل توضیح ندیم نمیشه :31:نقل قول:
برای دسته که شما اگه واقعا به فکر صرفه جویی هستی اصلا نباید طرف باطری های Once Charger (یکبار شارژ) برید.
شما میتونید بین باطری های ( Duracell-Energizer-Sony-Camelion) یک Brand رو همراه با شارژر مخصوص اش انتخاب کنید.
یادتون هم باشه حتما برای خرید باطری باید میزان mAh اون بالای 2500 باشه تا میزان Period هر با شارژ طولانی تر باشه و اینکه حتما نوع
باطری Ni-MH و یا Alkaline باشه تا مشکل باطری های Ni-Cd رو که به Memory Effect معروف بود رو نداشته باشن .
یه پکیج اومده حاوی یک کابل اتصال USB هست + باتری قابل شارژ این باتری هم سایز اون جا باتری هست. جا باطری رو در میاری اون باطری قابل شارژ رو میذاری جاش حالا هر وقت کابل سبز شد چراغش در میاری وقتی دیدی خود به خود داره دیسکانکت میشه متوجه میشی باتری کم شده شارژش می کنی تمام بهترین کار اونه البته جنس خوب بخر من یکی خریدم کابلش واقعا مضخرف بود کم مونده بود دسته رو به فنا بده رفته بود توش قفل کرده بود در نمی اومد:2:نقل قول:
جیگرتو برم من ا... :31:نقل قول:
من تو پست بالا گفتم که برای بازده خوب فقط باید از rechargeable battery استفاده کرد.
این Play& Charge Kit ها معمولا یه جورایی آدم رو مسخره ی خودش میکنه !!
البته خب اگه بازدشون خوب بود خیلی بهتر از AA بود ولی نیست دیگه :31:
آقا این باتری شارژی ها همه ولتاژشون 1.2 هستش؟
1.5 ولتم پیدا میشه ؟
بله هستش ولی شما باید نسبت به مقدار انرژی مورد نیاز مدارت براش منبع تغذیه بگیری !!نقل قول:
تو بروشور های اکثر محصولات ذکر شده چه نوع باطری میخوره.
اینطوری یه قطعه از Kit آسیب میبینه.
در ضمن !! فرق بین باطری های 1.5 و 1.2 ولت فقط در میزان ولتاژ عبوری در مدار هست یعنی همان انرژی داخل یه مدار , و هیچ فرقی در میزان نگه داشتن شارژ یا عمر با هم ندارن.
میزان طول عمر یک باطری به میزان صفحات به کار رفته در باطری مربوط میشود که mAh آن هم به آن بستگی دارد.
این سوال را هم پاسخ بدید
شوک دسته رو چطوری خاموش کنم تا نلرزه و باتری هدر نره؟؟؟
هر بازی خودش تو آپشنش معمولا داره.نقل قول:
اول Guide Button یا همون X را بر روی فشار بدین :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد به صورت زیر عمل کنید :
Settings > Preferences >Vibration > Disable or Enable
با این کار به طور کل ویبره دسته در بازی ها قطع میشه!