پیشاپیش معاف شدنت رو بهت تبریک میگم. در حین خدمت اقدام کردی؟
و اما جواب سوالات (البته برای کمیسیون ارتپدی رو من خودم دیدم ولی کلا روال اینی هست که میگم)
وقتی نوشته 7 صبح دقیقا 7 صبح بلکه زودتر اونجا باش تا بهونه ای دستشون ندی ولی بدون که هیچ کدوم از دکتراشون زودتر از 9 نمیان پس کلی الافی داری. جلسه کمیسیون پزشکی چندتا دکتر پشت یک میز نشستن حداقل 3 تایی میشند. هیچی از تو نمیپرسند برگه ای که دکتر های قبلی درمورد تو توش نوشته بودند رو نگاه میکنند بعد مجددا معاینت میکنند. بعدش میگند برو بیرون. همه رو که معاینه کردند. کلا میفرستنتون از اتاق بیرون و میشینند با هم مشورت میکنند و بعد از چندین و چند دقیقه میان بیرون و میرند پی کارشون. منشی اونجا ورقاتون رو (برگه سرنوشتتون رو) میبره رئیس اونجا امضا میکنه و میاد بهتون میده. یکی از خوشحالی میپره هوا چون تو برگه ش نوشته معاف شدی یکی هم میبینه فقط نوشته معاف از رزم و ...
حالا وقتی که معاف شدی باید بیای میدان سپاه (نظام وظیفه) اونجا بقیه ی کارای اداری رو بکنی من جمله همون 100 هزار تومنی که گفتی. توی میدان سپاه همراه نمیتونه بیاد تو.
در مورد جمله آخرت هم که گفتی چه توصیه ای دارید برای جلسه کمیسیون پزشکی : از اونجایی که قرار نیست برید خاستگاری پس هیچ توصیه ای نمیشه کرد چون دکترها قرار نیست در مورد قیافه یا شخصیتتون نظر بدند. نمره چشم هم چیزی نیست که سلیقه ای باشه پس فقط کافیه خودت باشی:n06: