نه بابا هَک شده :نقل قول:
کد:http://www.xbox360-hacks.com/2010/10/16/geremias-slim-360-dvd-proof-of-concept-----/
نه بابا هَک شده :نقل قول:
کد:http://www.xbox360-hacks.com/2010/10/16/geremias-slim-360-dvd-proof-of-concept-----/
درایو نه, برد درایو:5:نقل قول:
فکر نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطمئن باش
(درایوشو عوض کردن)
دوست عزیز باید tv و عینک مخصوص ( 3d support ) داشته باشینقل قول:
این ها هم که میفروشن تقریبا شبیه به جوک هست و بس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا به نظر من 3D رو بیخیال شید ، پدر چشماتون رو در میاره . صبر کنید تا تلویزیون های فیلیپس که بدون عینک و این حرفها تصاویر 3D رو پخش میکنه بیاد که چشم هاتون کمتر آسیب ببینه .نقل قول:
باید تحمل کنید چاره نیست ! با TV های CRT اصلا نمیشه انتظار بیشتر از اینهارو داشت. حالا با هر کابل و تنظیماتی که میخواد باشه.نقل قول:
بچه ها مدلهای خوبی رو معرفی کردن , منم به شما Camelion رو معرفی میکنم .خوب جواب میده برای Game.نقل قول:
داداش من 2 هفته با شارژی روزی 5-6 ساعت بازی میکنم :31:نقل قول:
WMC ربطی به LIVE نداره عزیزم. شما فقط باید WMC رو تو PC خودتون داشته باشید و فقط کنسول خودتون رو Register کنید.نقل قول:
وای میلاد !! من 5 دقیقه نگاه کردم , خیلی افتضاح بود !! عمق تصویر هم اصلا راضی کننده نیست . این بدون عینک ها خیلی باید چیزه جالبی بشه.نقل قول:
منم بعد از ۵ دقیقه احساس کردم چشمام دارن چپ میشن.نقل قول:
وای میلاد !! من 5 دقیقه نگاه کردم , خیلی افتضاح بود !! عمق تصویر هم اصلا راضی کننده نیست . این بدون عینک ها خیلی باید چیزه جالبی بشه.
کجا دیدین؟به ما هم بگید بریم ببینیمنقل قول:
راستی میثم من یه باتریه شارژیه sony 2000MAH +یه شارژر Sony براش خریدم
قبلا هم یه باتری شارژی Energizer 2450 MAH خریدم
حالا میخواستم بدونم که اگه energizero به شارژر sony بزنم مشکلی براش پیش نمیاد؟بذارم کامل شارژ بشه تا چراغش خاموش بشه؟
خونه دوستمینا.نقل قول:
کجا دیدین؟به ما هم بگید بریم ببینیم
راستی میثم من یه باتریه شارژیه sony 2000MAH +یه شارژر Sony براش خریدم
قبلا هم یه باتری شارژی Energizer 2450 MAH خریدم
حالا میخواستم بدونم که اگه energizero به شارژر sony بزنم مشکلی براش پیش نمیاد؟بذارم کامل شارژ بشه تا چراغش خاموش بشه؟
نه بابا چه مشکلی فقط بزار قشنگ تا اخر شارژ بشه.
در مورد لایو کسی نیست توضیح بده .نقل قول:
یه چیزه دیگه من تو لایو راحت میرم و میام . مشکلی پیش نمیاد ولی جرات بازی کردن ندارم. این رفتن تو لایو هم شنیدم که اگه بن ویو باشه یا اینکه ایمنی دستگاه خوب نباشه ( همون جریانات LT ) بن میشی. حالا که نشدم میشه لایو بازی بزنم؟
ممنون میشم.
برو بازی کن مسلم جان از چی میترسی تو لایو هستی دیگه...هیچی نمیشه.برو halo بزن که سروراشم درست و حسابیه یا cod...نقل قول:
بن ویو هم که شروع نشده......چون بچه ها فعلا دارن بازی می کنن(البته اگه از بلک لیست میترسی یه بحث دیگس:31:)