داره میگه این نامحدودا با این سرعت پایین آبروی ما را بردند. رنکینگ ایران را در زمینه سرعت پایین آوردند. آقای نامحدود دار تو نمی خوای آقای خودت باشی؟!نقل قول:
Printable View
داره میگه این نامحدودا با این سرعت پایین آبروی ما را بردند. رنکینگ ایران را در زمینه سرعت پایین آوردند. آقای نامحدود دار تو نمی خوای آقای خودت باشی؟!نقل قول:
من که گفتم اینا همش کشکه. پیش کی رفتید از کی شکایت کردید
من که امروز خط رو با بدبختی جمع کردم. جمع نمی کردن سرویس رو و هی بهانه میاورد. بهشون گفتم سرویس را جمع کنید دیدم خط رو تبدیل کرده به پس پرداخت. میگم این چیه زدی میگه استفاده کن خوبه مطمین باش راضی میشی. گفتم حالم از مخابرات بهم میخوره جمع کنم آقا جمع. آخر سر بعد کلی بحث و جدل فرم جمع آوری پرینت کرد داد گفت امضا کن تا سه روز دیگه جمع میشه خط
یعنی راحت شدم رفت.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
منم امروز زنگ زدم گفت طبق قرارداد شما این سرعتی که دارید قانونیه چون قرار بوده شیر بشه
از همه دوستانی که پیام منو میبینن خواهش میکنم اگر قصد تغییر سرویس دارین به هیچ وجه سراغ طرح های حجمی مخابرات نرین
چون زوره روز اول گفتن شبکست روز دوم گفتن منصفانست الان میگن طبیعیه شیر میشه عملا گند زدن به سرویس ما زوری میخوان از ما درآمد بیشتر کسب کنند مثل این میمونه صاحبخونه بیاد آبو گازو خونرو قطع کنه که مستاجر پول بیشتر بده شکایت بکنی میگه من که تضمین نکرده بودم همیشه آب وگاز داشته باشی
خواهش میکنم اگر تغییر سرویس میدین تا جایی که امکان داره سراغ حجمی مخابرات نرین و از شرکت های خصوصی سرویس بگیرین مثل مبین نت که طرح های بهتری هم داره نسبت به حجمی مخابرات با این کیفیت سرویس
من خودم مشکل دارم و نمیتونم خطو تخلیه کنم وگرنه تا امروز درخواست داده بودم میگن صاحب خط حتما باید باشه اما به خاطر بیماری نمیتونه بره و درخواست تخلیه بده
نزارین زوری ازتون درامد بیشتر کسب کنند دروغ هم حدی داره اینا یکم احترام نمیزارن به حقوق مصرف کننده هاشون
ینی تو بگو 100 ساله سیاه بخواد ادم از دوباره از مخابرات سرویس بگیره ، ینی خدایی تشتک وب میرم ولی اینا انواع اقسام طرح ها رو هم بزارن عمرا نرم
منم همین خواهش رو از دوستان هم درد دارم
یا همه بمونیم و پیگیر شکایت شیم یا همه تخلیه کنیم. ولی سراغ سرویس حجمی از اینا نریم
اینا مثل اینکه عادت کردن مشتری رو به مرگ بگیرن که به تب راضی شه
دوستان اگر امکانش رو دارید از مخابرات مهاجرت کنید و حجمی هم نیاید، چون این شرکت انقد بی حساب کتابه که حتی ترافیک ۲۰۰ سایت داخلی رو هم نصف حساب نمیکنه و من به پشتیبانی زنگ زدم گفت همچین چیزی به ما ابلاغ نشده، و شرکت شاتل هم نرید که حجم دزدی داره.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، کاربران سرویس اینترنت شرکت مخابرات ایران در منطقه تهران اعلام میکنند که سرویسهای نامحدود این شرکت از چند روز پیش با اختلال و کندی سرعت شدید همراه شده اند.بنا به گفته مشترکان این شرکت اپراتورهای مرکز تماس مشترکان بروز اختلال در سرویس را تأکید کرده اند.مشترکان میگویند: اختلال از چند روز پیش آغاز شده و تا این لحظه رفع نشده است.بروز کندی در سرویسهای اینترنت نامحدود در حالیکه سرویسهای حجمی اختلالی ندارند پیش از این نیز گزارش شده بود.همچنان که مشترکان سرویس های اینترنت نامحدود مخابرات منطقه تهران در آخرین روزهای سال 95 و اولین روزهای سال 96 اعلام میکردند که سرویس اینترنت نامحدود مخابرات تهران دارای اختلال شدید و در برخی روزها قطعی کامل بود و اپراتورهای پاسخگوی شرکت نیز بروز اختلال را تأیید کرده بودند.در همان زمان کامران کاظمی معاون تجاری مخابرات منطقه تهران در واکنش به این مشکل در پاسخ به فارس توضیح داد که «مشکلی که در سرویسهای اینترنت نامحدود وجود دارد مربوط به سرعت اغلب پایین این سرویسهاست، چون سرعت این سرویسها ثابت است در زمان خالی بودن شبکه نیز کاربران این سرویسها نمیتوانند از سرعت بیشتر استفاده کنند. در نتیجه این امر اگر ترافیک در شبکه افزایش یابد افت سرعت کاملاً برای مشترکان محسوس است.»وی اما بروز اختلال در بازه یاد شده را تایید نکرد و گفت: در روزهای اعلام شده اختلالی در سرویسهای اینترنت نامحدود مخابرات منطقه تهران وجود نداشت.چند روز پس از این ایام به دلیل اختلال ناشی از کابل برگردان در شبکه زیرساخت، شبکه به مدت چند ساعت دچار افت سرعت شد. برخی تفاوتها در کیفیت سرویسهای نامحدود و حجمی در حالی ایجاد می شود که مخابرات برای جایگزین کردن سرویس اینترنت نامحدود با حجمی تلاش میکند اما مشترکان در برابر تغییر سرویسهای نامحدود مقاومت میکنند و به دریافت این سرویس اصرار دارند.خبرنگار فارس موضوع این اختلال را با مخابرات منطقه تهران مطرح کرده که در صورت دریافت توضیحات آن را منتشر خواهد شد.
بدبختی اینه نمیشه از جای دیگه سرویس گرفت..فیبر نوری تون سرتون رو بخوره...فیبر نوری داشته باشی بعد سرویس 512 هم بهت نده چون میگن ترافیک بالاست !!!دروغگو که شاخ دم نداره...اونم از سایتشون...هیچ گزینه ای کار نمیکنه...مثلا میخوام تغییر سرویس بدم هیچی نمیشه انتخاب کرد....
سلام دوستان . اطلاع دارید که چطوری میشه خط رو جمع کرد؟
چون پدرم مالک خطه و در ساعات اداری نمیتونه به مرکز مخابراتی مراجعه کنه