همچین آدرسی داریم؟ به نظر که شبیه آدرس کنترلپنل خود مودم هست. توی گوگل هم که گشتم دیدم همه سایتهای ردیابی میگن که همچین IP هیچ جا ثبت نشده و مال هیچ شرکتی نیست. شاید آدرسی هست که خود مودم به دستگاهای متصل بهش میده و Local هست.نقل قول:
Printable View
همچین آدرسی داریم؟ به نظر که شبیه آدرس کنترلپنل خود مودم هست. توی گوگل هم که گشتم دیدم همه سایتهای ردیابی میگن که همچین IP هیچ جا ثبت نشده و مال هیچ شرکتی نیست. شاید آدرسی هست که خود مودم به دستگاهای متصل بهش میده و Local هست.نقل قول:
اصلاً متوجه منظور این دوستمون نشدم. این آدرس لوکال هست. شاید ایشون شوخی کرده باشن:n13:
داداش این که IP لوکالهنقل قول:
وارد پنلت شو و از قسمت check آی پی خودتو ببین
نقل قول:
شاید
چرا که نه :n02:
نوشته آدرس ip اصلا اثری از local نیست ...عجیبه!!!نقل قول:
نقل قول:
منظور اینه که یه IP مال سیستم هست که به مودم میده و یه سری IP هم هست که مودم میده به تمام دستگهایی که بهش وصل هستن. چه با سیم و چه با وای.فای. شما IP خاصی رو دیدین که مودم فعال کرده و نه شبکه مبیننت. دقیقتر بایستی IP رو توی بخش WAN ببینید و نه توی بخش LAN که آدرسها Local هستن.
ممنون گرفتم چیو میگی دوست عزیز.
وای بچه ها من بلاخره ای دی اس گرفتم:n20:
سرعتش فوق العاده ست تا 750 میره:n10:
یه کلیپ 100 مگی رو توی دو دقیقه میگیره:n20:وای اگه میدونستم که اینقدر سرعت ای دی اس ال بالاست اصلا نمیرفتم سراغ مبین نت:n15:
ولی بازم خدا رو شکر که الان از شرش خلاص شدم:n20:
شوخی کردم بابا من ای دی اس الم کجا بود هههههه:n02:
ا بعد اینکه مبارکم باشه ایشالا, امشب 500 مگ به زور و زحمت دانلود کردم:n02:
بله. مال منم امروز یا فردا تموم میشه، فکر نکنم کس دیگه ای اینجا نوروزی داشته باشه... معلومه حتی روی بیشتر از 2 مگ بستنش...نقل قول:
نقل قول:
اینجوری بیشتر مایه ناراحتی و غصه صاحبان اینجور طرحها نمیشه؟ یکی از یه سرعت خوب و عالی بعد از یه زمان خاص بیاد روی یه سرعت بد و ناجور؟
مال منم آخراشه . فیکس 2 مگه . موندم از این به بعد چیکار کنم :n13:نقل قول: