با این حساب یعنی اون پول بیشتری که میدم الکیه, درسته ؟ :31:نقل قول:
البته Slim کپی خور هم نیست که باید در نظر باشه این محدودیت !نقل قول:
با این حساب یعنی اون پول بیشتری که میدم الکیه, درسته ؟ :31:نقل قول:
البته Slim کپی خور هم نیست که باید در نظر باشه این محدودیت !نقل قول:
نقل قول:
البته Slim کپی خور هم نیست که باید در نظر باشه این محدودیت !
اون ۳۸۰ تومنیه کپی خور هست.
از نظر راحتیه بازی xbox360 بهترهنقل قول:
الان سری جدید ( Slim) قیمت خوبی داره و گویا 380 تومنه که به نظره من خریدش عاقلانه به نظ میرسه!
می دونم جای این سوال اینجا نسیت اما اون جا پرسیدم کسی جواب نداد و من خیلی عجله دارم
اگه مشه به بزرگی خودتون ببخشید و جواب بدبد ..ممنونم
ایا می شه ایکس 360 رو به لب تابی که پورت hdmi داره وصل کرد؟یا اون پورت فقط خروجی یه؟
اگه مشه کیفیتش چه طور میشه؟
تصویر خوبه یا نه؟
مانیتور لب تابم FULL HD یه.
فرقی نمیکنه هم تو هارد هم غیر هارد یه جوره !!!نقل قول:
نقل قول:
فرقی نمیکنه هم تو هارد هم غیر هارد یه جوره !!!
اگه تو هارد هم همینجوریه و مشکل برای همه بازیا هست دستگاتون مشکل داره
مدل لپتاپتون چیه ؟؟؟نقل قول:
لپتاپها اکثرآ خروجی hdmi دارن نه ورودی :13:
نقل قول:
می دونم جای این سوال اینجا نسیت اما اون جا پرسیدم کسی جواب نداد و من خیلی عجله دارم
اگه مشه به بزرگی خودتون ببخشید و جواب بدبد ..ممنونم
ایا می شه ایکس 360 رو به لب تابی که پورت hdmi داره وصل کرد؟یا اون پورت فقط خروجی یه؟
اگه مشه کیفیتش چه طور میشه؟
تصویر خوبه یا نه؟
مانیتور لب تابم FULL HD یه.
سلام. دوست عزیز اون پورت فقط خروجی هست
نميدونم مدل دستگاهت چيه اما اگه سفيد نيست خب برادر من بده اون 50 تومني رو بخر كه همرنگ دستگاهت باشه ديگه.اينطور كه خيلي ضايس يه دسته سفيد و يكي مشكي.نقل قول:
خلاصه همرنگ قبليه بگير
من ارکید دارم و میخوام دسته ی مشکی بگیرم و در ادامه هم میخوام قاب کنسول رو به مشکلی تغییر بدم و یک هارد هم بزارم روش :31: میشه الایت :27:نقل قول:
ویرایش:
البته با میثم که صحبت کردم خریدن قاب و این چیزا اصلاً به صرفه نیست :دی ولی باز هم دسته ی مشکی میگیرم :31:
سلام . آقا یه سوال دارم . من بدبخت ، دانشگاه مشهد قبول شدم . حالا میخوام xbox ام رو ببرم . یه خرده راهنمایی می کنین چجوری ببرم بهتره ؟ (ترجیحا خرج نداشته باشه !) (نکته : جعبه اش رو نمی تونم ببرم چون وسایلم زیاده و با قطار میرم و یه کیف دانشجویی دارم !)
ممنون.