سلام
من يه خط اعتباري ايرانسل خريدم و توي کوشي siemens-cx65 قرار دادمش باهاش اينترنت ميرم ولي mms نميتونم بفرستم . مشکي از کجاست؟
سلام
من يه خط اعتباري ايرانسل خريدم و توي کوشي siemens-cx65 قرار دادمش باهاش اينترنت ميرم ولي mms نميتونم بفرستم . مشکي از کجاست؟
دوست عزيز mmsچند وقتي غير فعالهنقل قول:
مگه ایرانسل قراره طرح زمستانی هم بزاره ؟
کسی جواب ما رو نداد
شماره مرکز پیام کوتاه جدید ایرانسل چنده ؟
اس ام اس و زنگ زدن ديگه:31:نقل قول:
نه شمارشو ندارمنقل قول:
من در مورد این مسج سنترها زیاد اطلاع ندارم برای همین با اطمینان چیزی نمیگم.
ولی فکر کنم این شماره ها همش کشکه!فکر کنم خودش اگه یه مسج سنتر پر باشه میره از اون یکی استفاده میکنه
شماره مرکز sms سنترهای جدید ایرانسلنقل قول:
989350002400+
989350001480+
989350001460+
این شماره ها چه فرقی دارن ؟نقل قول:
*
دوستان من 2000 تومان به نمایندگی که ازش سیم رو خریدم دادم که اسمم رو ثبت کنه گفته که می کنم ممکنه این کارو نکرده باشه ؟
چون من نمی تونم از طرح قرمز استفاده کنم !
شماره سرویس سنتر اصلیش 989350001400+ هست
حدود 2 ساعتنقل قول:
دوست عزیز اون فرمی که برات پر کرد و اون فرم هم سند نیست!! فرمه ثبت نامه همون فرمی که تو بسته سیم کارت هست که خودتون هم میتونی فرم رو پر کنی و بفرستی و یا به 120 زنگ بزنی (که رایگانه) و ثبت نام کنی, حالا یا که این فرم رو به ایرانسل نفرستاده یا به هر دلیلی ثبت نام انجام نشده که شما خودت میتونی به 120 زنگ بزنی و خیلی خیلی راحت ثبت نام کنینقل قول:
تا 24 ساعت بعد اس ام اس ارسال میشه که حالا بستگی داره ممکنه 2 دقیقه بعد اس ام اس بیاد ممکنه 2 ساعت بعد بیاد یا چند ساعت بعد البته این در صورتی هست که ثبت نامت تکمیل شده باشهنقل قول:
بله منظور از فعال کردن همون برقراری اولین تماس هستنقل قول:
دوستان عزیز لطفآ شایعه پراکنی نکنین,طرح ها هنوز هم فعال میشننقل قول:
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد شما سیم کارتت رو از نمایندگی ایرانسل نخریدی و از موبایل فروشی بوده یا فروشنده رسمی نه نمایندگی!! چون نمایندگی سیم کارت رو به قیمت اصلی و بدون دریافت هیچ مبلغ اضافه ای ارائه میدهنقل قول:
همون طور که قبلآ گفتم به 120 زنگ بزن
دوستان سيم كارت پيام رسان چنده و هزينه هر اس ام اس چنده؟
شماره سيم كارت پيام رسان فرق داره با عادي ها؟
ممنون
خوب شد گفتي مگه من مي دونستم:31::10:نقل قول:
بستگي به طرف ها مقابلت داره
اگر همشون اپراتور اولند نه نمي صرفه
ولي اگه طرفت(البته قبل از ازدواج) ايرانسل داره بدجوري ميصرفه
يه طرح انتخاب ميكني مثلاً طلائي
تقريباًهمه چيز برات مفت ميفته
sms مفت.gprs مفت , هزينه
مكالمه طي روز خيلي كم
صحبت هاي عاشقانه:11:12 شب به بعد free
سلام
امروز یه sms داشتم که خیلی جالب بود، البته میدونم اینجا جای نوشتن sms نیست اما به هر حال به ایرانسل ربط داره دیگه!
خدایا...ایرانسل را از ما مگیر، خدایا... آنتنش را full بگردان، خدایا... طرح های ما را به اندازه ی مدادرنگی 24 رنگ بگردان، خدایا... هر شب ما را شب یلدا بگردان، همه عمر ما را بین 12 تا 6 قرار ده، دشمنانش را نابود بگردان، IR-TCI را از صحنه روزگار محو بگردان... الهی آمین
دوستانی که کمک کردند نهایت تشکر رو دارم
!! ولی خودمونیما دیگه تو این فصل کسی از 11 بیشتر بیدار نمی مونه !!
دوستان كسي مي دونه كي زاهدان زير پوشش مي بره ايرانسل ؟؟!! :41: بابا اينام شورشو در آوردن:2: الكي پس چرا سيم كارت توي شهرمون ميفروشن قبل از وصل شدن!؟
من شنیدم به زودی کرمان زاهدان و بوشهر به شیکه وصل میشن احتمالا اوایل دی ماه
نه آقا مارو خيلي دوندنو وصل نكردن به ماه بعد موكول كردن .زنگ زدم نمايندگي آشناست طرف مي گفت15 آذر وصل ميشه!!! پس چي شد؟!
تا ايرانسل بتونه به پاي همراه اول برسه فعلاٌ راه زيادي داره
راستي اگه ممكنه مزاياي طرح هاي ايرانسل را مطرح كنيد
به نظر من راه زیادی هم نمونده !!نقل قول:
---
تو ایران هر کاری بخوان بکنن بیچاره سیستانی ها همیشه باید آخر باشن !! اینم ایرانسله و یه کار مقل بقیه ...
خيلي خيلي راه مونده نه ميشه درست حسابي باهاش حرف زد تا از تهران خارج ميشي از دست رس خارج ميشي يه کارت 5 هزار تومنيش به 20 دقيقه مکالمه هم نميرسه فقط و فقط تبليغاتشه که مردومو جذب ميکنه به نظر من ايرانسلو بايد در کنار يه 912 داشتش.
20 دقیقه اغراقه !نقل قول:
طبق طعرفه حدود 75 دقیقه باید بتونید صحبت کنید و یا تقریبا 290 اس ام اس بفرستید.
در ضمن 912 دقیقه ایه و گرون تر براتون در میاد !
اس ام اس هاش هم که می گن گرون نیست ! ولی فرقش با ایرانسل 20 ریاله
من طرفدار هیچکدوم نیستم ولی می گم 912 اصلا از ایرانسل برتر نیست هر دو تاشون زیر خط فقر به سر می برن!
در حال حاضر حق باشماستنقل قول:
ولي ايرانسل 1 ساله اومده همراه اول حداقل 10 سال
تا 1 سال پيش همراه اول هم مشكل داشت مثل همين حال كه داره
جوجه رو آخر پائيز ميخورن
من فقط از طرح قرمز ايرانسل خوشم مياد!
يه سيم كارت خريدم 15 هزار تومان!
2500 بابت طرح قرمز كم شد!
300 تومان بابت ماليات!
من هم در عوض همون هفته اول بيش از 700 تا SMS فرستادم ( به هر شماره اي كه بدستم رسيد-البته با نرم افزار در كامپيوتر اين كار رو كردم)
با هر كس بايد مثل خودش رفتار كرد.
حرف زده بايد هم پاش بمونه !
من دوست دارم هزاران SMS مجاني بفرستم!
ولي هر شب خواب مي بيينم كه سيم كارتم از طرف ايرانسل از خط خارج شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه چيزي براي فروش داشتي و پولي براي تبليغ در اينترنت نداشتي و مي خواهي چند روز بعد هم توي گوگل محصولاتت پيدا بشه برو سايت بازارچه دات او.آر.جي
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اول اينكه راحت بخواب كه از اين خبر ها نيست (كسي ازت خطتو نمي گيره:10:)نقل قول:
بازم تبليغ
10 سال بیشتره چیزی حدود 13 یا شایدم 14 ساله !نقل قول:
جالبه که نسبت به سنش خیلی هم وخوب عمل نمیکنه..
پسر خوب هفته اول 700 تا ؟ این که جوکه !نقل قول:
پسر دائی بنده روزی 700 تا اس ام اس می فرسته !!
تا به حال چیزی حدود 20 هزار تا اس ام اس زده
شما راحت باش و عقده های گرونی اس ام اس رو باز کن ...
ایرانسل اعتباری هم پنجشنبه جمعه ها Gprs رایگان داره؟
بله عزیز داره:20:نقل قول:
سلام.
كي تا حالا اين سرويس رايگان SMS Chat Zone رو كه 24 ساعته آيدي رو آنلاين نگه ميداره فعال كرده؟
خيلي باحاله. خيلي خوشم اومد.اگه خواستين بگين بزارم روشش فعال سازيشو.
خوراک سیم کارت ایرانسل با طرح قرمز و نوکیا ان 73 موزیکال
روزی خدا تا اس ام اس مفتی
تاييد ميشهنقل قول:
ولي ارور زياد دارهنقل قول:
حاجي بزار يك توضيحي هم بده كه فقط روزاي خاصي مثل 5 شنبه يا جمعه كار ميكنه يا همه روزست نحوه كارش رو هم بگو ممنون ميشم.
دوستان سيم كارت پيام رسان چنده و هزينه هر اس ام اس چنده؟
شماره سيم كارت پيام رسان فرق داره با عادي ها؟
ممنون
سیم کارتهای پیام رسان قیمتش 10 هزار تومنه....نقل قول:
هزینهی هر sms برابر 10 تومان هستش که از تمامی اپراتورها ارزونتر میباشد
توی سایت ایرانسل اسامی استانهای سیستان و بوشهر و کرمان هم اضافه شده ولی شهری داخلش نیست
جریان چنن ؟
بردسیر و رفسنجان استان کرمان هم رفت زیر پوشش ایرانسل
انشاا... همین زودیها اسم شهر بعدی رو هم میشنویم
انشا... شهر بعدی هم از شهرهای جنوب باشه
ببخشید اگه 3 تا پست پشت سرهم دادم شرمنده
بچه های رشت، اینترنت ایرانسل از کار افتاده؟ یا اشکال از خط منه!
مرسی
من دقیقا 16 آذر یه سیم خریدم و همون روز چند تا زنگ و اس ام اس زدم آیا در قرعه کسی هستم ؟