دایی بهترین بازیکن تاریخ فوتبلال ایران بود
خسته نباشی کاپیتان .....
Printable View
دایی بهترین بازیکن تاریخ فوتبلال ایران بود
خسته نباشی کاپیتان .....
دایی بازیکن بزرگیه با همه ی خوبیها و بدیهاش . میگین دایی بد بود ؟ انتقاد میکنین ؟ درسته یه مشکلاتی وجود داشت ولی خوبیهاش خــــــــــــیلی بیشتر از بدیهاش بود ...
یکی مثل مایلی کهن که میاد بعد از جام جهانی توی 90 دایی رو میکوبه ، وقتی تیم میدن دستش (فولاد خوزستان) میاد ته جدول !!! ولی همون دایی که تا دیروز سوژه انتقاد مایلی کهن بود ... حالا میبینیم تیمش با شایستگی قهرمان میشه ... !!!
به قوله بهروز عزیز یاشاسین کاپیتان ...
صبوری وشکیبایی دایی در بازیکنان ایرانی نظیر نداره
این همه می کوبیدندش ولی دایی اصلا جواب نمی داد :18:
من استقلالی دو اتیشه هستم . ولی دلیلی نمی بینم که از کار علی دایی تمجید نکنم .
افتخاراتی که علی دایی بهش رسید هیچ کس تا حالا بهش نرسیده ....
سلام دوستان
قبل از قهرماني دايي همه ي شما باور كنين ازش ظاهرا بدتون مي اومد و فحشش مي دادين ولي حالا كه قهرمان شده تمجيد مي كنين ازش دايي خودش هم اينو مي دونست و مي خواست با خوبي و در اوج خداحافظي كنه اينم نتيجه ش تو اين تاپيك واقعا كارش درسته
با تشكر
باي
راستي فکر کنم امروز پرسپوليس 4 تا گل خورد و از جام خذفي حذف شد!!!!
وقتي تو اون تاپيك شما فحش مي دادي يا كل كل مي كردي دنبال كسي نبودي كه برخورد كنه!!!!نقل قول:
خوا هشا بسه دیگه
بابک هم که فقط بلده تاپیک پرسپولیسی ها رو قفل کنه
برو بابا
الان چند نفر هستن مرتب دارن تاپیک اینجوری میزنن و پست های اینچنین میدن
چرا برخورد نمیشه؟
جناب رامیار کی بره بابا ؟؟؟
من که هر چی تاپیک پرسپولیسی استقلالی بستم یا تراش کردم
ادامه پیدا کنه شرمنده چند نفری از دوستان هم میشم
بلهنقل قول:
منم دارم همینو میگم
خودتون ببینین این چند تفر رو
من نمی دونم این اخطار ها تا کی باید ادامه پیدا کنه
چرا تاپیک استقلال یا پرسپولیس اصلا باید قفل بشه؟ چه اینجا چه توی انجمن متفرقه
اصلا نگا کنین تاپیک پرسپولیس تا 12 صفحه میذارن پیش بره و هیچکی جلودارشون نیست ولی مال استقلال هنوز تاپیک زده نشده مستقیم تو تراشه. چرا؟
جناب متین
مدیر ها دم در ننشستن
باید بیان به انجمن تا ببینن چه تاپیکی باز شده
12 صفحه بودن اون تاپیک در چند ساعت هم نشان از توانایی بعضی ها در کل کل داره
اخطار
اتفاقا من دقیقا بر عس فکر می کنمنقل قول:
البته آخرين باري كه من قوانين متفرقه را ديدم ،بحثهاي فوتبالي كلا ممنوع بود.حالا يا قانون عوض شده يا ....من بي خبرمنقل قول:
منم کاملا تایید میکنم :13: بعضیا یه مقدار کم لطفی میکنن :13:نقل قول:
اگه یادتون باشه بعد از بازی استقلال و پاس دیدید که پرسپولیسیا چه تاپیکایی زدن و چه پستایی دادن ولی کسی برخورد نکرد
دوست عزیز برخوردی که شد اون روز مشابه برخورد امروز بودنقل قول:
تاپیک ها تراش شد
یکی دو تا اخطار و تذکر داشتیم
آقا بابک عزیز منظورم این بود که با این سرعت عملی که امروز برخورد شد و تاپیکا به تراش رفتننقل قول:
اونروز برخورد نشد و یادمه تاپیکای اونروز خیلی بیشتر دووم داشتن :20: بهرحال بگذریم
با تشکر از زحمات شما :10:
این شاید اخلاق ما باشهنقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اگر از کار کرد کسی خوشمون نیاد
خودمون رو مجاز میدونیم همه جوره تخریبش کنیم
شخصیتش رو و انسانیتش رو خورد کنیم
این دیگه مرسومه ، عادی شده ، روزمره ست
دیروز دایی فردا هزاران نفر دیگه
اما کاش همه شهامت اقرار به اشتباه رو داشتن
هست تاپیک ها و پست های زمان جام جهانی
و میبینم که چه کسانی بودند که هر واژه بالای 18 رو که بلد بودند نثار دایی و تمام اعضای مونث خانواده اش کردن
دایی تنها هویت فوتبال ایرانه که در جهان میشه دربارش حرف زد با معیار های جهانی ورای استاندارد ایران
گاهی یادمون میره که آدم های بزرگ و آدم های معروف هم انسان هستن
آره دایی خودش رو به همه ثابت کرد
اما یادی هم از مردم ایران همیشه در یاد ها میمونه در یاد او هم میمونه و قهرمانان آینده هم همیشه بیاد خواهند آورد که ما با قهرمانمون چه کردیم
که چه نا مهربان بودیم
روز های ورزشگاه آزادی
و ده ها هزار نفر که به تو فحش میدادند
یادته ؟
خدایی درستهنقل قول:
تبريك
4 به هيچ باختيم ( در واقع لگد مال شديم )
بازي رو ديديد
دفاع تيم ملي جزو باقالي ها بود
اين تيم دور اول آسيا حذفه
مگه با كمك آندو و جادوگر و موشك اخراجيمون شايد يه فرجي حاصل بشه
دركل ديشب آبرو و شخصيت تيم مثلا 1 آسيا رفت زير گل
) -:
هر چند اصلا تو کار فوتبال نیستم ولی از نظر من این مربی مربی نیست از وقتی اومده تیم ما هیچ پیشرفتی نداشته هیچ فقط پسرفت داشتیم
منم موافقم اصلاً مربي،مربي نيست!
موافقم کانال 5 گفت 50 میلیون دادن بهش حالا پشیمون شدن اومدن می گن می تونستیم با این پول کار های بهتری انجام بدیم :41:نقل قول:
با اینکه پرسپولیسیم ولی میگم جزء 5 مربی برتر ایرانه تازه اگر بدترین مربی دنیا هم باشه الان نمیشه عوضش کرد
منم با این مربی اصلا حال نمیکنم
برانکو خیلی بهتر بود
نمیدونم چرا رحمتی رو گزاشته بود دروازه!!!!!
بابا خواسته بود ببينه عين طالب لو تو بازي هاي ملي هوا ميكنه يا نه؟
ولي خداييش مربي فقط برانكو
به نظر من هنوزم ميشه اينو برداشت جاش يكي مثل رنه سيمويز رو آورد ( جلوي ضرر رو هرجا بگيري منفعته)
با اين كه خودم استقلالي ام ولي بازي وحشتناك بود انگار مالديو داره با برزيل بازي ميكنه
:31:
( -:
تیم فوتبال رئال مادرید باتساوی 2بر2 برابر رئال ساراگوسا ضمن تثبیت صدرنشینی فقط به یک برد برای قهرمانی نیاز دارد.:20:
هفته سی و هفتم با تساوی تیم های بارسلون ورئال برابر حریفانشان همراه بود.بارسلونا با نتیجه 2بر2 وبه سختی توانست در خانه خود اسپانول را متوقف کند.آن هم به لطف درخشش مسی.:41:
رئال مادرید هم در زمین سارگوسا به تساوی 2بر 2 رسید.هر دو گل رئال را نیستلروی به ثمر رساند تا بیست و پنج گله شود.:21:
رئال قهرمان میشه......
به این میگن لیگ حرفه ای . رقابت شانه به شانه . امیدوارم بارسا قهرمان بشه .
اصلا بازی رو دیدی؟ مرد حسابی موقعیت گلهای بارسارو شمردی؟نقل قول:
اون آخر بازی هم نمیدونم چی شد! مدافع ها واقعا بی خیال بودن! مثل اینکه خبر تساوی رئال باعث شده بود از قهرمانیشون مطمئن بشن!
مخصوصا دو مدافع پشت سر والدز که حتی به سمت توپ نرفتن!!!
امیدوارم بارسا قهرمان بشه!
با تساوی ریال و بارسا در لیگ اسپانیا تکلیف قهرمانی به هفته اخر رسید .
دوستان خواهشا اين تاپيك رو به بحث درمورد اينكه كي قهرمان ميشه تبديل نكنين.
بله، درسته. رئال مادريد و بارسلونا هردو با تساوي 2-2 مقابل ساراگوسا و اسپانيول ردهبندي هفته قبل را تكرار كردند. در حال حاضر هردو با امتياز مساوي در صدر هستن ولي چون رئال در ديدارهاي مستقيم مقابل بارسلونا نتيجه بهتري داشته (2-0 برده و 3-3 مساوي كرده)، بالاتر از بارسا محسوب ميشه. در هفته آينده كه آخرين هفته و تعيين كننده هست، رئال مادريد ميزبان مايوركا بوده و بارسلونا نيز در نيوكمپ با خيمناستك بازي خواهند كرد. سويا هم كه شانس كمتري دارد، ميزبان ويارئال است.
;)
با اینکه از هر دو تاشون بدم میادنقل قول:
ولی کاشکی رئال قهرمان بشه
چون دلم به حالش میسوزه
و فکر هم بکنم که بشه
چون همه چیز دست خودشه
3 تا دلیل عمده داشت(چند تا دلیل غیر عمده هم داشت) که بارسا باخت (من عقیده دارم باخت)
1- تعویض گودیانسن. وقتی موتا اومد تو بازی احساس بدی پیدا کردم نیمکت این فصل بارسا نیمی از قدرت تیم اصلی رو هم نداشت تعویش موتا هیچ دلیلی نداشت. بارسلونا ثابت کرده هر وقت دفاع کرده باخته.
2- خودخواهی اتوئو. دقیقه 85 تو اون حرکت انفجاریش می تونست راحت با یه پاس به بیرون به مسی کار رو تموم کنه.
4- الگوئر: این قدر از این بازیکن بدم میاد تو گل دوم اسپانیول پویول و تورام آفساید گیری کردند اما این دیوونه آفسایدو پر کرده بود (حسش نیست اسمایل بذارم)
دلایل دیگه هم داشت بد شانسی ، بی دقتی مهاجمان ، سهل انگاری مدافعان، ویکتور والدس، محتاط بودن رایکارد، نداشتن نیمکت قوی و قوی بودن اسپانیول(کلا همیشه مقابل بارسا شاخ میشه)، و .......
عزیز من من دو تا بازی رو دیدم :20:نقل قول:
ولی رئال هم میتونست این بازی رو ببره ولی بد شانس بود .دوستانی که بازی رئال رو دیدن متوجه میشن.:10:
واقعا حیف شد!نقل قول:
آخه دقیقه 89 ؟ :41:
احتیاط ریکارد - خودخواهی مهاجم - بازی بد الگر - بی دقتی مهاجمان - بی خیالی مدافعان و ..
جالبه که این اشتباها از سوی بازیکنان و مربی توی چند تا از بازیهای اخیر هم تکرار شد ولی باز هم ...
کاشکی یکی جدول بازیها هم بزنه بفهمیم چند امتیاز دارن
توی teletex نوشته شده.