سرعت همچنان پایین....اینم وضعیت پینگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرعت همچنان پایین....اینم وضعیت پینگ
سلام. این خدمات مبتنی بر محتوا چیه. 70 تومن قبض اومده ۱۴ تومن خدمات
اینا چه خدمتی کردن ما نفهمیدیم
sms هایی هستن که ازت پول کسر میکنننقل قول:
ستاره 800 مربع رو بگیر
خواستی غیر فعال کن
از نرم افزار my mci هم میتونی این کار رو بکنی
دوستان همراه اولی وضعیت دانلود شبانه امشب چطوره؟
مال من سرعت خوبه حدودا با 4 مگابایت دانلود میکنه اما هر 30 دقیقه سرعت صفر میشه و باید یکبار دیسکانکت کنم تا دوباره اینترنت وصل بشه. کسی همچین مشکلی رو داشته؟
سرعت همچنان پایینه، اما به نسبت چند روز پیش میشه گفت بهترهنقل قول:
اون قطعی آره خیلی رو اعصابه اما تایم مشخصی نداره، عشقی کاره میکنه، یهو میبینی وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه
من امروزم زنگ زدم بهم گفتم پیگیرن ( حالا چقدر پیگیرن خودشون میدونن و خداشون )
تا اطلاع ثانوی نمی شه بسته شبانه زد!؟؟؟؟؟؟
معلوم نیس چ بلایی می خوان سر شبانه ها بیارن
همراه اول بسته های اینترنت نامحدود شبانه را حذف کرد
سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغیه ای به اپراتورها ارسال کرده که بر اساس آن ملزم به تغییر و حذف برخی از بسته های خود می شوند. حال همراه اول نیز خبر می دهد که بر همین اساس، در برخی از بسته ها تغییر ایجاد کرده و بسته های شبانه نامحدود خود را نیز حذف کرده است.
اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران در اطلاعیه ای اعلام کرد: «پيرو ابلاغ مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص رعايت كف قيمت بسته های اينترنت، کلیه اپراتورهای تلفن همراه کشور موظف به حذف يا تغيير برخی بسته های اينترنت خود شده اند.»
حال همراه اول گزارش می دهد که از روز سه شنبه ۳۰ خرداد ماه بسته های اینترنت خود را با تغییراتی همراه کرده که شامل تغییر حجم شبانه بسته های آلفا و آلفا+ (۴ بسته)، توقف فروش بسته های نامحدود شبانه در *۱۰۰۰# (۶ بسته) و توقف فروش بسته های محدود شبانه (۳ بسته) می شود.
جلوی گرونی رو نمیگیرن ولی سریع جلوی ارزونی رو میگیرن
مقصرخودمونيم ، اگه فقط ى هفته ملت تحريم کنن همراه اولو يا هر دزد دگه اى رو، حتى ى شارژ هم نخرن اينا ب چيز خوردن مى افتن... اما واقعا کوووو ملت!!!!
سلام
در واقع برای هر دانلود و آپلودی دیگه باید پول داد. و اینکه هنوزم اشتراک 8 به 1 و برای سرعت دانلود نمی تونی هیچ اعتراضی بکنی - و جالب ترش اینکه پینگ بالای 300 رو فقط میشه شکایت کرد.
يه چيزی قراره جاش بياد به هر حال...
با عنایت به مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات مبنی بر رعایت کف قیمت بسته های اینترنت منتظر طراحی و ارائه بسته های جدید شبانه باشید.
این اینترنت ۱ تا ۱۱ رایگان با سرعت ۴ مگابایت مثل یه خواب یا رویا بود
که الحمدالله با این مصوبه از خواب بیدارمون کردن و دوباره بهمون فهموندند
((اینجا ایرانه ایران))
- - - Updated - - -
این اینترنت ۱ تا ۱۱ رایگان با سرعت ۴ مگابایت مثل یه خواب یا رویا بود
که الحمدالله با این مصوبه از خواب بیدارمون کردن و دوباره بهمون فهموندند
((اینجا ایرانه ایران))
احتمالا براش محدودیت حجمی میزارن کلا سازمان مقررات با بدون محدودیت مخالفه چه اینترنت چه مکالمه
مکالمه رو هم محدود کردن و تایید شد. حجم بزارن تایید میشه
مثلا روزی 60 گیگ
وقتی بحث کف قیمت مطرح میشه مطمئن باشید با قیمت های فعلی دیگه خبری از مثلا 60 گیگ یا حتی مثلا ده گیگ در روز هم نخواهد بود. تصور نمیکنم کف قیمت رو مثلا صد تومن یا دویست تومن بابت هر گیگ بگذارند که بنظر من حدود هزار تومن خواهد بودنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
تغییر در برخی بسته های اینترنت با مصوبه رگولاتوری
پيرو ابلاغ مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات رادیویی در خصوص رعايت كف قيمت بستههای اينترنت، کلیه اپراتورهای تلفن همراه کشور موظف به حذف يا تغيير برخی بستههای اينترنت خود شدهاند.
در همین راستا همراه اول، از روز سهشنبه ۳۰ خرداد ماه بستههای اینترنت خود را با تغییراتی همراه کرده است که شامل تغییر حجم شبانه بستههای آلفا و آلفا+ (۴ بسته)، توقف فروش بستههای نامحدود شبانه در #۱۰۰۰* (۶ بسته) و توقف فروش بستههای محدود شبانه (۳ بسته) میشود.
لازم به ذکر است قیمت هیچ کدام از بستههای موجود قابل انتخاب، تغییری نکرده است و تنها حجم هدیه شبانه بستهها عوض شده است تا مطابق با مصوبه ۲۴۹ سازمان تنظيم مقررات شود.
مشترکینی که در حال حاضر در حال استفاده از بستههای حذف شده هستند، تا پایان زمان و یا حجم بسته فعلی، اجازه استفاده از بسته را داشته و پس از اتمام حجمی یا زمانی، امکان خرید مجدد بستههای حذف شده را نداشته و پیشنهادات جدیدی دریافت میکنند.
مشاهده تغییرات بستههای اینترنت در سایت همراه اول:
http://www.mci.ir/notrino-plans
من تا 15 روز دیگه بسته شبانه نامحدود 1 تا 11 دارم. ولی از پریشب که بسته ها رو برداشتن سرعت دانلود من کم شده. قبلا با 4 مگ میگرفت الان نهایتا 300 کیلوبایت. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟ شبانه ها رو سرعتشونو محدود میکنن؟
من تازه 4-5 روزی بود با این بسته های شبانه همراه اول آشنا شده بودم و یه بسته یک هفته ایش رو خریدم
تازه داشت خوشم میومد که امروز حذفش کردن
فکر کنم خواستن حال منو بگیرن :n05:
تازه خواستم هارد جدید بگیرم برای این بسته نامحدود!خدا این همراه اول نابود کنه.
دوستان یه سوال من قبل از اینکه حذف کنه نامحدود رو یک ماهه خریدم. الان اون برای من فعال باقی میمونه تا زمانش بگذره؟ یا حذف میکنن؟ :|
بله،تا اتمام بسته برای شما فعالهنقل قول:
حیف پول که برای مودم 4جی دادیم. الان هیچ اپراتور دیگه ای بسته نامحدود نداره؟
سرعت من که امروز غوغا کرده بود! 77 گیگ از ساعت 2 تا 7!
حیف که بیست روز دیگه بسته ام تموم میشه [emoji26]
بسته نامحدود سه ساعته ایرانسل هست 2 هزارتومن با حجم 60 گیگنقل قول:
راه نداره بدون بسته 4G فعال بشه ؟
اینجور که من جواب گرفتم،فک نکنم حالا حالا ها نامحدود اضافه بشه!:n03:ایرانسل هم که سرعتش بیشتر از 1 مگ نمیشه!نزدیک 100 گیگ گذاشته بودم صف دانلود،حیف!:n27:
با توجه به اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تا اطلاع ثانوی ارائه بسته ها با همین روال صورت می پذیرد.
مخابرات که گند زد به سرویس های نامحدودش. اینم درشو بستن که کاربرا تخلیه نکنن بیان سراغ اپراتورا. واقعا عجب داستانی داریم:n38:نقل قول:
آدم بزاره فرار کنه از این دیوانه خونه :n34:
خوب با توجه به بازار رقابتی ، دستور دادن که سرویس های نامحدود از روی اپراتورهای مبایل حذف بشه . مشخص هست که دستور از بالاست چون 10 روز نیست که همراه اول بسته های جدید رو ارائه داده بود !
حالا دلیل این کار دقیقا به چه خاطر هست مشخص نیست اما اگه این بسته های نامحدود دوباره روی سرویس های ADSL برگرده بازم خوبه ! باید دید برنامه چی هست !
متاسفانه یوزر نتیجه نهایی رو می بینه و از روند این برنامه ها اطلاعی نداره !
همراه اول؛ اپراتوری که از آخر، اول شد!
با وجود اینکه کنسرسیوم اعتماد مبین صاحب ۵۰ درصد شرکت مخابرات ایران است اما به دلیل ناهماهنگی در پرداخت اقساط این واگذاری بزرگ و اختلالات به وجود آمده، مشکلات فراوانی در اپراتور وابسته به آن شرکت ایجاد شده و مشترکین همراه اول همواره از کیفیت پایین خدمات نالان هستند و این در حالی است که به تازگی یکبار دیگر رتبه ۱ به این شرکت اهدا شد!
به گزارش کلیک، ثروتمندترین وزارتخانه ایران پس از وزات نفت در واقع وزارت ارتباطات به حساب می آید و درآمد آن بالغ بر ۵ میلیارد تومان است که ۱۰۰ درصد این درآمد قابل تحقق است. این آماری است که مرکز پژوهشهای مجلس در گزارشی بدان اشاره کرده است، بااینحال این وزارتخانه بهعنوان نهاد ناظر خدمات دهنده به چهار خدمت ارتباطی به مردم همواره یک رکن نارضایتی دولتها را تشکیل داده است.به دنبال تصمیم دولت نهم مبنی بر خصوصیسازی شرکت مخابرات، اسفند ۸۵ این شرکت کشف قیمت شد و در پاییز سال ۸۸ به میزان ۵۰ درصد و یک سهم شرکت مخابرات ایران به کنسرسیوم توسعه اعتماد مبین واگذار شد. این کنسرسیوم شامل سه شرکت سرمایهگذاری توسعه اعتماد و شهریار مهستان از شرکتهای زیرمجموعه بنیاد تعاون سپاه و شرکت گسترش الکترونیک مبین ایران از شرکتهای زیرمجموعه ستاد اجرایی فرمان امام تشکیلشده بودند و با خرید شرکت مخابرات ایران که بزرگترین خرید قرن هم نام گرفت، این شرکت را به تملک خود درآوردند.
معاملهای که ۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بود و بزرگترین معامله تاریخ بورس ایران خوانده شد. البته در میانه راه با یک فسخ و وصل مجدد به دلیل پرداخت نکردن اقساط این خرید به دولت روبرو شد، اما بررسیها نشان میدهد بعد از خصوصیسازی مخابرات این شرکت خدماتی نتوانسته همگام با استانداردهای جهانی حرکت کند. البته گفته میشود اختلاف بین سهامداران این شرکت با سازمان خصوصیسازی، سبب شده تا بهینهسازی و ارتقا کیفیت خدمات اپراتور همراه اول و سایر خدماتی که شرکت مخابرات ارائه میکند، از سایر اپراتورها پایینتر باشد.
هرچند که شرکت مخابرات در اعلام رتبهبندی که سالانه از کیفیت اپراتورها منتشر میکند، نام همراه اول را همواره در سر لیست بهترین خدمات دهندگان تلفن همراه قرار میدهد، اما شبکه تلفن همراه این اپراتور نه تنها نسبت به خدمات متنوع بخش خصوصی بلکه نسبت به اپراتورهای کشورهای همسایه ازجمله افغانستان عراق هم پایینتر است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مرجع داوری اعتراضهاست؛ مرجعی که یکی از معاونتهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است و درست به همین دلیل هم به نظر میرسد صدای اعتراض مشترکان درباره کیفیت پایین اینترنت همراه اول و اینترنتی که شرکت مخابرات از طریق تلفنهای ثابت به مشترکان ارائه میکند، بهجایی نمیرسد. زیرا شرکتی که بیشترین سودآوری را دارد وقتی بهصورت دولتی اداره شود، داستان تکراری مدیریت دولتی و بهرهوری پایین تکرار میشود.
نکته جالت توجه این است که در بخش دارندگان پروانه انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت (FWA) نیز شرکتی از زیرشاخه های سهامداران اصلی مخابرات و همراه اول حائز رتبه اول شده است. در این زمینه، «شرکت ارتباطات مبین نت» اول و «شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل» دوم، در بخش دارندگان پروانه ایجاد و بهره برداری از شبکه ارتباطات ثابت (FCP)، «شرکت انتقال داده های آسیاتک» و نهایتاً در بخش دارندگان پروانه ارائه خدمات انتقال داده از طریق ماهواره (SAP) «شرکت ارتباطات ماهواره ای سامان» حائز رتبه برتر نسبت به سایر شرکت ها شدند.
رقابت در عصر مدرن به معنی دخالت دولت در بازار و تعیین نرخ کف برای حمایت دیگر شرکت ها نیست!
این دقیقا خلاف رقابت و ایجاد بازاری راکد و بدون پیشرفت است.
رقابت در کشورهای توسعه یافته باعث بلعیده شدن شرکت های کوچک توسط شرکت های بزرگ و به وجود اومدن ابر شرکت ها شده .
این طرز تفکر داخلی و دخالت دولتی متاسفانه مانع اصلیه توسعه ورشد است.
رعایت "کف" قیمت !!!! همه جای دنیا سقف قیمت رو مدیریت می کنند تو این خراب آباد دزدان حرام خور نگران کف قیمت هستند که مبادا آب خوش از گلوی کسی پایین بره !!! نفرین نفرین نفرین ...
دوستانی که سرعت دانلود شبانه ۴ مگ رو داشتن آیا سیم کارت ۴ جی دارن؟ چون من سیم کارتو ارتقا ندادم و سرعتم ۱ تا ۱.۵ هست.
تمامی دوستان حتما به آدرس زیر مراجعه نمایند.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
باید فقط گفت زااااررررتنقل قول:
منی که گیم بازی میکنم با این اپدیت های 10 الی 15 گیگی چه کار کنم :n03: هر چی طرح بود حذف کردن هم همراه اخر و هم ایرانسل (ایرانخل)
تازه شعارهاشونم بر اساس اینترنت میدن خاک برسرا:n34:
ایرانچل بگی بهترهنقل قول:
دوستان،لطفا نسبت به حذف بسته های نامحدود اپراتورها شکایت کنید،هرچه بیشتر باشیم بهتره.(هر چند به ت.. چپشونم نیست)
خب آخه مساله اینه که این سایتی که شما دادی خودش باعث و بانی حذف نامحدودهاست . تنظیم مقررات این مصوبه رو دادهنقل قول:
خب منم هدفم همینه که ببینن چرا دستور حذف دادننقل قول:
نکنه تو هم حقوق بگیر اپراتورایینقل قول:
چقدی هست؟
شاید بتونم بیشترشو واست خیرات کنم کارت راه بیافته
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان تو منطقه ما 2g همراه اول پوشش خوبی نداره ( 3g و 4g که بماند )
به طوری که وقتی گوشی رو لب پنجره میاریم انتن خوب میشه ولی وقتی تو خونه هستیم انتن خیلی بده ( بعضی وقتا فقط 1 خط یا 2 خط انتن داریم )
حتی شده کسی زنگ زده و پیام مخاطب در دسترس نیست رو شنیده
منطقه ما تو این چند ساله پر اپارتمان شده و من احساس میکنم تو دکل تغییری ندادن چون چند سال پیش بهتر بود
حالا به نظرتون شکایت تو 195 فایده ای داره ؟ ( بازم میگم انتن لب پنجره خوبه )
ممنون
از هیچی که بهتره !نقل قول:
باز حداقل میگی من درخواست دادم و رسیدگی نشد
ولی من چندین مورد دیدم که که از طرف اپراتور پیگیر بودن ( البته ایرانسل )
تلاشت رو بکن ، تاثیر داره
نوبره والا
درشو گل بگیرن