موج اعتراض به افزایش 2 برابری نرخ بستههای اینترنت ایرانسل در صفحه اجتماعی وزیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
موج اعتراض به افزایش 2 برابری نرخ بستههای اینترنت ایرانسل در صفحه اجتماعی وزیر
4 نفر امثال شما باعث شده هر بلایی بخوان سرمون بیارننقل قول:
اونایی که میگند سیمکارتمون رو انداختیم سطل اشغال فازتون چیه؟! هرچند که اینکارو نکردین...
دو روز دیگه رایتل و همراه اولم قیمتا رو میبرن بالا میره تو سطل اشغال اونوخت بی سیمکارتین!!:n02:
اونایی که میگند اعتراض فایده ای نداره پس چیکار کنیم؟
حداقلش اینه که قیمت 20 تومن و میکنه 15 تومن
حاجی داره جواب میده اکثر خبرگزاری ها دارند اخبار رو پوشش میدننقل قول:
اینم لینک صفحه وزیر اینجا هم حتما برین
دوستان عزیز من با اقای قائم پناه صحبت کردم و ایشون گفت که این افزایش قیمت ایرانسل غیر قانونی بوده و دارن پیگیری میکنن و از مسئولین ایرانسل جواب خواستن! همچنین گفت حجم شکایات از ایرانسل زیاد بوده....
شما هم به ایشون زنگ بزنید و از افزایش بسته ها شکایت کنید:
88112912
دوستان طبق اخبار رسیده به بنده موج گسترده اعتراضات داره کار خودشو می کنه فقط لطف کنید و همچنان به تحریم کامل اینترنت ایرانسل ادامه بدید وتا بازگشت کامل تعرفه ها به قیمت های سابق تحریم را قطع نکنید و در صفحه وزیر هم اعلام نارضایتی خودتونو ابراز بفرمایید
سایت 195یادتون نره :n16:
#تحریم_ایرانسل
ایرانسل خیل از اکانتها رو در اینستگرام مسدود و کامنتها را پاک می کنه در حالی که حاوی کوچکترین توهینی نیست این کامتها! در کلوب هم همینوطر و دست به پاک کردن کامنت زده این اپراتور دزد. باز هم بردید و اعتراض خودتونو نشون بدید
#تحریم_ایرانسل
قائم پناه کیه؟نقل قول:
از دوستان عزیز هکر خواهش میکنم یکی بیاد سایت ایرانسل ه*ک کنه دلمون خنک شه
حالم بهم میخوره از ایرانسل دزد
لینک صفحه وزارت ارتباطات
به صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپیوندید و به دوستانتان این صفحه رو معرفی کنید
دوستانی که میگن ایرانسل برای اینکه ضرر نکنه تعرفه رو بالا برده لازمه که این متن رو بخونن ( طبق تجربیات خودم )
من پارسال یک خط 10 مگ اختصاصی برای سرور گرفتم . هزینه ماهیانه 3 میلیون و 600 هزار تومان ( در خط اختصاصی پهنای باند نامحدود هست )
با این خط در ثانیه میشه با سرعت حدود 1 مگابایت در ثانیه دانلود کرد . که در 24 ساعت میشه 84 گیگابایت و در ماه میشه 2520 گیگابایت .
حالا اگه بخوایم هزینه پورت رو تقسیم بر حداکثر حجم در ماه کنیم ، هزینه هر گیگ میشه حدود 1400 تومان ( حالا این هزینه مصرف کننده هست ، قطعا اپراتور ها خیلی ازین ارزون تر پرداخت می کنن)
حالا اگه ایرانسل هر گیگ رو 10.000 تومان بده = با 8600 تومان سود برای بسته و اگه با قیمت هر کیلوبات 0.5 ریال استفاده کنید قیمت هر گیگ میشه 50.000 تومان .
حالا اگه اپراتور بخواد 2520 گیگ درماه با بسته بفروشه ، مبلغ 25.200.000 تومان کسب شده و اگه به نرخ آزاد از اینترنتش استفاده بشه ، مبلغ 126.000.000 تومان میره تو جیب اپراتور !!
این فقط درآمدی هست که بابتش فقط 3 میلیون و 600 هزار تومان ( به قیمت مصرف کننده ) بابتش پرداخت شده .
باقیش با خودتون !!!
من هنوز 1 گیگ از بستم مونده دیشب یک تست گرفتم با هزار بدبختی 700 پینگ ایران سرعت 10 کیلو آپلود 1 کیلو تازه ساعت 12بود بعدش ساعت 3 که تست کردم کلا اصلا همینم نگرفت :|:n27:نقل قول:
هیچی دیگه موندم چجوری این بسترو تموم کنم :D
نقل قول:
ایرانسل اصلا براش مهم نیست این چیزها می خواد با همون زیرساخت نسل 2 نسل چهار هم ارایه بده و فقط و فقط افزایش درآمد خودش براش اهمیت داره...
#تحریم_ایرانسل
آره والا افتضاحه افتضاحه تازه قیمت بسته هاشم گرون کرده که یک جوری این کم کاری تو خرید پهنای باندو بپوشونه ولی باز هم افتضاحه کلا 3 جی و 4 جی فقط یک اسمه تو ایران ،ولی با این حال دیروز خط رایتلمو انداختم یک تست زدم خیلی اوضاعش خوب بود خیلی پایداری داشت با همون سرعت1 مگش!نقل قول:
ابراز نارضایتی و خشم مردم از افزایش 2برابری قیمت بسته های اینترنت این اپراتور در اکانت رسمی ایرانسل:
#تحریم_ایرانسل
اونايي ك ميگين همراه و رايتل هم گرون ميكنن مطمين اگر يك ذره محكم باشيد و ايرانسل رو تحريم درس عبرتي ميشه براي بقيه...
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
عزیز اینترنت موبایل در همه جای دنیا خیلی گرونتر از ADSL هست و بیشتر قیمت به خاطر هزینه نگهداری و راه اندازی شبکه استنقل قول:
در جایی خوندم ایرانسل تا حالا بین ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومن بابت راه اندازی شبکه نسل ۳ و ۴ هزینه کرده.ضمنا دولت هزینه سنگینی بابت مالیات ازش میگیره
بابت ۶ماه اول سال ۹۲ چک ۲۲۰ میلیارد تومنی پرداخت کرده و تصویرش تو آرشیو خبرگزاری ها هست(سال ۹۲ حدود ۴۴۰میلیارد تومن پرداخت کرده)
با این حال تا وقتی که ۲اپراتور دیگه ارزون تر و با کیفیت مشابه(کیفیت بستگی به منطقه داره بیشتر)عرضه میکنن باید به سراغ اونها رفت
بزنید شبکه خبر معاون سازمان تنظیم داره بحث میکنه
حرام زاده میگه قیمت ها کاهش پیدا کرده و درباره بسته ها تا وقتی از سقف تعیین شده ما فراتر نرود دخالتی در قیمت بسته ها نمیکنیم
ویرایش : ساعت 14.29 صحبتش تمام شد
خوشم میاد به جا اینکه به بیس کار که اینترنت گرون ایران هست اعتراض کنید رفتین چسبیدین به بسته های ایرانسل که خلاف قانون نیستن !!
شما اگه مرد اعتراضید برید به اینترنت داغون و گرون کشور اعتراض کنید نه به بسته های ارزون تر از حد قانونی !!
باید تو موقیت خاصی قرار بگیره تا اعتراضات بیشتر سر صدا کنه مثل همین الان که بیشتر خبر گذاری سریعا زدن ....نقل قول:
به نظر من الانم موقیت خوبی شیف بدیم به قیمت گرون اینترنت شاید کلا نرخ کلی بیاد پایین ..........
صرف قانون بودن که دلیل نمیشه، خیلی از قانون ها خودشون بی قانونی محض هستند دلیل نمیشه به اسم قانونی بودن مردم رو ساکت کرد. چیزی که واضح هست دزدیه حالا می خواد قانون هم پشتش باشه یه نه.نقل قول:
گذشته از این مشتری و بازار قیمت نهایی رو تعیین می کنه اگه ملت تحریم شون کنند مجبور میشن به خواسته مردم اهمیت بدن. الان هم قیمت دلار تو بازار رسمی و غیر رسمی خیلی بالاتر از اون چیزیه که قانون تعیین کرده پس چرا اینجا قانون رو معیار قرار نمیدن
در اخر هم سنگ بزرگ نشونه نزدنه شما اول تو این مساله جزیی تر پافشاری کن و اون رو به نتیجه برسون بعد ادعای کار بزرگتر و سنگین تر رو داشته باش
اون فارس نیوز که کلا دشمن ایرانسله .نقل قول:
درسته بازتاب داره اما این قضیه غیر قانونی نیست که اعتراض فایده داشته باشه . کار از بیخ خرابه مشکل اصلی نت گرونه ایرانه
شما فک کن 1% بعد از این ملت برن سراغ اعتراض به اینترنت کشور !!نقل قول:
دوستان از این صحبتهای اعصاب خرد کن بهتره فاصله بگیریم چون طبق معمول آب از آب تکان نخواهد خورد و بقول یکی از همکاران مسن ما (که چند سال قبل هم مرحوم شد) ما مردم ایران در برابر گرونی ها بعد از مدتی جا باز می کنیم ...
پس بی خیال.
حالا سوال مهم اینه:
کدوم بسته ها دچار تغییر قیمت نشدند و همچنان بصرفه هستند؟
حرف شما متیننقل قول:
اما چه قیمتی ؟
کشور رومانی 2 سال پیش پورت 2 گیگابیت رو با قیمت 60 یورو با پهنای باند نامحدود ارائه میداد که قطعا از نسل سوم و چهارم ارزون تره !
یک دکل برای مثال 100 مگابیت ظرفیت داشته باشه ، تمام ارقام من X10 میشه
مگه چقدر هزینه نگهداری داره ؟؟ 1 نفر به ازای هر 10 دکل مسئول نگهداری هست که حداکثر ماهی 1 تومن حقوق میگیره . نهایتا تجهیزات شبکه کلا بسوزه که باز هم یک دهم درآمد دکل رو هم شامل نمیشه
اینطوری دفاع نکنید . سود ایرانسل خیلی بیشتر از این حرفاست که شما بخوای سر 200 ، 300 میلیاردش بحث کنی !
جدای از این بحث میتونست خیلی محترمانه اعلام کنه که مشترکان عزیز ، به فلان دلیل قیمت بسته ها رو باید بالا ببریم ، نه اینکه شعار بدن ارزون کردیم و عملا سر مردمو کلاه بذارن
شما اگر میتونید سیم کارت همراه اول استفاده کنید که خیلی بصرفه ترهنقل قول:
جالبه، همین الانم واسه خیلیاعادی شد... شما اگه پول داری، فرقی نمیکنه! اما هیچ کدوم به صرفه نیستن!!!
اتفاقا ایرانول اومد همون به صرفه ها رو گرون کرد. الان دیگه بقیشون مفتش هم گرونه.نقل قول:
دوستان ما کاری نداریم که این کار ایرانسل قانونی بوده نبوده به ایرانسل باشه که بسته 1گیگی رو می کنه 49900تومن میگه آقا از سقف پایین تره دیگه! پس قانونیه!
ما با واکنش خودمون و اعتراض این اپراتور مجاب به کاهش قیمت ها خواهیم کرد. تاثیر این اعتراضات هم به راحتی می تونید در فضای رسانه ای ببینید فقط و فقط طی 2 روز
#تحریم_ایرانسل :n05:
به این نکته هم توجه داشته باشید که از خود شرکت ایرانسل هم در این تاپیک می یاند افراد و پست می زارند که شما رو از شکایت بی خیال کنند و می گند آقا دیگه اتفاقیه که افتاده دیگه شکایت نکیند ولش کنید!!! :n24: در حالی که اگر شکایت زیادی ثبت بشه خود وزیر بطور مستقیم پیگیر این پرونده کلاهبرداری خواهد شد
پس
با مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ثبت شکایت از گرانی 2برابری بسته های ایرانسل طی 1روز نارضایتی خودمون رو از این گرانی ها نشون بدیم.
از اینترنت ایرانسل هم دیگه ما استفاده نمی کنیم برای افرادی هم که نیاز مبرم به اینترنت همراه دارند و دسترسی به ADSL براشون امکان پذیر نیست می تونند از بسته های همراه اول (2/5گیگ 1ماهه 10هزارتومن) استفاده کنند که بسیار به صرفه تر هستند جالبه بدونید حتی نسل دوم همراه اول هم سرعتی برابر با 10 تا 20کیلو در ثانیه به شما میده (نسل سوم8تامگ10 سرعت ثابت)
رایتل هم گزینه مناسبیه برای جایگزینی
#تحریم_ایرانسل :n25:
خب برید همراه اول بگیرید
همراه اول اعلام کرد که هیچ تغییری در قیمتها نخواهد داد
مگه ادم دیوانه است وقتی همراه اول داره نصف قیمت اینترنت میده بره از اینترنت ایرانسل که دو برابر همراه اول هست استفاده کنه
والا کیفیتشم از ایرانسل الان بهتره
همراه اول هم به زودی کاربراش زیاد میشه و مجبوره یا باند بخره یا گرون کنه که...
Sent from my LT25i using Tapatalk
تو خونه هایی ک دکل نصب میکنه پول اجار رو نمیگی؟نقل قول:
همراه اول همین الانم کاربرانش زیاد هست و کم نیاوردهنقل قول:
مخابرات مالک 90 درصد همراه اول هست
50 درصد مخابرات متعلق به سپاه و 20 درصد متعلق به دولت و 20 درصد متغلق به ستاد اجرایی فرمان امام هست
اینها برای اینکه ایرانسل رو که 50 درصدش واسه افریقای جنوبی هست از دور خارج کنند دارند با همراهی رگولاتوری و وزارت ارتباطات و زیر ساخت فشار مضاعف روی ایرانسل از لحاظ پهنای باند و غیره میارن
هدف همراه اول جذب مشترکین ایرانسل هست قیمتها رو هم ببره بالا مطمئن باش خیلی کمتر از ایرانسل خواهد بود
دوستان عزیز (مهم)
لطفا متن زیر رو در شبکه های اجتماعی مثل وایبر کپی پیست کنید تا همه بفهمن که ایرانسل نمیتونه هرکاری دلش خواست با مشتریانش انجام بده
فوری فوری
حتما کپی کنید
مهم
لطفا در صورت امکان سیم کارت های ایرانسل خود را خاموش کنید
به دلیل افزایش دوبرابری بسته های اینترنتی لطفا تا اطلاع ثانوی و بازگشت قیمت بسته ها به کمتر از قیمت های قبل از گرانی از خرید بسته های اینترنتی ایرانسل خودداری کنید
مطمئن باشید با اتحاد خودمون حتما شرکت ایرانسل عقب نشینی میکنه
فقط کافیه چند وقت به هیچ عنوان از سیم کارتهای ایرانسل استفاده نکنید
در ضمن نگران پاک شدن اطلاعات برنامه های وایبر و لاین و .... نباشید،با تعویض سیم کارت هیچ تغییری در کارکرد گوشی ایجاد نمیشود و شما میتوانید به روال گذشته با همون شماره ای که برنامه های خود را فعال کرده اید به فعالیت خود ادامه دهید.
انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
ایرانسل تحریم
انصافا روزای اول که 3g اومده بود سرعت فوق العاده من تو ارومیه با سیستم 987 کیلو سرعت دانلود داشتم اما الان افتضاح شده گذشته از افتضاحیش گفتن 4g هم اومده رفتم 12 هزار تومان دادم سیم کارتم رو یوسیم کردم ولی الان یک ماه گذشته فعلا نام مبارک 4G یا LTE رو گوشی ندیدم گوشیم نوت 3 n9005 هستش تازه الان هم که قیمتها خیلی گرون شده دو گیگ 20 هزار تومان در حالی که اگه از اعتباری 0.75 حساب کنیم میشه 15 هزار تومان تا اکثرا جاها هم مخصوصا فضای بسته که E نشون میده من که میخوام کلا عوض کنم برم رو رایتل با این حساب 20 تومن ایرانسل 23تومن میدم دو گیگ رایتل تازه سرعتش 1 میگ همه جاها هم H+ , H میده
ایرانسل تحریم
دوست عزیز ریاضی پنجم دبستان چند شدی. دو گیگش میشه صد و پنجاه هزار تومن نه پانزده هزار تومننقل قول:
تست سرعت تو خیابان سهروردی
[SPOILER]
[/SPOILER]
@milaad
درود.
ایمان هستم از بندر امام خمینی،خوزستان.
دیاری ک هشت سال دشمن بهش تاخت و کمر خم نکرد ولی حالا داره زیرِ بارِ بی عدالتیهای داخلی کمر خم میکنه.شرم بر ایرانسل.شرم بر ایرانسل.
از سال 1386 سیمکارت ایرانسل خریدم و همراه اولهام(اعتباری و دائمی) رو خاموش کردم.مداوم اصرار زیادی به بهتر بودن ایرانسل داشتم.
یک هفته پیش ایرانسلم رو برای همیشه،برای همیشه،برای همیـشــــــــه،خاموش کردم و همراه اولم رو توی گوشی گذاشتم.
حداقل آنتن دهیش مناسبه و به شعورم توهین نمکینه.
پیامک نمیفرسته که قیمت اینترنت آزاد کاهش پیدا کرد.اوف بر تو ای ایرانسل که نمیدونی جوونای این مملکت شعورشون هزاران بار از تو بیشتره.
توی دنیای مجازی کمپینی راه خواهیم انداخت و به زانو در میاریمت.
عزیزان غیرت داشته باشین و ایرانسلهاتون رو خاموش کنین.همین.