خود کرده را تدبیر نیست .باید از همون اول فکر اینجاش رو هم میکردی:n19:نقل قول:
Printable View
خود کرده را تدبیر نیست .باید از همون اول فکر اینجاش رو هم میکردی:n19:نقل قول:
هر روز بدتر از دیروز!نقل قول:
بچه ها دیشب اینترنتم به مدت 1ساعت و نیم ملی شد اما وقتی که وصل شد.....
هنوز اینترو نزده بودم وارد سایت میشد.
سرعت دانلود از همه ی لینکا 230فیکس چه اونایی که قبلا 210 بود چه اونایی که از120 بالاتر نمیرفت(حتی بدون اکانت پرمیوم) دیگه حسابشو بکشید لینک هایی که فقط دو تا لینکش دانلودش فعال بود و باید اکانت میخریدیم تا 16تا لینکش فعال بشه با 2لینک 230 میکشید
یعنی اگه دان استریمم بالا بود فکر کنم دوباره میتونستم یه سرعت خیلی بالا بکشم
(البته اینا همش با سرور المان بود و اصلا هم قطع نشد)
من نمیدونم الان ضحی هم این مشکلاتو داره یا نه تا 2-3 ماه پیش که اونجا بودم حتی 1بار هم ملی نمیشد و قطعی نداشت اما الانشو نمیدونم من تا 1هفته دیگه سرویسم تموم میشه میخوام بدونم که اگه ضحی این مشکلاتو(قطعی های زیاد) نداره تخلیه کنم و برم اونجا کسایی هم که تو این تاپیکن تقریبا همشون(جز چند نفر)از ماناماد دارن و هیچ کسی از وضعیت ضحی خبر نمیده.نقل قول:
کسایی که از ضحی adsl دارید لطفا در مورد وضعیتتون(قطعی یا افت سرعت)یه خبری به ما بدید
یه شماره از ضحی کسی نداره؟بابا پسوردمو گم کردم پس مو میخوامتخلیه چجوریه؟کجا باید برم،چون پس ندارم میخوام تخلیه کنم یه جا دیگه ثبت نام کنملطفا یکی کمک کنه
متاسفانه اگه 2020جواب نمیده هیچ راهی نیست جز اینکه صبر کنی یه چند روز تا گوشیو بلند کنه یا حظوری بری اهواز دقت کن که کارت ملی اون کسی که adsl به نامشه ببری من نمیدونم چطور ثبت نام کردی و رانژه شده اما کسی یوزر پسو بهت نداده.نقل قول:
دردسر تخلیه هم خیلی بیشتر از گرفتن پسورده.:n01:
چقدر قطعی داره این چند روزه... معمولا هم شب ها ساعت 12تا1 شروع میشه و یه دو ساعتی طول میکشه.
امروز هم 2-3 بار قطع شد...
خیلی زیاده همیشه هم شبا قطعش میکنن که کسی دانلود نکنه فکر کنم کلک خود ماناماد باشه:n21:نقل قول:
بعضی شبا هم ازساعت1:45 قطع میشه تا صبح:n21:
فکر نمیکنم تفاوتی بینشون باشه چون هر دو فروشنده مخابرات هستند و اینترنتی که در دسترس مشتری قرار میگیره از مخابرات هست .این ملی شدن ها هم مربوط به دستکاری های خود مخابرات یا زیر ساخت هست و از نمایندگی انجام نمیشه که تفاوتی باشه و اینطوری هم نمیشه مقایسه کرد که مثلا تو ماناماد ملی میشه ولی ضحی نمیشه من خودم ماناماد هستم ولی 6 ماهه که اینترنتم ملی نشده چون صبح تا شب تو اینترنت هستم و مرتبا چک میکنم در عوض قبل از این که پورتم رو بدن ماناماد با ضحی بودم 4 باری ملی شد پس این مقایسه بین نمایندگی ها صحیح نیست .فعلا تنها مقایسه ای که میشه انجام داد از نظر فنی ، پشتیبانی و قیمت هست نه چیز دیگه .الان هم دیگه فکر نمیکنم از ضحی چیزی مونده باشه پشتیبانیش که به فنا رفته کارمنداش هم که میگفتن پورت بیشتر مشترکین افتاده دست ماناماد و احتمالا این ور جمع میشه.حالا دیگه خدا میدونه مشترکای ضحی چه جوری دارن از نت استفاده میکنن و کجا باید پیگیر مشکلاتشون باشننقل قول:
والا پشتیبانی ضحی هم بهتر بود حداقل وقتی گوشیو بلند میکنن کارتو راه میندازن نه مثل اینا جوابتو بدن اینقدر هم دان استریمارو هر روز عوض نمیکنن این هفته حظوری میرم ماناماد بهش میگم اگه درستش کرد که میمونم اگه درستش نکرد تخلیش میکنمنقل قول:
برای من که 5 ماهه دان استریم تغییر نکرده .من که از کار مخابرات سر درنیاوردم با این که مانامادم اما هیچ کدوم از این مشکلاتی که بچه های ماناماد گفتن من ندارم در عوض سرعتم بیشتر اوقات داغونه.نقل قول:
512 نامحدود دارم از صبح تا حالا دان استریم رو گذاشتن رو 7مگ چراغ ADSL هی میپره سرعت دانلود هم از 30 بالاتر نمیره
اینا فکر کنم از عمد این کارو میکنن که نویز خط بره بالا خط هایی که خوب جواب میدن رو کم تر از حقشون میبندن و خط هایی که سرعتای بالا رو جواب نمیدن زیاد میبندن که باز هم کمتر از حقشون بگیرن لامصبا اپ استریممو اینقدر بردن بالا که نویز خطم زیاد شده نه اپ استریممو کم میکنن نه دان استریممو زیاد بهش میگم اپ استریمو کم کن میگه نمیشه!:n21::n21::n21:نقل قول:
ماناماد هستی یا ضحی ؟ خودتون گفتین تغییر بدن یا سر خود تغییرش دادن ؟نقل قول:
فکر کنم چون خطم روی اتوماتیکه هر کاری که بکنن مال من تغییر نمیکنه:n19:نقل قول:
شهر ما بهترین سرویس رو مخابرات میده (از نظر خودشون) البته از نظر من مخابرات سرویس بهداشتی میده به کاربراش نه سرویس اینترنت. زنگ زدم بهشون گفتم که دان استریم رو بیارید پایین فعلا که خبری نشده هنوز ولی اگه تا فردا درستش نکردن شنبه تخلیه میکنم
نه خودشون زیادش کردن من پنل کاربریم IBSng هست نمیدونم کدوم شرکتهنقل قول:
اخه مگه مرض دارن که سر خود این کارو میکنن شاید از خود مخابرات یا مرکز مخابراتی تغییر میدن ؟نقل قول:
ibs رو معمولا هر دو میتونن استفاده کنن اگر میتونی وارد سیترا بشی احتمالا ضحی هستی اگر نتونستی مانامادی
من از دزفول خبر دارم که اکثر ISP ها با قطعی زیاد مواجهن نه تنها مخابرات...
الانم بعد از 3 ساعت تازه وصل شده.
پس چرا برای وایمکس و وایرلس چنین اتفاقی نمیافته ؟ بعنی فقط زیرساخت adsl با مشکل مواجه شده ؟نقل قول:
احتمالا، ولی تابلووه دارن یه کار زیرساختی انجام میدن... قطعی های مربوط به منطقه حداکثر 5 دقیقه، مربوط به شهرستان حداکثر نیم ساعت و مربوط به استان حدود 2 ساعت طول میکشه... فکر میکنم دارن مسیرها رو یه صفایی میدن، نمیدونم دقت کردید یا نه، ولی گیت وی هایی که با 2.183 شروع میشن، بیشتر شدن...نقل قول:
مال تو رو رو چند مگ بستن؟دان استریمو اگه بزارن رو حالت random خیلی بهترهنقل قول:
اینا میخوان حرف حرف خودشون باشه منم این هفته حظوری میرم ماناماد بهشون میگم یا 1مگو رو 18مگ میبندین یا تخلیه اینجور فکر نکنم مقاومت کنننقل قول:
وای وای خدانکنه اگه ضحی بره و پورتا بیفتن دست ماناماد دیگه وضعمون دیدن داره(هم از نظر سرعت-هم قیمت و هم پشتیبانی)فکرشو بکن اونوقت دیگه میگن 2مگ باید سرعتش150باشهنقل قول:
روی 2 مگ ..اگه بیافته دست ماناماد هم فرقی نمیکنه قیمت ها تقریبا نزدیک هم هستند الان هم تنها جایی که پشتیبانیش جواب میدن همین ماناماده اون ضحی که دیگه پشتیبانی نداره .سرعت هم یکیه..این .. وشعرا رو که هر دوشون میگفتن .برا من که پاس ماناماد خیلی بهتره :n19:نقل قول:
اگه رو 2مگی که کم بهت دادن من هم رو 2مگم کلا 2مگو باید رو 3مگ به بالا ببندن که 260تا بده من ضحی که بودم دان استریمم نزدیکای 6ماه رو 3مگ بود و کمش نمیکردننقل قول:
ولی یه خوبی که از ماناماد دیدم اینه که با همه ی لینکا ارتباط برقرار میکنه اما اون موقع که ضحی بودم با بعضی لینکا تو idm ارتباط برقرار نمیکرد و مجبور بودم برا دانلود حتما از پروک30 استفاده کنم و این خودش یه نقطه قوته:n01:
امشب سرعتش خیلی آشغال شده پینگ هم همش بالای 400
برای شما هم اینطوری شده
نقل قول:
الان-این سرعتو دیدین هیچوقت سرعت بالاتر از این نمیره شما هم همینجورید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من تا 1.85 میره ولی بیشتر نمیشه بش زنگ زدم گفتمش بیشتر ببند با اکانتینگ محدود کن که سرعت خودمو بم بده گفت همینه که هست میخواستی 2مگ نگیری !!!!!!!!!!!!:n21:نقل قول:
دقیقا منم همین جمله رو بشون گفتم اونم کپی همین جوابو بهم داد.عجب اشتباهی کردم از ضحی تخلیه کردم خط رو 3مگ بسته بود و هیچوقت هم کمش نمیکردن وقتی هم سرعت خوب بود speedtest سرعت دانلودو 2.25میزد فقط هر ماه 2مگ شارژ میکردمنقل قول:
به نظر من کلا برای مشکلات اینترنت مخابرات باید حضوری بری فرقی هم نمیکنه کدوم نماینده فروشش باشه چون پشتیبانی مخابرات فقط برای بستن دهان مردم هست وگرنه اسمش رو نمیشه گذاشت پشتیبانی چون تنها چیزی که بلد نیستند احترام به حقوق مشتریه ادبشون هم که دیگه جای خود داره. .فقط بلدن با یه تبلیغ کذب مردم رو طرف خودشون بکشن تا فروش بیشتری داشته باشن .من که ماناماد بهم نزدیکتره تا یه چیزی بشه میرم سراغشون و مجبورشون میکنم همون موقع درستش کنن ولی برای کسایی که شهرستان هستن یه معضله .شما هم بهتره بی خیال این قضیه بشی چون ممکنه با خطط کاری کنن که دیگه نتونی استفاده کنی.اینا ادمهای لجبازی هستند و زیاد نباید باهاشون کل کل کنی.
سرعت پوکیده
ماناماد که فقط دو تا منشی برا ثبت نام و تمدید داره یعنی اگه حظوری بریم میزارن با پشتیبانی صحبت کنیم؟ضحی که بودم حظوری میرفتم و همیشه یه نفر از قسمت پشتیبانی اونجا بود که مشکلات کاربرا رو حل میکردنقل قول:
همون اتاق سمت چپ پشتیبانی هست به من که هر وقت میرم میگن برو با پشتیبانی تماس بگیر منم همیشه میگم تماس گرفتم ولی کاری نکردن بعد یکی رو از اونجا صدا میکنه میاد میپرسه مشکلت چیه عزیزم ؟ منم.... :n10:نقل قول:
یکی دو روزه سرعت بدک نیست همینجور بمونه تا ته ماه که دیگه از شرش خلاص شیم عالیه:n21:
بلاخره دان استریم رو درست کردن و سرعت هم درست شد
گرچه قطعی هست، ولی من تا وقتی گیت وی های آذربایجان هستن، اعتراض خاصی ندارم، چون بعدش با سرعت 130 میتونم دانلود کنم... :n01:
سلام دوستان متخصص یه مورد برام پیش اومده از وقتی اومدم adsl مخابراتو گرفتم
مودمم dlinke 2730
lمشکلم اینه که باید هر روز صبح مودممو تنظیم کنم وارد تنظیمات میشم همچی سرجاشه و ب هیچی دست نمی زنم و میام بیرون خود ب خود دیگه وصل میشه.مودمم مطمعنم مورد نداره..
فقط سوالم اینه که تو تنظیمات باید گزینه خاصی رو انتخاب کنیم؟
توروخدا هرکی چیزی میدونه کمکم کنه تو خونه بقیه بلد نیستن مودمو تنظیم کنن بی اینترنت میمونیم
این گیت وی اذربایجان چند هستن ؟ منظورم فقط دو مرحله اخره ای پی هستنقل قول:
دوستانی که از ماناماد سرویس حجمی دارن توجه کنن:
ظاهرا داره ترافیک مصرفی رو 3.5 تا 4 برابر حساب میکنه.من مدتی این مورد رو زیر نظر گرفتم تا متوجه این مشکل شدم .حالا نمیدونم روی همه تعرفه ها اینطوریه یا روی بعضی ها .اگر فکر میکنید زود حجمتون داره تموم میشه حتما چک کنید و اینجا نتیجه رو بگید و نزارید یه همچین شرکت مظخرفی سرتون کلاه بزاره.چون توی صفحات قبل هم چند نفر به این موضوع اشاره کرده بودند پس حتما چک کنید و ببینید حجم مصرفیتون با چیزی که IBS کم میکنه برابره یا نه.
(بدون پ ر و ک 30 مصرفتون رو چک کنید)