نقل قول:
شما Gmail رو با http به جای https میتونید باز کنید
اینترنت اکسپلورر هم فعلا از همه راحت تر باز میکنه
Printable View
نقل قول:
شما Gmail رو با http به جای https میتونید باز کنید
اینترنت اکسپلورر هم فعلا از همه راحت تر باز میکنه
الان باز کرد ولی تا 1 ساعت پیش نه !
نه فکر نمی کنم با http باز کنه حتما باید با ssl باشه !
من گوشیم HTC هستش
خیلی راحت هم ایمیل هام رو میتونم بخونم و بفرستم
تازه خیلی راحت گوگل پلاس رو هم میتونم چک کنم
چند وقتیه با کامپیوتر نرفتم تو جیمیلم
دلیلش هم اینه که گوشی ها با پروتکل Http جیمیل رو باز میکنن.
با Opera Mini میری ؟
با کروم
البته گوشی من خودش یه نرم افزار برای Gmail داره
حتی با اینترنت ایرانسل هم چک کردم هیچ مشکلی ندارم باهاش
با نتت یه چک میکنی ببینی سایت ایرانسل باز میشه یا نه !
من اصلا نمی تونم بازش کنم برام چالش شده چرا با مخابرات باز نمیشه اما با شاشتل باز میشه ! اونم تو یه سیستم !
خیلی راحت باز شدنقل قول:
مال من با مخابرات باز نمیشه ولی با اون یکی خطم باز میشه !
زنگم زدم ولی واقعا احمقانه براشون به نظر میرسه فک می کنن مرض دارم !! میگم باز نمیشه !
همه چی درسته ولی من نتونستم باز کنم !
باهالیش اینجاست که من برای خونه از داده گستر اینترنت 8 مگ گرفتم.
وقتی میرم تو بازی و اینا به همون دلیلی که میدونی قطع میشه و لگ دارم
زنگ زدم بهشون میگه نویز دارین. میگم آخه نخبه ها من با سرعت 810 کیلوبایت در ثانیه از سرورهای داخلی یا تورنت دانلود میکنم
اونوقت استارکرافت هر دقیقه 20 کیلوبایت هم اطلاعات جابجا نمیکنه چجوری اونجا قطع نمیشه.
طرف میگه نمیدونم به ما گفتن اگر کسی مشکل اینجوری داره بگین نویز دارین. :n24:
یعنی تا حالا اینجوری قانع نشده بودم.
الان من تو بازی Delay دارم ولی کم و زیاد میشه !
مثلا صبح تو مپ 64 نفره ! مشکلی نبود اما نزدیک ظهر که شد یهو Lag و Delay شروع شد !
نمی دونم شلوغ میشه این طوری میشه یا چیز دیگه !
یه کار کردن که دیگه توان نداری بهش فکر کنی یعنی خسته کردن همه رو که دیگه انرژی واسه پیگیر شدن نمی مونه !
اگر نت من الان قطع شه اصلا زنگ نمیزنم چون مشکل از بالاس تا زمانی که امت برن تو انتصابات همینه .
برای من هم همینطوره من فقط جمعه ها صبح خونه هستم.نقل قول:
از ساعت 9 که پامیشم بازی ها عالی هستن. تا ظهر
از ظهر هم لگ پیدا میشه هم قطعی و . . .
البته الان با روشهایی میتونم بازی کنم اما سرعت اینترنتم رو میاره پایین.
یعنی پرو اسکی فایر رو اجرا میکنم سرعتم روی 1 مگابیت فیکس میشه یعنی از یک هشتم اینترنتم میتونم استفاده کنم.
ای کاش امروز 24 خرداد بود . یه ماهه داریم حرص میخوریم. فقط دعا کنید به دور دوم نکشه. :n28:
خیلی خوشبینی اگر فکر کنی بعد از نمایش ننگین درست مشه !
محتوای مخفی: .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات گفت: با بهره گيري از تكنولوژي جديد مي توان در زمان ظهور، صدا و تصوير امام عصر(عج) را پخش كرد.
دكتر محمد حسين نامي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حسينيه چهارده معصوم قم با اشاره به ديدگاهش در خصوص پخش صدا و تصوير امام زمان(عج) گفت: در روايات ما آمده است كه صدا و تصوير امام عصر(عج) هنگام ظهور ايشان به مردم جهان ميرسد كه با يافتههاي جديد علمي چيز عجيبي نخواهد بود.
وي عنوان داشت: بيست و چهار نصف النهار داريم كه يكي از آن نصف النهارها از مبداء مغناطيسي صفر كعبه عبور كرده است. تلاش مي كنيم نصف النهار مبداء مكه را جايگزين نصف النهار گرينويچ كنيم.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به موقعيت كعبه گفت: كعبه در مركز جهان قرار گرفته است و اينكه از سمت راست به چپ دور اين خانه عظيم ميگرديم به اين دليل است كه گردش سلولها در بدن، گردش خون در بدن، گردش زمين به دور خورشيد همه از سمت راست به چپ است و همه گردش ها در اين عالم بر اين اساس است.
نامي به دستاوردهاي علمي در خصوص لايههاي آسمان اشاره كرد و عنوان داشت: تاكنون تنها دو خاصيت لايه يونسفر را دانشمندان متوجه شده اند كه يكي از خاصيت ها اين لايه ها يونيزه شدن مولكول هاي گاز صرفا در اين لايه است كه براي ادامه حيات بشري ضروري است.
وي ادامه داد: ديگر اين كه اگر اين لايه وجود نداشت، هيچ ارتباط راديويي به وجود نمي آمد. لايه يونوسفر داراي قدرت الكتريسيته است و مبداء قدرت آينده است. با اين لايه مي توان صائقه هاي مرگبار، رانش، زلزله و طوفان را در نقاطي از جهان به وجود آورد و برخي تلاش مي كنند از اين لايه بر عليه ديگران استفاده كنند.
وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات با اشاره به حمله آمريكا به عراق گفت: ارتباطات عراق در زمان حمله آمريكا به اين كشور قطع شد و يكي از فرماندهان عراقي پس ازاشغال عراق گفته بود كه آمريكايي با كسب اطلاعات خط هاي فيبر نوري از طريق يكي از مهندسين عراقي، خط هاي فيبرنوري بين قرارگاه ها را بمباران كرد.
نقل قول:
من که واقعا لذت بردم از اینهمه اطلاعات عالی.
اینا از اکسیژن هوا هم برای خودشون دشمن درست میکنن.
دو روز دیگه میگن نیتروژن هوا رو آمریکا پر کرده تو جو که مردها رو نازا کنن تا جمعیت ما کم بشه.
اینم لینک یونوسفر در سایت ویکی پدیا
اگر دوست دارین بخونین تا به قدرت تخیل یه ذهن پوک پی ببرین
سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم ازتون. من الان سرویس 512 نا محدود دارم از شرمکت فن آوا، مرکز مخابراتی من "سلمان فارسی" هستش که میشه منطقه ی سعادت آباد. ماهی دارم الان 35 تومن بابت این اینترنت زپرتی پول می دم ولی همیشه سرعت دانلودم روی 30 تا 34 هستش و بیشتر نمیشه!!
الان هم برای مخابرات رزرو کردم همون 512 نا محدود که میشه 20 تومن فکر کنم. نظر شما چیه؟؟ بهتر میشه یا نه؟ مثلا الان فن آوا داره به من سرعت 30 میده ، مخابرات محدودش کرده یا خودشون از عمد اینجوری می کنن؟
دوستانی که 512 دارید و یا داشتید میشه یه توضیحی بدید که کلا سرعت 512 مخابرات چقدره؟
خیلی سپاسگذارم
راستی الان پینگ من 54 هستش، آپلود من 0.23mg و دانلودم 0.21mg
[QUOTE=perna;7685505]سلام دوستان، خسته نباشید
یه سوال خیلی مهم داشتم ازتون. من الان سرویس 512 نا محدود دارم از شرمکت فن آوا، مرکز مخابراتی من "سلمان فارسی" هستش که میشه منطقه ی سعادت آباد. ماهی دارم الان 35 تومن بابت این اینترنت زپرتی پول می دم ولی همیشه سرعت دانلودم روی 30 تا 34 هستش و بیشتر نمیشه!!
الان هم برای مخابرات رزرو کردم همون 512 نا محدود که میشه 20 تومن فکر کنم. نظر شما چیه؟؟ بهتر میشه یا نه؟ مثلا الان فن آوا داره به من سرعت 30 میده ، مخابرات محدودش کرده یا خودشون از عمد اینجوری می کنن؟
دوستانی که 512 دارید و یا داشتید میشه یه توضیحی بدید که کلا سرعت 512 مخابرات چقدره؟
سلام دوست عزیز
اینجور که شما میگی به نظر من مخابرات بهتر باشه....قیمتشم که کمتره حتی میتونی 1 مگ مخابرات بگیری...
میانگین 512 مخابرات 60 70 هست...
اما بازم بستگی به مرکز مخابراتی داره....
مرسی دوست من ، اینه سرعتم. پیر شدم به خدا. آره 1 مگ 38 تومن ماهی ، الان دارم ماهی 35 تومن می دم ( با مالیات و اینا). یه مگ توی مخابرات چقدر سرعت دانلود میده؟ روی 150 اینا هست؟
نقل قول:
نمیدونم والا...
اما از کسایی که تو مرکز مخابراتیت از مخابرات سرویس میگیرن بپرسی بهتره......
موفق باشی :n01:
من از مخابرات دارم ولی خوزستاننقل قول:
سایت ایرانسل باز میشه
چه سرویسی داری؟نقل قول:
سرویستون خیلی پر سرعته
بالاخره ی نفر حرف دل ما رو زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر وبچ دانلودر اگر کسی خواست اکانت دانلود پرمیوم این سایت ها رو شریک بشه بهم خبر بده تو پروفایلم:
uploadbaz.com
imdb-dl
خیلی مثله قدیم دانلود ندارم دیگه
نقل قول:
حــــــــــرف دل مارو زیــــــاد میزنن..
اما کسی بش عمل نمیکنه...:n02:
دوستان یه سوال چطوری میشه اون local area connection رو پاک کرد یدونه جدید ایجاد کرد اخه من خیلی چیزاشو دست کاری کردم یا پاک کردم برنامه های مختلف هم هر کدوم تغییراتی توش ایجاد کردن میخوام مثل اولش شه
سرعتم از سایت های اشتراک گذاری چقدر کم شده !
uploadboy / uploadbaz و ....خیلی کم شده ! کلی سریال مونده رو دستم لینکش !
من که آپلودبازم تموم شده فری دارم با 20-30 کیلو میگیرم پیر شدم :دی
آپلود باز می خوای ؟ خو چرا منظورتو واضح نمیگی من سریع خوندم فکر کردم اکانت داری می خوای Share کنی با ملت ! فقط زیاد دان نکنیا بیچاره شم !
منظورم واضحه دیگه :دی
2 نفری شریکی بگیریم
البته رو آپلودباز فعلا دو دلم بشه مستقیم این یارو Imdb-dl رو بگیرم دوباره راحت تره دانلود
-----------------
دوستان اکسپرس لیچ برای من فیل شده
استقلال
چطوریاس؟:n13:
انقدر اینا آشغالن زدن Expressleech رو هم مشمول افاضات عصلامی کردن !
آپلودباز خیلی خوبه خودم زیاد دان می کنم خواستی بگو برات بفرستم !
من 2 ساله با filegir دانلود می کنم.نقل قول:
همش قطعی همش قطعی..چطوری بفهمم نویز خطم چقده ؟مودمم تی پی لینک
عزیز ار نویز نیست این قطعیا ، اپراتورها اینو میگن که دیگه بهشون زنگ نزینیم ، یعنی دروغ توی روز روشن به همین راحتی، این وضعیت هم حالا حالا ها فکر کنم ادامه داشته باشه، نمیدون چه بلایی سر اینترنت آوردن تا امروز صبح میشد آنلاین بازی کرد ولی از ظهر دیگه اینترنتامون این قابلیت هم از دست داده :n19:نقل قول:
آپلود باز خوب بود ی زمانی....الان افتضاح تر از خودش ندیدم با اکانت پریمیوم سرعت بزور به 30 تا میرسه!نقل قول:
خاتس بگو ادرس بدم بری هرچی اکانت پریموم هست از آپلود باز آپلود بوی و... بدم بهت
باید ببینی قطعی چیه؟نقل قول:
لینک میره؟
واسه نویز وارد مودم می شید 192.168.1.1
بعضی از تی پی لینک ها با وارد شدن به قسمت statistics می تونید موارد مربوط رو ببینید
سلام.چطوری میشه سرعت از طریق سایت مخابرات کم و ریاد کرد.؟من وارد قسمت مربوطه میشم ولی همش ارور میده که شناسه کاربری درست نیست
مخابرات :n28: چه روز هایی رو با هم داشتیم یادش بخیر :n11:
چقدر خوب بودی پینگ 100 داشتی یادش بخیر :n28:
مرا ببخش که در گذشته مثل خر از تو کار کشیده ام :n16:
حتی در مدرسه و دانشگاه و حتی شب ها که ما میخوابیم هم در حال دانلود بودی و آخ نگفتی
بسیار دوستت داشتم :n12:
ولی چند وقتیست تو از من فاصله گرفتی
پینگ های نا مانوس می دهی
تایم اوت فراوان داری
ولی باز تو را با همه اینها دوست داشتم
اما دیگر با گوگل و یاهو چه کار داری
مگر یادت نیست شبهایی که در 360 به چت و عشق و حال مشغول بودیم :n28:
میدانم تقصیر خودت نیست دست های سیاهی در پشت تو قرار دارد
دیگر میخواهم از تو جدا شوم
دیگر دانلود بینهایتت را نمیخواهم
این آخرین پستی است که در کنار تو میدهم
و در این لحظات آخر از آن آنسان هایی که تو را به این روز درآوردند تقاضا دارم که این دوست و همدم ما را به حالت اول خود بازگردانند
خداحافظت مخابرات :n28::n28::n28:
ما رفتیم پارس آنلاین
ممنوننقل قول:
الان اوضاع خط من چطوره
خط مشکل خاصی ندارهنقل قول:
رو 576 بسته شده
uptobox هم فیلـتر شد!!مرگ بر امریکا :n08: