ADC من به ترتیب اینا قبول دارم
Draven-Varus-Graves -Cait-Miss-siver-Corki -Quinn-Ezral-vayne
چپ به راست :n02:
Printable View
ADC من به ترتیب اینا قبول دارم
Draven-Varus-Graves -Cait-Miss-siver-Corki -Quinn-Ezral-vayne
چپ به راست :n02:
از چپ به راست یا از راست به چپ ؟ :n02:نقل قول:
میگذاری اپدیت میشه مشکلی نداره.اون یه چیز دیگه بود از سایت lolcraft که مثل اینکه ریوت بفهمه ban هم داره:n01:.نقل قول:
تو دعا کن تغیری بهش ندن چون الانم هرکس درست بازی کنه Op هست...نقل قول:
OP = ?? یعنی چه؟
op یعنی master yi :n02::n02:نقل قول:
حاجی این lucian کپک زد اینقد منتظر موند ...:n08:
چمپ خیلی شاخی هم نیست من توی pbe تست کردم اما شایدم ما بلد نبودیم ولی در کل خیلی باهاش حال نکردم :n29:نقل قول:
چطوری میشه تعداد صفحات ران رو زیاد کرد؟
میری تو store قسمت Other گزینه ی Additional Rune Page که به دو طریق میشه خرید با 590rp یا 6300ip.نقل قول:
یه چیز که هنوز نفهمیدم اینه که چرا اکثر سامونرا برا nesus ایتم تانکی میبندن؟(تو لولکینگ دیدم):n13: یعنی خیلی دیمیج میزنه فقط باید رو تانکیش کار کرد؟!:n13: یا اینکه ابیلیتی تانکی داره:n04: که براش ایتم تانکی میندازن؟! اگرم میخان با hp بالا فرار کنن که اخرش خفت میشه این چه کاریه؟ اگه جوابی دارین به ما هم بگین من که تاحالا فقط 2-3 ا بازی باش کردم شاید یه چیزی باشه من ندونم
چون تانکش بیشتر از ad جواب میده هم واسه تیم فایت هم این که درست فارم کنه با ایتمای تانک بیشتر از هر چمین ad دمیج میزنه هر 3 ثانیه 700تا :n16: البته اگه فارم شاخی بکنهنقل قول:
nasus مثل jax هست یعنی هم ap هم ad هم tank هست تو مشخصاتش هم برین سه خط health و ad و ap ایش نزدیک به همه درست مثل جکس،در این جور چمپیون ها تنوع آیتم هایی که میشه روشون بست بالاست و همین طور اگه درست ایتم ببندین بد جور شاخ میشن مثلا nasus با jax شاخ شده در آخرای بازی رو نگاه کنین :n02: لامصب دشمن رو درو میکنن :n02:
چرا Lucian آنلاک نمیشه تستش کنیم؟
باگ ماگ داره مگه؟
با چه بازیکن های در حد تیم ملی میافتم من:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاملا درکت می کنم (عبارت a bunch of Morons رو باید بهشون می گفتی) master Yi یا تیک عصبی داشته یا قیچ بوده شش بار پشت سر هم یه آیتم گرفته (خیلی تاکید داشته که آرمور خیلی مهمه). nidalee هم که به جز یه شیشه شربت با یه جفت کفش چیزه دیگه ای برای رویارویی با دشمن نیاز نداشته با همون دو آیتم رفته ترکونده (به معنای واقعی کلمه)نقل قول:
این ggwp یعنی چی؟
ترکیب زیره :نقل قول:
gg + wp
وای این Xerath چقد ap شاخی هست فکر نمیکردم اینقدر قوی باشه خیلی قشنگ میشه stun + range این چمپ رو بدجوری واسه درگیری تیمی آماده میکنه تو جنگل قایم میشه فقط با اولتش تیم حریف رو متلاشی میکنه پیشنهاد میکنم بگیریدش :n02::n16:
jax از stun چطور استفاده می کنه ؟
حاجی اینا که چیزی نیستن یارو با رنگار میره مید ap میکنه تو هر battle roar که میزنه 2000تا هیل میشه ... کارش از احمق بودنم گذشته:n04:نقل قول:
عزیز دل برادر اینطوری از stun جکس استفاده میشه که ابیلیتی 3 رو فعال میکنی چوپی میگیره :n06:بعد اگر ابیلیتی 3 رو دوباره بزنی یا مهلتش که 2 ثانیه میباشد تمام بشه دور خودش میگرده هر کی دور و برش باشه stun میکنه.با جکس بازی میکنی باید یکم بی باک باشی البته برای بعضی از چمپ ها نه همه.شما میتونه ابیلیتی 3 رو فعال کنی و با ابیلیتی 1 خودتو به طرف برسونی بدین صورت طرف stun میشه.من پیشنهاد میکنم دراکثر مواقع (نه همه ) ابیلیتی 3 تو بگذاری تا اخر یعنی 2 ثانیه بره تا دیمیج بیشتر بزنه چون اگه هر چقدر بیشتر دشمن با حمله ی معمولیش!!!! بهت بزنه دیمیجی که بهش میزنی بالاتر میره برای همین ابیلیتی 3 جکس چیزیه که خیلی خاصش میکنه:n02:نقل قول:
من میگم این نونو چمپه چاخانیه هی بگید نه :n02:
کانتر جکس Elise :n08:و دیگر هیج:n24:نقل قول:
دوستان این Lolskin من ارور bad image میده باید اسکینی که میخوام رو دانلود کنم یا چی اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون
wukong هم jax رو میتونه بزنه یعنی چند بار 3 1 2 (از راست به چپ:n02:) می کنی اینطوری hp جکس کم میشه بعد راحت میکشیشنقل قول:
کانتر تراین کیه و تراین کانتر کی هست؟
کلا چمپ هایی که ap هستن و بیشتر از اسپل ها استفاده میکنن میتونن کانتر جکس باشن.بستگی به کسی که با جکس بازی میکنه داره اگرم ابیلیتی 3 اش رو استفاده نتونه بکنه دیمیجی که میزنه خیلی خیلی بالاس ابیلیتی 2 اش که دیگه نگو اول اونو تا ته لول آپ میکنی اول بازی یک ضربه ی تو تقریبا 1/4 جان دشمن رو میبره ulti اش هم استفاده کنه به اندازه ی مقداری از AD و AP اش بهش AR و MR میده یه جورایی تانکی میشه لایف استیل خوب هم داشته باشی کشته نشدنی میشی(البته نه اونطور یعنی:
It takes a lot to put him down):n01:تلفیقی از AP و AD بری خیلی خفنش میکنه.AD خالیش مثل hybrid اش جالب نیست.البته من نرفتم ad شو ولی دیدم بقیه میرن اونقدر قوی نبود برای همین هیچ وقت امتحانش نکردم.
تراین کیه دیگه ؟نقل قول:
tryndamere:n19:
انصافا yi خیلی هم حالیشه! :n02: فقط هیشکی اونو درک نکرد! :n09: انصافا بازیکنایی با درک و شعور بالای yi تو لیگ خیلی کمن!نقل قول:
به نظرم yi میخواسته با یه حرکت نمادین! به تمام بازیکنای تیم بفهمونه که تیم حریف همشون AD هستند و برای پیروزی باید فقط Armor بست!:n10:
فقط مشکلش این بود که راه گفتن این موضوع رو بلد نبود :n02::n08:
اساسا tryndamere چمپ خیلی خوفیه! یادش بخیر اون اوایل که لیگ بازی میکردم به نظرم OPترین چمپ دنیا بود!:n09:نقل قول:
اما متاسفانه الان میدونم خیلی ها کانترش میکنن! ولی اگه بخوام کلی بهت بگم هر چمپی که Stun داره به راحتی میزندش مثل Panth :n09::n10:
و در مورد بخش دوم سوالت باید بگم به طور کلی هر چمپی که Stun نداره رو میزنه!!! :n02:
در کل میشه گفت اول بازی از همه میخوره اما اخر بازی همه رو میزنه:n02:نقل قول:
چمپیون های خرکی مثل Tryn,Yi,Kayle,Fiora,... به شدت در مقابل CC ضعیفن, و بهترین CC بازی چیزی نیست جز Fiddle Q طرف 3ثانیه هیچ کاری نمیتونه بکنه, خیلی زیاده !!! :n20:
دریوس فری شده P: درضمن op ترین چمپ اخر بازی ryze هس اگه گنک نشه تو اخر بازی فول ایتمش R میکنه میره وسط یه E میزنه hp همشونو قرمز میکنه
دریوس اول بازی خیلی خیلی قدرتمنده ولی اخر بازی خیلی سخت میشه چون زود گنک میشه و Teamfight ش هم زیاد خوب نیستنقل قول:
این ccچی هست؟
یعنی بدبختی ما تا این حده که تو مود Draft pick از ترسم که یه وقت نبازیم میام چمپای ت-خمی رو بن میکنم که یه وقت هم تیمی هام پیکش نکنن بعدش طرف میاد میگه چرا zigg رو بن کردی:n03::n04: