سلامنقل قول:
تغییر پسوورد 10 روزی میشه مشکل پیدا کرده از پشتیبانی بخواین براتون تغییر بدند و در مورد سوال دومتون هم خیر
Printable View
سلامنقل قول:
تغییر پسوورد 10 روزی میشه مشکل پیدا کرده از پشتیبانی بخواین براتون تغییر بدند و در مورد سوال دومتون هم خیر
قطعی اینترنت مراکز تهران در تاریخ 91/7/4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین طور در قسمت ریز مصرف گزینه تغییر وضعیت از شبانه رایگان به غیر رایگان اضافه شده
ظاهرا صبانت برنامه ای برای بازگشت به دوران خوب قبل نداره
سلام. این چیزی ک گفتین توی ریز مصرف من ک مشهدم هنوز دیده نمیشه خداروشکر! -نقل قول:
آی کمک! :18:
سلام صبانت دانلود شبانه اش چطوره تو تهران دوستان ؟
فن اوا كه پدرمونو دراورده رسما :دي
بستگی به منظقه داره که چقدر پهنای باتد و ساپوزت خوبی داشته باشه ...نقل قول:
صبا کلا خوبه ولی تو تهران بهتره چک کنی وضعیت منطقه رو بعد اقدام کنی .
مثل این که باید قید اینترنت رایگان تمام شرکت ها رو بزنیم داریم بر می گردیم به زمان دیال آپ
دوستان vpi vci صبا نت چند هست و چرا اینقدر pingam بالاست
سلامنقل قول:
0,35
بخاطر اینکه...... بله !!
ببخشید یک سوال دیگه میپرسم از کجا بفهممم نویز خط بالاست و در ضمن up و down روی چند باید باشه مال من زده روی 1021 و 6140
سرعت شبانه صبانت كي درست ميشه پس؟
من فقط به خاطر دانلود رايگان شبانه با سرعت بالا اومدم از صبانت اشتراك خريداري كردم :(
شما به پست 7727 یه نگاه بنداز جوابتو میگیرینقل قول:
من تهران هستم و این گزینه توی ریز مصرفم اضافه شده
چرا نمیشه تو سایت این دو تا فرم رو پر کرد تا 500 مگابایت گیرمون بیاد هی ارور میده
ببخشید ساعت دقیق صبا نت چنده من ساعتم با سایت time.ir ست شده وایا تا دقیق 7 هست یا 7.05 7.10
بچه ها بزارین یک چیزی روبهتون یادآوری کنم این که اخیرا صبانت هم راه دزدی غیرمستقیم و نادیده گرفتن حق مشترکانش رو یاد گرفته به چه صورت؟ به این صورت که اخیرا سرعت دانلود شبانه رو به شدت پایین آورده به زیر 20 کیلوبیت در ثانیه و سرعت روزانه رو هم زیاد کرده حالا در تهران هم گزینه ای به قسمت ریز مصرف اضافه کرده به اسم انتخاب نوع اینترنت:اینترنت رایگان یا همان اینترنت دایل آپ و اینترنت غیر رایگان و مشترکانی که هنگام استفاده اینترنت در شب سرعت اینترنت آن ها پایینه از این گزینه استفاده کنند و سرعت اینترنت آن ها مثل روزانه بشه و به بهانه استفاده زیاد مشترکین در طول نیمه شب سرعت اینترنت رایگان رو پایین آورده تا مردم از اینتزنت رایگان منصرف بشن و از آنجایی که خیلی از مردم نیمه شب از اینترنت استفاده می کنند بخصوص جوانان که تعداد بیشتری از مشتریانش رو تشکیل میدهند با فروش ترافیک با قیمت بالا سود زیادی رو به جیب میزنه حالا قضاوت با خودتان
فعلا به خاطر کسب درآمد بیشتر و فروش ترافیک بیشتر سرعت شبانه رو زیاد نمیکنن اخیرا هم با این سیستم جدیدی که راه انداختن بعید می دونم سرعت شبانه زیاد بشه مطمئن باشین شرکت های دیگه هم کم کم به این سیستم استفاده از اینترنت روزانه در شب روی می آورند بالاخره اینجا ایرانه کشوری مدرن در عرصه ارتباطات که جزو پنج کشور پیشرو در این زمینه از آخر میباشد
آخرین نفس های اینترنت در ایران رو دارم می بینم
چرا فکر می کنین صبا دوس داشته سیستم جدید accounting رو پیاده کنه ...
پشتیبانی خودش به من گفت مخابرات کوفتی گفته چون با یوزر و پس متغییر ip ها نمی افته باید یکسره بشه
دلیلش فقط رصد کردن من و شما هست ...
یعنی دهن من سرویس هست،هی باید قطع وصل بشم،ولی خب سرویس 1 مگ گرفتم دارم انتقام این 2ماهی که سر کارم گزاشتن رو میگیرم!!!!!!!!!!
شبی 3 گیگ تقریبا!!!
جالبه من با 128 اینقدر دانلود دارم یعنی دیشب 2.7 گیگ دان داشتم ایا فرق داره 512 و 128 تو شبانه
سلام
دوتا سوال داشتم در مورد سرویس شبانه
:question:اولین سوالم: در مورد ساعت شبانه : الان تغییر ساعت انجام شده یعنی ساعت شبانه از ساعت جدید هست یعنی 1 تا 6 ؟!!!
:question: دومین سوالم : در مورد دیسکانکت شدن قطعی از اینترنت !!
قبلا که پسورد روزانه و شبانه فرق داشت وقتی ساعت شبانه تموم میشد چراغ مودم یعنی چراغ اینترنت مودم قرمز میشد و دیگه حداقل از حجم ترافیک مون کم نمیشد
ولی الان اگر سیستم روشن باشه و ساعت شبانه یعنی 6 به بعد بگذره وارد روزانه میشه و حجم ترافیک مون میره
من با استفاده از نرم افزار کامپیوتر رو سر ساعت 6 خاموش میکنم ولی مودم رو که نمی تونم سخت افزاری خاموش کنم !! (منظورم دکمه پشت مودم هست که خاموش کنم ) ممکنه ساعت 10 یا 11 مثلا از خواب بیدار بشم مودم رو خاموش کنم
با این که کامپیوتر خاموش میشه ولی مودم رو نمیشه خاموش کرد و مودم از اینترنت استفاده میکنه !!!!
حالا میخوام بدونم چه جوری میشه مثلا مودم رو هم کاملا از ساعت 6 به بعد از اینترنت قطع کنم مثلا یه جوری چراغ مودم قرمز بشه که حتی اگر مودم هم روشن هست ولی تو اینترنت نباشه
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از 8 دقیقه زودتر یعنی 1:52 وصل هستم کل دانلودش حتی قبل از 2 رو هم جزو رایگان حساب کرده. پس ساعت شبانه همون 2-7 باید باشه.
اطلاعیه ی جدیدی هم توی سایتش نذاشته هنوز.
ماشا الله چقدر زیاد می خوابی بابا زودتر پاشو
جواب سوال اولت نسبت به استاني که داري فرق داره لينک پايينو ببين :نقل قول:
جواب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سوال دومتم اينه که يه محافظ برق که اتو پاور Auto Powerداشته باشه بگير ، سيستم که خاموش مي شه بقيه وسايلتم که دو شاخشو زده باشي توش خاموش مي شه
مگه دیوونه شدم که از ساعت 2 بیدار باشم؟!:13: به منه پیرمرد میاد؟!نقل قول:
منظورم سیستمه که خودش 1:50 بیدار میشه و از 1:52 تا 7 وصله! :27:
دیگه کی بیدار میمونه باw؟
من که در کل 4 سال اخیر که توی صبانتم هر شب کامپیوترم خودش به ریسمان الهی چنگ انداخته و کارش رو کرده.
جلل الخالق یعنی وقتی سیستمت خاموشه مودمت بازم از نت استفاده میکنه؟؟مگه میشه یه همچین چیزی؟؟:18:نقل قول:
سلام. من اخر نفهمیدم بعضیا شبا چه طوری 3 گیگ دان میکنن. الان سرویس من 128 شبی 1 گیگ دان میکنم
چه سرویسی باید بگیرم تا شبی 3 گیگ دانلود کنم؟؟؟512یا1مگ
بابا باز شما ها خیلی خوب دان میکنین .. من الان یه فایل 1.300 گیگی رو 4 شبه دارم دانلود میکنم هنوز تموم نشده..300 مگ دیگش مونده هنوز...
نقل قول:
سلام
دوست عزیز از ساعت چند وصل میشید که اینقدر دانلود میکنید
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
راستش رو بخواهي کسي نيست که از سرويسي که داره کاملا راضي باشه . هميشه گاهي اوقات خوبه و گاهي بد . چون براي راه اندازي اوليه کمي پول مي گيرند و زمانبر هست سخته که مرتب سرويس هات رو عوض کني . شايد بهترين راه هم اينه که ببيني الان رتبه اول دست کدوم شرکت هست .نقل قول:
در مورد صبا نت کاري که کرده سرعت رو برات باز کرده . مثلا من با سرعت 110 دانلود مي کنم در حالي که سرعت 256 خريدم و بايد 256/8=32 باشه . يعني سرعتم 880 کيلو بيت هست . البته چند روزي هست که افت سرعت دارم . گاهي اوقات خوب و گاهي اوقات بد .
ممنون دوست عزیز از راهنمایی توننقل قول:
البته اون لینکی که دادید خراب هست در ضمن من کرج هستم
در مورد سوال دومم من UPS دارم و کل وسایل برقی مثل سیم برق کیس ، اسپیکر ، هارد ، مودم و .. به UPS خورده خوب UPS هم که باید کلا همیشه روشن باشه و نمیشه دیگه UPS رو کلا خاموش کنم
عجـــــــــــــــــب نکنه سیم تلفن و برق آداپتور مودم شما مستقیما به کیس تون وصل هست که اگر سیستم تون خاموش میشه کلا مودم تون هم خاموش میشه !!!!!!:19:نقل قول:
دوست عزیز وقتی سیستم خاموش میشه شاید برنامه ای دانلود نشه ولی بازم حجم کم میشه
مثلا مودم من wifi داره وقتی سیستم خاموش هم هست ولی بازم می تونم از طریق wifi گوشیم از اینترنت استفاده کنم (البته من فقط این مثال رو زدم که اگر سیستم خاموش هم باشه میشه از اینترنت استفاده کرد وگرنه من WIFI مودمم رو فقط وقتی نیاز دارم روشن میکنم و نه همیشه)
من حتی وقتی سیستم رو خاموش هم میکنم چراغ اینترنت مودمم سبز هست
قبلا که یوزر روزانه و شبانه فرق داشت چراف مودمم از ساعت شبانه که میگذشت چراغ اینترنت روی مودم به صورت قرمز میشد و اگر هر چقدرم تو این حالت می موند مهم نبود ولی الان که دیگه یوزر روزانه و شبانه یکی هست قضیه فرق میکنه
چه سرویسی باید بگیرم تا شبی 3 گیگ دانلود کنم؟؟؟512یا1مگ
حرفایی میزنیانقل قول:
شما اگه از مودمت چه در حالت وایرلس و چه در حالت عادی استفاده نکنی و چراغ مودمت سبز باشه((روشن)) از ترافیک نتت کم نمیشه آخه این که مثل Dial up نیست که ترافیک کم کنه این که میبینی بعضی از وقتها چراغinternetروی مودمت چشمک میزنه مال ارتباط با شبکست!!!من 24 ساعت مودمم روشنه اما در ساعاتی که ازش استفاده نمیکنم ترافیک کم نمیکنه!!!!
الان سیستم وایرلس همه جا هست اکثرا هم همیشه روشنه اگه میخواست ترافیک کم کنه که دیگه کلا وایرلس و جمع میکردند!!
دوست عزیز منطقا و روی کاغذ حرف شما کاملا صحیحهنقل قول:
ولی در مورد صبا نت بارها این منطق رفته زیر علامت سوال
من از 4-5 شرکت تا حالا اینترنت خریدم هیچ کدوم مثل صبا نت دزد و دروغگو نبودن مطلقا هیچ کدوم . از مدیریت تا کارمند ها انگار وظیفه ای تدارن جز دروغ گویی به مصرف کننده بابت سرعت و دزدی از حجم مصرفیشون . یه مشت افتابه دزد چیپ
دقیقا موافقم
منم دزدی حجمیشون دیدم
سرویس 1 مگ گرفتم چه شب چه روزش بالاتر از 60 کیلو نمیره
دارن مال حروم میخورن به ریش ماها میخندن بی انصافا
من تا 2 ماه پیش که صبا داشتم مشکلی توی کاهش حجم نداشتم شاید الان اینجوری شده.نقل قول: