دیشب اینترنتم قطع شده هر چی هم زنگ میزنم 2020 کسی جواب نمیده. هر دفعه هم 1 ساعت پشت خط باید منتظر وایسی. اونم از سیستمشون که هر جور شارژ کنی آخر سر باید زنگ بزنی و بگی شارژ کردم ولی هنوزم قطعه که درستش کنن:2:
Printable View
دیشب اینترنتم قطع شده هر چی هم زنگ میزنم 2020 کسی جواب نمیده. هر دفعه هم 1 ساعت پشت خط باید منتظر وایسی. اونم از سیستمشون که هر جور شارژ کنی آخر سر باید زنگ بزنی و بگی شارژ کردم ولی هنوزم قطعه که درستش کنن:2:
اینم تست از لندننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درد بازی آنلاین هم که نمیخوره . خب با این اوصاف مخابرات چه خوبی هایی داره که ازش نت می خرید؟نقل قول:
SNR Up : 13.5
SNR Down : 9.1
Line Attenuation Up : 24.4
Line Attenuation Down : 38.0
چه دلیلی ممکنه داشته باشه که SNR خطم از 28 بیاد رو 9.1؟
البته از 3 روز پیش تلفن ما قاطی کرده! بوق آزاد نداره ... فقط زنگ میخوره! وصدا نمیاد
17 هم اعلام خرابی کردم! اما 5شنبه صبح از اون شماره مخابرات که میزنگن تست کنن بگن درست شد یا نه زنگیدن و خراب بود، بعدش دیگه هیچی! نه زنگ دوباره نه درست کردن
کسی از این مشکلا داشته؟
پ.ن: از دست مخابرات فرار کردیم رفتیم آسیاتک اما ول کن ما نیست! ایندفعه خطو خراب میکنه....
نقل قول:
میان تو برنامه تبلیغاتی میگن میخوایم 3G و 4G راه بندازیم!!!
یکی نیست بگه همون 3G تا 42 مگابیت ساپورت میکنه... وقتی به ما 128 کیلوبیت میدین کی 4G میخواد؟
قبول! سرعت بالاگرونه اما نه در این حد که یک مگ 45 تومن باشه! اون سرعتای بالای 20 مگابیته نه 1مگابیت...
snr یکم پایینهنقل قول:
شما به احتمال زیاد مشکلت از خط هست
اگرم بوق نداره که این مسئله خرابی خط تایید میشه
دلایل زیادی هست می تونه باعث خرابی بشه
این تاپیک خوبیهست اول رو بخون:
بحث و بررسی نویز خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سر ناچاری :n27:نقل قول:
کجای دنیا سرویس 2مگ این سرعتو داره:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زنگ زدم مرکز ولیعصر میگم از دوشنبه اعلام خرابی کردم! کی قصد دارین درست کنین؟
میگه انشالله به زودی!!! هیچی دیگه...
نقل قول:
ایران! و احتمالا مخابرات کرمانشاه!!!
رتبه کشوری نت ما 26 ه
شارز انلاین واسه من باز نمیشه.واسه شما هم همینجوره؟
از کجا سوسک می خرین؟
نقل قول:محتوای مخفی: d:
از 15 دقیقه پیش قطع نشده؟:n29:نقل قول:
نه واسه من مشکلی ندارهنقل قول:
مشکلی ندارهنقل قول:
سرعت اومده پایین!:n22:
لینک شارژ آنلاین رو میدی؟نقل قول:
sales.tcnet.ir/sale/esale.aspxنقل قول:
واسه من باز نمیشه !!!؟؟نقل قول:
« جایزه مصرف منصفانه » چیست؟
شرکت پارس آنلاین در جهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین و کاربران خود همواره کوشا بوده و در این راستا و به منظور پاسخگویی به نیاز ایشان، این بار نیز اقدام به تعریف سرویس های جدید با حجم ترافیک نامحدود ماهیانه نموده است. بر این اساس، مشترکین و کاربران اینترنت پرسرعت از این پس می توانند هریک از سرویس های جدید و نامحدود این شرکت را با سرعت های 128Kbps, 256Kbps, 512Kbps انتخاب نمایند.
این خدمات با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکین برای استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود طراحی شده است. مضاف بر این شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا بتواند نیاز مشترکین را بیش از پیش شناسایی و نسبت به افزایش سطح خدمات رسانی، افزایش رضایتمندی و وفادار سازی مشترکین خود اقدام نماید، از این رو شرکت پارس آنلاین برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه سرویس های نامحدود با " جایزه مصرف منصفانه " نموده است.
جایزه مصرف منصفانه
تجربه استفاده بخشی از ترافیک نامحدود ماهیانه با سرعتی چندین برابر سرعت سرویس خریداری شده می باشد. که در جدول زیر این میزان و سرعت جایزه مشخص شده است.
• هدف از ارائه این جایزه، امکان تجربه ای متفاوت از سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین می باشد تا بدون نگرانی از مصرف ترافیک ماهیانه اقدام به استفاده از سرویسهای نامحدود نمایند.
• نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.
سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1MbpsPOL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5MbpsPOL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps
این شرکت امید دارد تا با اطلاع رسانی مناسب و تلاش برای آشنا نمودن متقاضیان با طرح ها و خدمات مختلف خود، ایشان را در دستیابی به محصول مورد نظر یاری نموده و به عنوان یک مشاوره ایشان را همراهی نماید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرسشهای متداول مشترکین در خصوص جایزه مصرف منصفانه:
1) سرعت من در حال حاضر کاهش پیدا کرده است، آیا پس از اتمام قرارداد قبلی و تمدید مجدد قرارداد، این جایزه بار دیگر به من تعلق می گیرد؟
بله، تا زمانی که مصرف شما در دوره قرارداد جدید در حد متعارف باشد، از این جایزه بهره برده و سرعتی بیش از سرعت استاندارد خواهید داشت.
2) در حال حاضر جایزه مصرف منصفانه از سرویس من حذف شده و از مدت قراردادم نیز باقی مانده است، آیا اگر قرارداد جدیدی با شرکت منعقد کنم، این جایزه مجدداً به من تعلق می گیرد؟
بله، در صورتی که سرویس فعلی خود را سوزانده و سرویس پشتیبان خود را فعال نمایید، "جایزه مصرف منصفانه" دو مرتبه به سرویس شما تعلق می گیرد (شما برای فعال سازی قرارداد رزرو می توانید به صفحه ورود کاربران ADSL وارد شده و در بخش مدیریتی اقدام به فعال سازی قرارداد رزرو خود نمایید). ولی در صورتی که نمی خواهید قرارداد فعلی خود را بسوزانید، برای استفاده از جایزه مصرف منصفانه باید صبر کنید تا مدت قرارداد سرویس فعلی خود تمام شده و قرارداد جدید فعال گردد.
3) در صورت حذف شدن جایزه مصرف منصفانه از سرویس من، چه مدت زمان لازم است تا این جایزه دوباره به سرویس من اضافه شود؟ آیا بایستی با شما مکاتبه کنم؟
این کنترل توسط سیستم و به صورت خودکار صورت پذیرفته و در صورت حذف جایزه مصرف منصفانه از سرویس مشترک، در صورتیکه دارای قرارداد یک ماهه می باشید، پس از تمدید و شروع قرارداد جدید و در صوتیکه قرارداد شما چندماهه است در ابتدای دوره ماهانه مجددا سرویس شما به حالت قبلی بازخواهد گشت و امکان دستیابی به سرعت بالاتر از سرویس خود را خواهید داشت. در ابتدای دوره یک ماهه بعدی، سیستم به صورت خودکار سابقه مصرف مشترک پر مصرف را پاک خواهد نمود.
دوستان من اینو تازه دیدم وقتی دیدم برق از سرم پرید چون تا حالا از این سرویس خبر نداشتم ازش چند بار استفاده کردم اما نمیدونستم دلیل بالا رفتن سرعتم چیه ( مثلا تو همین سه چهار روز بازی های Bioshock Infinity با حجم حدود 12 گیگ و Serious Sam 3 با حجم حدود 4.5 گیگ و یک پارت یک گیگی از بازی Call of Juarez Gunslinger رو دانلود کردم ):n02:
میخواستم ببینم وضع بقیه ISP ها چجوریه اونا هم اینجور سرویسی دارن یا نه :n13:
دوستان چه خبره
هیچی باز نمیشه اگه بازم بشه با هزارجور بدبختی
کلا تعطیل
خدایش نصف کارام لنگ هواست
مخابرات که نداره...تا جایی که میدونم بقیه هم ندارن!نقل قول:
وضعیت پینگت چطوره؟
مال من هیچ مشکلی نداره...البته ظهر روشن کردم سیستم رو همش تایم اوت بود و کلا خراب بود...چند بار خاموش روشن کردم مودم رو درست شد...تا الانم پینگ ثابت 190 و ttl هم 41 هستش...شما هم خاموش روشن کن مودم رو شاید درست شد!نقل قول:
دوستان چه خبره
هیچی باز نمیشه اگه بازم بشه با هزارجور بدبختی
کلا تعطیل
خدایش نصف کارام لنگ هواست
راستی ttl مربوط به چیه؟ بهتره کم باشه یا زیاد؟
پینگ مناسبی نداره پارس آنلاین تا اونجا که میدونمنقل قول:
ttl چیز خاصی نیست بهش حساس نشو:n02:
در ضمن از بعد از ظهر سرعت سایتهای خارجی رو بشدت پایین آوردن
پیلتر شکن ها رو تقریبا نابود کردن:n22:
اینا که خیلی گرونن! مخابرات قیمتش یک سومه اینهنقل قول:
دوستان من اینو تازه دیدم وقتی دیدم برق از سرم پرید چون تا حالا از این سرویس خبر نداشتم ازش چند بار استفاده کردم اما نمیدونستم دلیل بالا رفتن سرعتم چیه ( مثلا تو همین سه چهار روز بازی های Bioshock Infinity با حجم حدود 12 گیگ و Serious Sam 3 با حجم حدود 4.5 گیگ و یک پارت یک گیگی از بازی Call of Juarez Gunslinger رو دانلود کردم )
میخواستم ببینم وضع بقیه ISP ها چجوریه اونا هم اینجور سرویسی دارن یا نه
هیچی باز نمیشه :n21::n21:
شما الان باید پای صندوق های رای میبودی نشستی پای کامپیوتر؟:دینقل قول:
مال من خوبه...پینگ ثابت 260:دی
///
با این پست شدم آخر فروم باز:دی
پینگ ثابت 147 اما وقتی نمیشه استفاده کرد چه فایده داره؟:n22:نقل قول:
فکر کنم دوباره شده مثل همون آی پی 46 و اینا که بعضیا مشکل ندارن و بعضی ها هم اصن سایت باز نمیشه!نقل قول:
چون برای من الان سایت های خارجی رو هم مثل جت باز میکنه!
نه منظورم بازی آنلاین هستشنقل قول:
وگرنه حسابگر مشکل باز کردن سایت خیلی کم داشته
عزیزم در عوض ارزششو داره من اون همه اطلاعاتو فقط تو سه چهار روز دانلود کردم تازه شبا هم برای دانلود نمی ذاشتم من بازی Bioshock رو مثال میزنم ، این بازی حدودا 12 گیگ حجم داره ولی من تونستم وقتی که سرویس « جایزه مصرف منصفانه » ام فعال بود این بازی تو دو روز و نصفی دانلود کنم در حالی که گفتم شبا فقط تا وقتی که بیدار باشم دانلود میکنمنقل قول:
بعدشم هر پارت 1.5 گیگی فقط 3 الی 4 ساعت فوقش 4/30 ساعت وقت میبرد اما الان که از تمام اون 20 گیگ استفاده کردم میخوام چند تا فایل رو از همون سایت دانلود کنم و الان یکی از فایلهام که 1 گیگ حجم داره 18 ساعت وقت میبره تا دانلود شه :n04:
یعنی شما ببین اختلافو 4 ساعت کجا 18 ساعت کجا
اگه سرویس 512 شو بگیرین با 67 گیگ حجم جایزه ای که دارین اونم با سرعت 2 مگابیت واقعا به نفعه
مثلا شاتلو در نظر بگیرین که سرویس 2 مگابیت 3 گیگ یک ماهش 23/900 تومنه خوب حالا اگه بخوایم حجم سرویس شاتلمونو برسونیم به 67 گیگ ، 3 گیگ که مال خود سرویسه 64 = 3 - 67 پس باید 64 گیگ حجم بخریم که میتونیم یه بسته 50 گیگی با هزینه 135/000 تومن + یه بسته 10 گیگی به قیمت 40.000 تومن + چهار بسته یک گیگی به قیمت مجموعا 18/000 تومن یا یه بسته 5 گیگی به قیمت 22/000 تومن بخریم تا 67 گیگ حجم دانلود با سرعت 2 مگابیت به مدت یک ماه داشته باشیم که با یه حساب سر انگشتی میشه :
216900 = 18000 + 40000 + 135000 + 23900 برای سرویسی که چهار بسته یک گیگی داره و
220900 = 22000 + 40000 +135000 + 23900 برای سرویسی که یه بسته 5 گیگی داره
حالا خودتون مقایسه کنید که ماهانه 216900 تومن یا 220900 تومن به صرفه تره یا ماهی 90000 تومن :n01:
تازه این سرویس شاتل که من محاسبه کردم محدوده و بعد از اتمام 67 گیگ دیگه سرویس بی سرویس :n02: اما سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین فقط بعد از اتمام 67 گیگ تون سرعتتون برمیگرده به سرعت عادی و همچنان میتونید دانلود کنید :n09:
ممنون از توجه توننقل قول:
راستی ttl مربوط به چیه؟ بهتره کم باشه یا زیاد؟
الان شکر خدا نت خوبه و پینگم هم ثابت 195 هست راستی امشب یا بگیم امروز ساعت 2:45 بامداد لایو ایکس باکس یهو قطع شد هرکاری کردم وصل نشد و میگفت باید پورت فرواردینگ انجام بدی؟!!!!!!
ttl
time to live هست
هرچی بالاتر باشه بهتره
خوبی الان؟نقل قول:
عزیزم در عوض ارزششو داره من اون همه اطلاعاتو فقط تو سه چهار روز دانلود کردم تازه شبا هم برای دانلود نمی ذاشتم من بازی Bioshock رو مثال میزنم ، این بازی حدودا 12 گیگ حجم داره ولی من تونستم وقتی که سرویس « جایزه مصرف منصفانه » ام فعال بود این بازی تو دو روز و نصفی دانلود کنم در حالی که گفتم شبا فقط تا وقتی که بیدار باشم دانلود میکنم
بعدشم هر پارت 1.5 گیگی فقط 3 الی 4 ساعت فوقش 4/30 ساعت وقت میبرد اما الان که از تمام اون 20 گیگ استفاده کردم میخوام چند تا فایل رو از همون سایت دانلود کنم و الان یکی از فایلهام که 1 گیگ حجم داره 18 ساعت وقت میبره تا دانلود شه
یعنی شما ببین اختلافو 4 ساعت کجا 18 ساعت کجا
اگه سرویس 512 شو بگیرین با 67 گیگ حجم جایزه ای که دارین اونم با سرعت 2 مگابیت واقعا به نفعه
مثلا شاتلو در نظر بگیرین که سرویس 2 مگابیت 3 گیگ یک ماهش 23/900 تومنه خوب حالا اگه بخوایم حجم سرویس شاتلمونو برسونیم به 67 گیگ ، 3 گیگ که مال خود سرویسه 64 = 3 - 67 پس باید 64 گیگ حجم بخریم که میتونیم یه بسته 50 گیگی با هزینه 135/000 تومن + یه بسته 10 گیگی به قیمت 40.000 تومن + چهار بسته یک گیگی به قیمت مجموعا 18/000 تومن یا یه بسته 5 گیگی به قیمت 22/000 تومن بخریم تا 67 گیگ حجم دانلود با سرعت 2 مگابیت به مدت یک ماه داشته باشیم که با یه حساب سر انگشتی میشه :
216900 = 18000 + 40000 + 135000 + 23900 برای سرویسی که چهار بسته یک گیگی داره و
220900 = 22000 + 40000 +135000 + 23900 برای سرویسی که یه بسته 5 گیگی داره
حالا خودتون مقایسه کنید که ماهانه 216900 تومن یا 220900 تومن به صرفه تره یا ماهی 90000 تومن
تازه این سرویس شاتل که من محاسبه کردم محدوده و بعد از اتمام 67 گیگ دیگه سرویس بی سرویس اما سرویس 512 نامحدود پارس آنلاین فقط بعد از اتمام 67 گیگ تون سرعتتون برمیگرده به سرعت عادی و همچنان میتونید دانلود کنی
من کجا گفتم شاتل؟
مخابرات 2 مگ بدون محدودیت حجم 73 تومنه! مگه خل شدیم بیایم 90 تومن بدیم واسه 512؟
قیمتای مخابراتو گیر نیاوردم (سایت منهدم شده بود برام نمیومد بالا) رفتم سراغ شاتل :n02:نقل قول:
ولی 2 مگ مخابرات واقعا همونطور که باید و شاید سرعت داره یعنی تا 200-250 میره یا سرکاریه سرویسش:n13:
آخه بعد از اینکه مخابرات گفت سرویس اینترنت پرسرعت میده مردم همه رفتن خط گرفتن میگن سرویس مخابرات در حال حاضر خیلی ناجوره ( دوساعت فکر کردم تا تونستم اون کلمه ای رو که میخواستم بگم رو سانسور کنم و بجاش یه چیز دیگه بنویسم D; )
سلام دوستان خسته نباشید.
تعرفه adsl مخابرات رو به من میدید؟؟
مسکن port خالی دارن؟؟
سرعت dl چنده؟؟
ممنون
چرا قیمت پنل شارژ آنلاین مخابرات گرون تر از تعرفه های موجود در سایته؟!
الان تعرفه رو مثلا برای 512 یک به هشت زده 23000 اما توی پنل 25 هزار و خرده اییه؟!!!!!!!!!
چون ********* هستندنقل قول:
مالیات و ابونمان و اینجور چیزا:n13:نقل قول:
کسی نیست ج ما رو بده؟