خوب دوست عزیز شما مطمئت هستید که کم نکرده ؟ منظورم اینه که مودمتون رو قطع و وصل کردین ببینین که کم کرده یا نه ؟نقل قول:
Printable View
خوب دوست عزیز شما مطمئت هستید که کم نکرده ؟ منظورم اینه که مودمتون رو قطع و وصل کردین ببینین که کم کرده یا نه ؟نقل قول:
امروز کلاً دیال آپ بود.
کد:ping www.yahoo.com -n 10
Pinging eu-fp3.wa1.b.yahoo.com [87.248.112.181] with 32 bytes of data:
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=476ms TTL=47
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=495ms TTL=48
Request timed out.
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=511ms TTL=48
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=495ms TTL=48
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=483ms TTL=47
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=467ms TTL=48
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=490ms TTL=47
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=489ms TTL=47
Reply from 87.248.112.181: bytes=32 time=493ms TTL=48
Ping statistics for 87.248.112.181:
Packets: Sent = 10, Received = 9, Lost = 1 (10% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 467ms, Maximum = 511ms, Average = 488ms
بله امروز نت تبدیل شده به دایل آپ .
در مورد دوستانی که میگن حجم کم نکرده ، هفته پیش جمعه من رفتم پنل رو چک کردم حدود ساعت 11 صبح بود بعد از ریستارت مودم دیدم چیزی کم نمی کنه !
خلاصه نشستم دانلود کردم چند بار بین دانلود چک کردم که باز کم نکرده بود ، خلاصه آخر سر نمی دونم ساعت چند بود دیدم لاگ همه دانلود ها اومد تو پنل و 2 گیگ از حجم کم کرد :دی
بله امروز خیلی افتضاح بود، خیلی تایم اوت داشتنقل قول:
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
گفتم از مبین بعیدا از این ولخرجی ها بکنه!!!!:31:نقل قول:
تایید میشه امروز خیلی وضعیت خراب بود/.
دوستان امروز نت من تا ساعت 2 رایگان بود. دقیقا از ساعت 2 به بعد ترافیک کم کرد:46:
دوستانی که از این شرکت استفاده میکنند
لطفا چند خطی در مورد کارایی این شرکت لطف کنن و گزارش بدن
مرسی
به حق چیزای نشنیده و ندیده :18:نقل قول:
اگه این جوریه من که از مشترکین خیلی قدیمیشم جمعه بعد تست میکنم:31:
سلامنقل قول:
همینطور که می بینین وضع هر کسی با کس دیگه فرق می کنه مثلا مال من امروز عالی بود و مدتی بود که به این خوبی نبود.مال دوستان دیگه امروز خیلی بد بوده.اگه بخواین مشکلاتش رو بدونین اینه که اولا پشتیبانیش اصلا جواب نمیده یعنی همیشه وقتی زنگ می زنین میگه با ترافیک سنگینی روبرو ست.دوم این که وقتی مودم رو روشن می کنین یه زمانی طول می کشه تا وصل بشه حالا این زمان بستگی به ساعتش داره.اگه اواسط روز باشه که خیلی خوبه ولی اگه ساعت حدود 8 شب باشه که دیگه اصلا وصل شدنش با خداست.اگه شلوغ باشه شبکه خودش قطع میشه و شروع به چشمک زدن می کنه که ممکنه از چند ساعت تا چند روز این زمان طول بکشه .به ارتفاع محل شما و فاصله با دکل هم بستگی داره. اما اگه بخواین خوبیاش رو بدونین اول قیمتشه(منظورم طرح یک ساله512 هستش که مودش رو مجانی میده )و اگه یه مدیریت تو دانلود داشته باشین می تونین حجم 20 گیگ رو تا 5-6 ماه شاید هم بیشتر برسونین که در این صورت شما سود کردین و اگه این 20گیگ تموم شد باید گیگ 5-6تومن بدین که بازم زمان تموم شدنش با خودتونه.از 2 تا 8 صبح هم به جز جمعه ها مجانی هستش.با این شرایط من شبی 1.5گیگ دان می کنم.اگه مبین نت از ظرفیتش بیشتر کاربر نگیره می تونه سرویس خوبی ارایه بده.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
2 تا 8 برای کلیه روزهای هفتست دیگه بجز جمعه نداره.اولا جعه ها کلا رایگان بود دیدند کسی دانلود نمی نه فقط جمعه دانلود می کنن گذاشتن کلیه روزهای هفته،ساعات 2 تا 8 بامداد که محدودیت دانلود داره که اولا نداشت.مثلا سرویس یک مگ من بالاتر از 64 نمیره.نقل قول:
در مورد مودم من ندیدم چند ساعت طول بکشه چه برسه به چند روز!فقط گاهی اوقات قطعی داره که اون هم در برخی ساعات مشخصه.مثلا من بیشتر ساعات 1-2 بامداد قطعی داشتم و در طول روز بجز چند مورد خاص اصلا نداشتم و ضمنا همونطور که شما هم اشاره کردید منطقه به منطقه فرق داره.وصل شدن مودم هم کاملا به فاصله شما با آنتن بستگی داره.کسی که در نواحی پوشش بیرونیه و بزور دوتا چراغ داره نباید توقع داشته باشه که مثل پوشش داخلی باشه.من خودم تست کردم و برخلاف اینکه برخی دوستان میگن فاصله مهم نیست من میگم که کاملا روی سیگنالها تاثیر داره.
دوستان تو مناطقی که وایمکس مبین نت محدود سبز کم رنگ هست امیدی به اینترنت هست؟
بله موافقم.ولی واسه منی که همیشه با سه تا آنتن وصل میشم یه روزایی اینقدر زور می زنه تا یه آنتن وصل کنه بعد دوباره قطع میشه.مثل روز 4 شنبه که تا دو روز اینطوری بود.ما که نفهمیدیم مشکل از کجاسD:
من شنیدم کلا جمعه ها رو برداشتن (اول که می گفتن 8 تا2 بعد از ظهر که بعد معلوم شد این هم دیگه نیست) . این که میگم پشتیبانی نداره یعنی همین هرکی یه چیزی میگه شرکت هم سکوت......
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
مشکل از اینجاست که ظرفیت سایت پر شده و از 256 تا بیشتر نمیشه بهش وصل بشن.نقل قول:
تاثیر داره دوست عزیز ، این آنتن مال فرکانس وایمکس 3.5 GHz . روی مودمهای BM635 که شاخکی میگفتن بهشون از همین آنتن وصل بود.نقل قول:
دوستان دانلود شبانه رو حسابی خراب کردن.
خیلی بد شده. خیلی.
من 1مگ داره واسه 1شب 700مگابایت خیلی کمه.:2:
شبکه شلوغ شده ناجور:41:
تایید میشه :2:نقل قول:
امید که هست حتما، بهترین راه اینه که یه مودم قرض کنی از دوستات و امتحان کنینقل قول:
اخه توی speedtest.ir چند بار تست کردم سرعت من کمتر از 256 بود چه برسه 512نقل قول:
من یه نکته ای رو فهمیدم!
صفحه ecare فقط وقتی با اینترنت مبین نت هستم باز میشه
من معمولا از صبانت ام استفاده می کنم واسه همین باز نمیشه
سلامنقل قول:
من هم برای اولین بار از این سایت تست گرفتم. سرویس512 یک به چهار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته سایت سنجش سرعت خود مبین نت اینه که متأسفانه کار نمیکنه:10.47.22.14/speedtest
اگر شما دوسه بار تست کردید و سرعتتون خیلی با آنچه خریده اید اختلاف داره، حتماً پیگیرش باشید و با پشتیبانی تماس بگیرید.
مبین نت روز به روز قیمت هاش نجومی تر و کیفیتش نزولی تر میشه
من از اول فقط برای ساعات رایگان و جمعه ها بود که مبین نت گرفتم. الحق اوایل کیفیت سرویسشون هم خوب بود ولی الان از شب تا صبح میزاریم دانلود همش فقط 300 الی نهایتا خیلی زور بزنه 350 دانلود میشه جمعه را هم که به کل برداشتن.
برای دوره بعدم میریم نا محدود ایرانسل می گیرم هم به صرفه تره هم نباید کلی کامپیوتر را از شب تا صبح روشن بزارم صبحم فقط اعصابم خورد بشه.
قیمت های حجم های اضافش که دیگه غوغا کرده مبین نت
واقعا برای این شرکت های ISP متاسفم که حتی توانایی ارائه سرویس های اینترنت با این سرعت های کم هم ندارن .
دانلود شبانه خیلی خراب شده. بدبختی اینجاست که ما تلفن خونمون فیبر نوری شده و نمیشه از دی اس ال استفاده کرد.
ای کاش روی فیبر میشد دی اس ال کشید از دست این وایمکس راحت بشیم/.
تفاوت بین ای دی اس ال و وایمکس من:
صبانت 128
مبین نت 1 مگ
سرور ها هم یکی هستن.
مبین نت طبق معمول افتضاحه.
این هم تست سرعت 512 مبین نت !!!
سرویس 512 با 16 دانلود همزمان با سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه ، تازه تو روز ، نه شب !!!
سلام
دوستانی که با کندی سرعت مواجه هستند و پشتیبانی سعی در پیچوندن داره با این قسمت
در میان بزارید من خودم پیغام دادم اینا بهتر از سازمان مقررات رادیویی پیگیری میکنند اگه تعداد پیام ها زیاد بشه زودتر پیگیریشن
سرویس 1مگ 8گیگ در ماه موبین نت :
اشتباه در انتخاب تاپیک حذف شود!نقل قول:
باز یکی دو ساعته سوسکه من وصل میشه اما سایتهای شیلتر را باز نمی کنه. این مبین واقعا که داره میره روی اعصاب!!!!!!!!!!!!!:2:
من ثبت کردم .نقل قول:
دوستان عزیز لطفا ارسال کنید تا حداقل این مسئولین به خودشون بیان .
منم همون دیشب براشون فرستادم
سلام
دیشب اهواز انگار قطع شده. من آپدیت ویندوزم را گذاشته بودم دانلود بشه، صبح که بیدار شدم دیدم، از 366 مگ فقط حدود 100 مگ دانلود شده.
در سایت 20:30 هم که لینک دادید رفتم و پیام دادم. ببینیم چی میشه.
نقل قول:
کسی نبود جوابی بده؟!!!!!!!
CINR در حالت نرمال باید بین 10 تا 15 باشه ولی هرچه این عدد بالاتر از 20 بره کیفیت سرویس بهتر میشه!نقل قول:
RSSI این عدد هرچه به صفر نزدیک تر باشه آنتن دهی قوی تر میشه ( یعنی مثبت تر ) مثلا 80- dbm خیلی ضعیف تر از 55- dbm هست.
دوستان فرق بین پوشش داخلی و خارجی چیست؟ آِیا به نقشه پوشش شبکه که تو سایت میشه اعتماد کرد یا خیر؟
مبين نت روابط عمومي ندارد؟
گزارش جالبی از ITanalyze :
پوشش داخلی برای کسانی هست که میخوان مودم داخلی بگیرن و پوشش خارجی هم برای کسانی هست که میخوان مودم خارجی بگیرن. تقریبا میشه گفت درسته ولی استثنا هم زیاد داره از هر و نظر. مثلا یکی از دوستان من تو شهرک المپیک داره از فاصله 9 کیلومتری با مودم خارجی از یه سایت تو شهرک غرب سرویس میگیره. برعکسشم هست البته.نقل قول:
پس بهتره که قبل از خرید یه مودم قرض بگیرید و تست کنید.
دوستان توی هر شهری (مخصوصا اهواز ) هستید و از سرویس دهی مبین نت ناراضی هستید لطف کنید و به لینک زیر برید و شکایت کنید که بنظرم جواب میده .
حتما به لینک زیر برید و شکایت بکنید چون حقتون هست و حق گرفتنی هست :
نقل قول:سلامنقل قول:
کار بسیار خوبی کردید من این لینک رو گذاشتم چون چندبار پیگریری در مورد های مختلف رو از این برنامه در اخبار20:30 دیدم و گفتم که هرچی پیام ها بیشتر باشه پیگیریش زودتره
بنظر من بهتر توی این سایت هم برید و شکایتتون رو هم اونجا هم بکنید تا از مجرای قانونی هم پیگری بشهنقل قول: